חינטיאה/ מעדן חיטה

  • פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
חינטיאה/ מעדן חיטה

להשרות כוס חיטה במים למשך לילה. לבשל את החיטה ממש כמו שמבשלים אורז: להרתיח 2 כוסות מים+2 כפות שמן+קורט מלח. כשרותח להוסיף את החיטה ולהנמיך לאחר רתיחה. החיטה צריכה להיות רכה ומבושלת. במחבת - להכניס 3 כפות סוכר להמיס מעט (לקרמל), לא לשרוף. להוסיף 1/2 - 1/4 כוס צימוקים, 1/2 - 1/4 כוס אגוזי מלך שבורים, מעט קינמון - לערבב הכל במהירות. להוסיף 2 כפות דבש, לערבב ולכבות האש. לערבב עם החיטה ולהתענג. בתאבון
 
למעלה