חיצללתי!!!

חיצללתי!!!

תודה רבה לכולכם! רק בזכותכם הצלחתי!! הנה החלום: יש לי מסיבה לכבוד יומולדת, וכל מיני חברים באים, חלקם מסרטים מצויירים (בינהם ג'ימי ניוטרון) אני מוציא את אמא שלי החוצה ואומר לה להזהר מכל מיני דברים של ג'ימי ניוטרון (הוא ממציא המצאות בסדרה) ותוך כדי שיחה אני מבין שזה חלום. היא הולכת, ואז אני התחלתי לעוף!!!!! זה היה כל כך כיף!! עפתי ועפתי, עד שהצלילות נגמרה וזה הפך ליהיות שינה רגילה, ואחריה חלום אחר רגיל...

silverhawk

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אני ממליץ לך לנסות להשתמש בשיטות בפעם הבאה, על מנת להאריך את החצלול ולהגביא את הצלילות. בכל מקרה, מזל טוב ובהצלחה בהמשך

silverhawk

New member
שפשוף ידיים, סיחרור, פקודות קוליות

וכו'. אתה לא מכיר אותם עדיין?

LucidGuest

New member
שיטות להגברת הצלילות

הבסיס לצלילות גבוהה הוא חלום צלול שמתרחש לאחר שינה בת כמה שעות כאשר המחשבה שלך צלולה ואתה עירני יותר, לכן ממליצים בכל השיטות ליצירת חלום צלול לישון קודם כמה שעות, לקום מהמיטה כדי להתרענן (גם מוחית וגם גופנית) ורק אז לחזור למיטה ולנסות ליצור חלום צלול. עייפות מורידה מאד את רמת הצלילות, ועירנות וראש צלול לעומת זאת מגבירים את הצלילות באופן משמעותי. ואם אתה כבר בחלום צלול... סיחרור מהיר במקום למשך מספר שניות. שיפשוף כפות הידיים זו בזו. שטיפת פנים עם מים קרירים. פקודות - "צלילות פי 1000!!!" או "הגבר צלילות!" ועוד... בדוק בפרק "הארכת החלום הצלול" (פרק 4) באתר הזה. Lucid

9Interrupted

New member
מזל"ט../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אחחחחחחחחחחחחחחח איזה חלום הזויי, ג'ימי ניוטרון? נו באמת, פאוור פאף רולזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!

למעלה