חישוב זמן עבודה בעקבות פיטורין?

מצב
הנושא נעול.

shagy2dup

New member

שלום לכם... אם עבדתי מתאריך 1.1.2005 והודעת הפיטורין עם התרעה ניתנה לי בתאריך 29.12.2005 , האם הדבר אומר שתקופת העסקתי הייתה עד ה 29.1.2006 ? - נאמר לי שעל חודש זה אני אקבל משכורת אבל אני לא מחוייב להגיע לעבודה. תודה.

שיר ורד

New member
בהודעה צריכה להיקבע תקופת ההודעה מר

שלום לכם... אם עבדתי מתאריך 1.1.2005 והודעת הפיטורין עם התרעה ניתנה לי בתאריך 29.12.2005 , האם הדבר אומר שתקופת העסקתי הייתה עד ה 29.1.2006 ? - נאמר לי שעל חודש זה אני אקבל משכורת אבל אני לא מחוייב להגיע לעבודה. תודה.
אם אינך מחויב להגיע לעבודה, תקופת ההעסקה עשויה להסתיים ביום מתן ההודעה, והמעסיק מחויב לשלם לך את התשלום בגין תקופת ההודעה מראש ללא תנאים נלוים, במקרה כזה גם לא תהיה זכאי לדמי הבראה.

אני חושב שאין שום קשר בין דמי הבראה

אם אינך מחויב להגיע לעבודה, תקופת ההעסקה עשויה להסתיים ביום מתן ההודעה, והמעסיק מחויב לשלם לך את התשלום בגין תקופת ההודעה מראש ללא תנאים נלוים, במקרה כזה גם לא תהיה זכאי לדמי הבראה.
והחודש מראש. דמי הבראה -לפי הבדיקה שלי - חייבים לשלם לעובד, בשנה הראשונה 5 ימים ובשנה השנייה יום עבור 2 חדשי עבודה. היום דמי ההבראה שווים 306 ש"ח ליום.

שיר ורד

New member
עובד שעבד פחות משנה לא זכאי לדמי

והחודש מראש. דמי הבראה -לפי הבדיקה שלי - חייבים לשלם לעובד, בשנה הראשונה 5 ימים ובשנה השנייה יום עבור 2 חדשי עבודה. היום דמי ההבראה שווים 306 ש"ח ליום.
עובד שעבד פחות משנה לא זכאי לדמי
הבראה.

shagy2dup

New member
אז מה לגבי לשכת התעסוקה .?

אז מה לגבי לשכת התעסוקה .?
האם אני יכול ללכת לחתום בלישכה ? או שעליי לחכות עד תום 30 ימי ההתרעה?

שיר ורד

New member
בהתרעה בכתב צריך להופיע

קבלתי את ההתרעה בע"פ ובכתב
ונאמר לי שבחודש התרעה אני לא מחוייב להגיע לעבודה.
בהתרעה בכתב צריך להופיע
תאריך סיום יחסי עובד מעביד, הוא זה שקובע מתי ללכת ללשכה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה