חירות בדיוק במקום הנכון

חירות בדיוק במקום הנכון

באמת, למרות היותי אווילה מחרישה בדרך כלל, ואולי דווקא בגלל היותי אווילה, אני רוצה שתסבירו לי: אם חירות ומצע המדבר על עידוד ההגירה למדינות ערב, היא ימנית מדי, אז מה אתם עושים בפורום של מולדת שמדבר על טרנספר? עידוד הגירה זה הרבה יותר מתון מטרנספר וגם הרבה יותר ריאלי. ולכל אלה שרוממות הדמוקרטיה בגרונם, מעולם לא דיברה חירות על עידוד הגירה של ערבים, אלא על עידוד הגירה למדינות ערב. עובדה שהצעת חוק של חירות בעניין זה הוכרה כלגיטימית והונחה על שולחן הכנסת. ומה אתם עשיתם לקידום הטרנספר שלכם בפועל? ברברתם פה בפורום? פחדתם מהצל של עצמכם? אפילו לא העזתם לנסות לעשות? מה הבני אילון שלכם עושה עם הטרנספר? יושב בממשלת מפת הדרכים ומחכה עד ששרון יעיף אותו בבושת פנים, במקום לאזור עוז ולותר על הכיסא כבר לקראת ההצבעה על מפת הדרכים המדברת על מדינה פלשתינית?! דרך אגב, לכל אלה שמודאגים כלכלית כיצד ומאיפה לממן את עידוד ההגירה למדינות ערב - תחשבו על 12 מליארד ש"ח שבהם עשו טרנספר בפועל לאחינו מגוש קטיף והשומרון, ותאמינו לי, ההוצאות תגדלנה עד 20 מיליארד ש"ח. כל זה בשביל לטרנספר 7,000 משפחות. בסכום עתק שכזה הייתם מעודדים הגירה של כחצי מיליון נפש מהרצועה למדינות ערב (בגלל הפרשי רמת החיים). ברגע שתיווצר מגמת הגירה - כל השאר כבר יקרה בעצמו - כמו יציאת היהודים מאירופה. צריך רק סטארטר.

התכוונתי כמובן לתגובה ל- greatTGM

אבל בגלל שאני אווילה מחרישה ולא שולטת באינטרנט יצאה הודעה חדשה. סליחה.

GreatGTM

New member
אז מה אם לא דיברנו

קודם מגיעים לכנסת ולמצב טוב ואז מדברים על ניסים ונפלאות בזמן עבר. כרגע נתמקד בלהגיע למצב שיאפשר לנו לחשוב על טרנספרים... יש תוכנית מגירה מאז נכתב המצע אבל יהיה חבל לטחון את זה כידוע כשנסיבות משתנות.

למעלה