חישוב שעות על עבודה בחו"ל

מצב
הנושא נעול.

נשלחתי לחול ע"י חברה ישראלית ועבדתי שם יותר משנה , קבלתי משכורת חודשית. מכוון שעבדתי באתר לקוח דווחתי שעות וימי עבודה לפי המקובל בחול , כך שעבדתי בשבתות וחגים אך לא עבדתי בחגים המקומים. בחול נהוג שבוע עבודה של 37.5 ן 25 ימי חופש ואני קבלתי שכר על שבוע של 45 שעות ורק 14 ימי חופש , האם אני זכאי להפרש ואם לא האם אני זכאי לשעות נוספות עבור עבודתי בחגים (יש הרבהיותר חגים באר מאשר בחו"ל) בתודה מראש

בעיה

נשלחתי לחול ע"י חברה ישראלית ועבדתי שם יותר משנה , קבלתי משכורת חודשית. מכוון שעבדתי באתר לקוח דווחתי שעות וימי עבודה לפי המקובל בחול , כך שעבדתי בשבתות וחגים אך לא עבדתי בחגים המקומים. בחול נהוג שבוע עבודה של 37.5 ן 25 ימי חופש ואני קבלתי שכר על שבוע של 45 שעות ורק 14 ימי חופש , האם אני זכאי להפרש ואם לא האם אני זכאי לשעות נוספות עבור עבודתי בחגים (יש הרבהיותר חגים באר מאשר בחו"ל) בתודה מראש
בעיה
נושא שעות עבודה ומנוחה בחו"ל איננו מוסדר במסגרת חוקי העבודה ולכן הנ"ל תלוי בהסכם שנקבע בינך לבין המעסיק בטרם יציאתך לשליחות. יתכן שיש תקדימים בפסיקת בתי הדין שמהם ניתן ללמוד על סיכויהן של תביעות מסוג זה. אני לא מכירה תקדימים בעניין וגם לא עושה חיפושים מחקריים עבוד שואלים בפורום. מאחר ומדובר בסכום לא מבוטל בפניך האופציה לעשות עבודה מחקרית קטנה לגבי תביעות ופסקי דין דומים או לפנות ליעוץ בתשלום שם יבדקו לך באופן מקצועי את כדאיות התביעה.

שיר ורד

New member
הערה

הערה
יתכן ומגיעים לך תנאי העבודה המקובלים באותה מדינה. לשם כך אתה צריך או היית צריך לראות האם חוקי העבודה החלים שם תקפים גם לגביך, ובמידה ולא קבלת אותם יכולת ואולי אתה עדיין יכול להגיש שם תביעה. הדוגמא ההפוכה, היא עובדים זרים העובדים בארץ,גם כאשר הם עובדים בסניף או שלוחה מקומית של חברה זרה, חלים עליהם דיני העבודה של מדינת ישראל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה