והאוטובוס: ליילנד קאב...חיפה. דרך המלכים. שנות ה 40.
גלויה חדשה (אצלי)ומענינת.לא צולמה במצלמה דיגיטאלית.
נצל"ש: 1,2,3, נסיוןוהאוטובוס: ליילנד קאב...
טוב מצטערת, יש בעיותנצל"ש: 1,2,3, נסיון
פעם ראשונה בסורק שלי, תמונה שצילמתי בשנות ה-80 ברחובות ת"א, על רקע העירייה. הנה גם לפה מגיעים האדומים הללו.
אנחנו נמתין בסבלנותטוב מצטערת, יש בעיות
שכחתי לשים תמונה מרוב התרגשותניסיתי לשלוח שוב ואם התמונה זה לא עובר, אמנם
הזהירו שיהיו בעיות, אבל זו הפעם הראשונה שלי
וזה מיאש. אבל אני לא מוותרת זה יבוא בהמשך.![]()
ליילנד יקירתי,טוב מצטערת, יש בעיות
שכחתי לשים תמונה מרוב התרגשותניסיתי לשלוח שוב ואם התמונה זה לא עובר, אמנם
הזהירו שיהיו בעיות, אבל זו הפעם הראשונה שלי
וזה מיאש. אבל אני לא מוותרת זה יבוא בהמשך.![]()
מעניינת כרגילחיפה. דרך המלכים. שנות ה 40.
גלויה חדשה (אצלי)ומענינת.לא צולמה במצלמה דיגיטאלית.
לדעתי אלו מחסני הרכבת.רצוי שחיפאיםמעניינת כרגילבחלק העליון של![]()
התמונה יש קראוונים נמוכים, למה הם שימשו? תודה קראוס, מקווה שאתה דואג להכניס את הדברים גם לגלריה שלך.
יש לי גלויה שסרקתילדעתי אלו מחסני הרכבת.רצוי שחיפאים
יעזרו לנו בזה. אגב זה מדהים כמה פרטים רואים בסריקה מוגדלת של גלויה פשוטה. את המחסנים האלו לא רואים בעין בלתי מזוינת בגלויה.
או קיי הבנתי,יש לי גלויה שסרקתי
של גשר פז משנות ה-50 ושם על הגשר יש פרסומות נוסטלגיות ורציתי להעלות את זה ושוב לא עלה. אני מנסה להעלות תמונה שהעליתי מהמחשב ולא אני סרקתי בכדי לבדוק אם השגיאה היא לא שלי. תם נחמד, משאית סומלית נושאת אורז. אני הייתי אומרת מתחבאה באורז לא![]()
תהליך סריקה מורכב ממספר שלבים,או קיי הבנתי,
משהו בסריקה שלי לא עשוי נכון, מה זה יכול להיותאולי למישהו יש רעיון.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ההודעה על השגיאה היאתהליך סריקה מורכב ממספר שלבים,
מהרגע בו הכנסת את התמונה לסורק ועד שהוא יוצא מהמחשב ועובר לשרתי תפוז. היכן קיבלת הודעה על שגיאה? במהלך הסריקה? במהלך שמירת הקובץ? במהלך הניסיון להעלות אותו לפורום? האם את רואה את הקובץ כמו שצריך על המחשב טרם הניסיונות להעלותו לתפוז? בכל מקרה, העבירי אותו אליי לאימייל: [email protected] ואנסה לראות היכן הבעיה.
לא קיבלתי את המייל ששלחת...ההודעה על השגיאה היא
כשאני שולחת לפורום וזה לא עולה וכתוב: "לא ניתן להציג דף זה" ובקטן "קיימת בעיה בדף שאליו אתה מנסה להגיע ולא ניתן להציגו" אולי גם באימייל זה לא עובר, כיוון ששלחתי לך ולטווארג
אלה נראים דווקא מבני אבן, בימים שללדעתי אלו מחסני הרכבת.רצוי שחיפאים
יעזרו לנו בזה. אגב זה מדהים כמה פרטים רואים בסריקה מוגדלת של גלויה פשוטה. את המחסנים האלו לא רואים בעין בלתי מזוינת בגלויה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.