חישוב ימי חופשה

מצב
הנושא נעול.

שחר בר

New member
חישוב ימי חופשה

חישוב ימי חופשה
הנני מועסקת במשרה חלקית קבועה מספר שנים. לאחרונה עלתה בעיה של חישוב ימי החופשה. האם בתקופה בה נסגר מקום עבודתי לרגל חופשה מרוכזת חישוב ימי חופשה שלי (משרה חלקית) על פי 100% משרה או לפי חלקיות משרתי כפי נעשה בשאר ימי החופשה אותם אני לוקחת. האם יש חוק או הוראה או שזה נתון לפרשנות של מקום העבודה. שאלה נוספת דמי הבראה מה התקופה לפיה מחושבים דמי הבראה לעובד ותיק מיולי עד יולי או מינואר עד דצמבר ורק התשלום מתבצע ביולי תודה

שיר ורד

New member
חופשה והבראה

חישוב ימי חופשה
הנני מועסקת במשרה חלקית קבועה מספר שנים. לאחרונה עלתה בעיה של חישוב ימי החופשה. האם בתקופה בה נסגר מקום עבודתי לרגל חופשה מרוכזת חישוב ימי חופשה שלי (משרה חלקית) על פי 100% משרה או לפי חלקיות משרתי כפי נעשה בשאר ימי החופשה אותם אני לוקחת. האם יש חוק או הוראה או שזה נתון לפרשנות של מקום העבודה. שאלה נוספת דמי הבראה מה התקופה לפיה מחושבים דמי הבראה לעובד ותיק מיולי עד יולי או מינואר עד דצמבר ורק התשלום מתבצע ביולי תודה
חופשה והבראה
השאלה בעניין חופשה לא ברורה. אבל , החוק איננו מבדיל בין חופשה מרוכזת לחופשה אחרת, החישוב צריך להיות זהה בשני המקרים. חישוב דמי ההבראה נעשה החל ממועד התחלת העבודה של העובד במקום העבודה.

שחר בר

New member
תודה והבהיר את עצמי

חישוב ימי חופשה
תודה והבהיר את עצמי
חישוב ימי חופשה למשרה חלקית טענת המעסיק כי חישוב ימי החופשה המרוכזת הוא קטן יותר מראש כלומר עם בפועל יצאנו למשל ל-3 ימי חופשה החישוב בפועל הוא 2 ימים וחצי,ימי חופשה כי זאת חופשה מרוכזת. האם יש ממש בדבריו האם שוב כפי שכתבת קודם החוק לא מבחין בסוג החופשה. דמי הבראה התחלתי לעבוד בחודש ינואר 5 שנים מפסיקה בחודש יולי חישוב אחרון על 7 חודשים בלבלד? ושוב המון תודה על הסבלנות

שחר בר

New member
../images/Emo105.gifמקפיצה

חישוב ימי חופשה
מקפיצה
מ ק פ י צ ה

מצב
הנושא נעול.
למעלה