חיפה. דרך המלכים. שנות ה 40.

מצב
הנושא נעול.

krause

New member

גלויה חדשה (אצלי)ומענינת.לא צולמה במצלמה דיגיטאלית.

ליילנד

New member
טוב מצטערת, יש בעיות

נצל"ש: 1,2,3, נסיון
פעם ראשונה בסורק שלי, תמונה שצילמתי בשנות ה-80 ברחובות ת"א, על רקע העירייה. הנה גם לפה מגיעים האדומים הללו.
טוב מצטערת, יש בעיות
שכחתי לשים תמונה מרוב התרגשות
ניסיתי לשלוח שוב ואם התמונה זה לא עובר, אמנם
הזהירו שיהיו בעיות, אבל זו הפעם הראשונה שלי
וזה מיאש. אבל אני לא מוותרת זה יבוא בהמשך.

ארזS

New member
אנחנו נמתין בסבלנות

טוב מצטערת, יש בעיות
אנחנו נמתין בסבלנות
עד שנזכה לראות את זה
ואינך צריכה להתייאש...

טוארג

New member
ליילנד יקירתי,

טוב מצטערת, יש בעיות
ליילנד יקירתי,
אם את לא מצליחה להעלות את התמונה, תשלחי לי אותה באי מייל ואני אנסה גם [email protected]

oren*

New member
מעניינת כרגיל ../images/Emo98.gif בחלק העליון של

גלויה חדשה (אצלי)ומענינת.לא צולמה במצלמה דיגיטאלית.
מעניינת כרגיל
בחלק העליון של
התמונה יש קראוונים נמוכים, למה הם שימשו? תודה קראוס, מקווה שאתה דואג להכניס את הדברים גם לגלריה שלך.

krause

New member
לדעתי אלו מחסני הרכבת.רצוי שחיפאים

מעניינת כרגיל
בחלק העליון של
התמונה יש קראוונים נמוכים, למה הם שימשו? תודה קראוס, מקווה שאתה דואג להכניס את הדברים גם לגלריה שלך.
יעזרו לנו בזה. אגב זה מדהים כמה פרטים רואים בסריקה מוגדלת של גלויה פשוטה. את המחסנים האלו לא רואים בעין בלתי מזוינת בגלויה.

ליילנד

New member
יש לי גלויה שסרקתי

יעזרו לנו בזה. אגב זה מדהים כמה פרטים רואים בסריקה מוגדלת של גלויה פשוטה. את המחסנים האלו לא רואים בעין בלתי מזוינת בגלויה.
יש לי גלויה שסרקתי
של גשר פז משנות ה-50 ושם על הגשר יש פרסומות נוסטלגיות ורציתי להעלות את זה ושוב לא עלה. אני מנסה להעלות תמונה שהעליתי מהמחשב ולא אני סרקתי בכדי לבדוק אם השגיאה היא לא שלי. תם נחמד, משאית סומלית נושאת אורז. אני הייתי אומרת מתחבאה באורז לא

ליילנד

New member
או קיי הבנתי,

יש לי גלויה שסרקתי
של גשר פז משנות ה-50 ושם על הגשר יש פרסומות נוסטלגיות ורציתי להעלות את זה ושוב לא עלה. אני מנסה להעלות תמונה שהעליתי מהמחשב ולא אני סרקתי בכדי לבדוק אם השגיאה היא לא שלי. תם נחמד, משאית סומלית נושאת אורז. אני הייתי אומרת מתחבאה באורז לא
או קיי הבנתי,
משהו בסריקה שלי לא עשוי נכון, מה זה יכול להיות
אולי למישהו יש רעיון.

oren*

New member
תהליך סריקה מורכב ממספר שלבים,

או קיי הבנתי,
משהו בסריקה שלי לא עשוי נכון, מה זה יכול להיות
אולי למישהו יש רעיון.
מהרגע בו הכנסת את התמונה לסורק ועד שהוא יוצא מהמחשב ועובר לשרתי תפוז. היכן קיבלת הודעה על שגיאה? במהלך הסריקה? במהלך שמירת הקובץ? במהלך הניסיון להעלות אותו לפורום? האם את רואה את הקובץ כמו שצריך על המחשב טרם הניסיונות להעלותו לתפוז? בכל מקרה, העבירי אותו אליי לאימייל: [email protected] ואנסה לראות היכן הבעיה.

ליילנד

New member
ההודעה על השגיאה היא

מהרגע בו הכנסת את התמונה לסורק ועד שהוא יוצא מהמחשב ועובר לשרתי תפוז. היכן קיבלת הודעה על שגיאה? במהלך הסריקה? במהלך שמירת הקובץ? במהלך הניסיון להעלות אותו לפורום? האם את רואה את הקובץ כמו שצריך על המחשב טרם הניסיונות להעלותו לתפוז? בכל מקרה, העבירי אותו אליי לאימייל: [email protected] ואנסה לראות היכן הבעיה.
ההודעה על השגיאה היא
כשאני שולחת לפורום וזה לא עולה וכתוב: "לא ניתן להציג דף זה" ובקטן "קיימת בעיה בדף שאליו אתה מנסה להגיע ולא ניתן להציגו" אולי גם באימייל זה לא עובר, כיוון ששלחתי לך ולטווארג

טוארג

New member
לא קיבלתי את המייל ששלחת...

ההודעה על השגיאה היא
כשאני שולחת לפורום וזה לא עולה וכתוב: "לא ניתן להציג דף זה" ובקטן "קיימת בעיה בדף שאליו אתה מנסה להגיע ולא ניתן להציגו" אולי גם באימייל זה לא עובר, כיוון ששלחתי לך ולטווארג
לא קיבלתי את המייל ששלחת...
את יכולה אולי לשלוח שוב? [email protected]

יהוושע

New member
אלה נראים דווקא מבני אבן, בימים של

אלה נראים דווקא מבני אבן, בימים של
טרום ממגורות "דגון", אגב , באיזו שנה נבנה המבנה המאורך של "דגון" שמזוהה כל כך עם חיפה? תמונה נהדרת כרגיל,קראוס,ואכן בסריקה הזו רואים כל פרט לפרטי פרטים, חבל שזה לא בצבע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה