חיפשתי, באמת שחיפשתי

avorly

New member
איזה מידע את מחפשת על אולקוס?

מה בדיוק היית רוצה לדעת? אם קצת תסבירי - אולי נוכל לעזור. בברכת רק בריאות, אורלי

droli

New member
מה אני רוצה לדעת? הכל

כל מה שאפשר. לדברי רופא המשפחה, לפי כל התאורים שלי יש לי אולקוס. אני צריכה לקבוע תור לגסטרו, על מנת לוודא זאת. בינתיים התחלתי לקבל אנטיביוטיקה ע"מ לאזן את החומציות בגוף. אז אני יודעת שאומרים שאולקוס זה פצע בקיבה. וזה מגיע ממתח ועצבים. אבל לא רק. והנה באה חברה ומספרת לי שאולקוס זה בכלל חיידק, והאנטיביוטיקה אמורה להרוג את החיידק. הרופא אמר לי לאכול רגיל, והגוף ידווח לי מה לא טוב לא. בינתיים אני מרגישה שקפה לא ממש טוב לי, סיגריות לא ממש טובות (אני יודעת שגם ככה הן לא בריאות). מיץ תפוחים שרף לי בקיבה. אז מה אסור? מה מותר? מה רצוי? אני מבינה שאפשר להרפא מזה. האמנם? יובש נוראי בלשון - זה חלק מהסימפטומים? זהו בינתיים. מנסה להתיידד איתו. עם האולקוס.

avorly

New member
"להתיידד עם האולקוס" - לדבריך....

באמת חשוב להכיר אותו כמה שיותר, ולדעת מה עושה לגוף טוב או רע. יש משהו בדברי הרופא, אך לא תמיד תרגישי מייד מה עושה לך לא וב לאולקוס. אולקוס נגרם מעודף חומציות ש"אוכלת" את דופן הקיבה או התרסריון. אולקוס יופיע בדרך כלל , באזורים חומציים בקיבה. הסכנה באולקוסים שונים היא שהפ יתחילו לדמם, בגלל שהדימום הוא פנימי ולא מתגלה מייד. ממה להמנע: *עישון. *שתייה מרובה של משקאות חריפים. *מזון חריף, או מטובל יותר מידי. מה עושה טוב: *לאכול כמויות קטנות יותר לעיתים קרובות יותר; בערך כל שעתיים, וכך לא לגרום לקיבה "לעבוד על ריק" ולנסות לעכל את עצמה. *להשתמש בסותרי חומצה למינהם, יש כאלה שניתן לרכוש ללא מרשם רופא. מניסיון - כדורי סידן במציצה מרגיעים את הקיבה והצריבה בה. מקווה שעזרתי. בברכת רק בריאות, אורלי

אולקוס

שלום רב, מקווה כי החומר מספק. כיב (אולקוס) נגע דמוי לוע של הר געש בעור או בקרום הרירי שמרפד את מערכת העיכול, מלווה בתהליכים דלקתיים זיהומיים וממאירים. כיבים בעור עשויים ללוות דליות ברגליים בגלל בעיות במחזור הדם; פצעי לחץ, וקרצינומה של תאי בסיס. לכיבים במערכת העיכול ראה אפתה, כיב עיכולי, כיב קיבה, כיב תריסריון. http://infomed.msn.co.il/glossary/g_1818.asp באם את רוצה מידע יותר רחב אנא כתבי. בכבוד רב, שלומי - הומאופתיה קלאסית.

yoelnd

New member
קבלי מינוח

ראי בלינק הבא: http://www.infomed.co.il/glosMarkers/glosLetter2.asp בהצלחה!

למעלה