חימום במיקרוגל...

chrysoberyl

New member
חימום במיקרוגל...

אני בדרך כלל מחממת לנו את האוכל במיקרוגל אם יש רק מנה אחת לחמם ואם יש יותר אז אני כבר מחממת בסיר או בתנור... לאחרנה התחלתי לתת למייקי טעימות ואתמול עשיתי לו מרק מהירקות שהוא כבר טעם ביחד עם עוף אורגני, חילקתי את זה למנות קטנות והקפאתי ונשאר לי גם קצת להיום אבל אין לי מושג איך כדאי לחמם את זה... זה טיפה מדי בשביל לחמם בסיר וזה נראה לי לא כל כך טוב לחמם לו במיקרו... מה אתם עושים? לחמם בבקבוק בקערה עם מים חמים? או שיש דרך יותר מהירה ונוחה? ליאת

Nia11

New member
קערה עם מים חמים נשמע לי פתרון טוב

אני בכלל לא מתקרבת למיקרוגל, אז יש לנו סירים ממש קטנים לחימום של מנות בודדות.

אצלנו יש פתרון אחר

הילדות מגיל צעיר מאד אוכלות ביחד איתנו מהאוכל שלנו. אני משתדלת גם לעצמנו לא להוסיף יותר מדי תבלינים מונסודיום גלוטמט וכו' כך שמדובר באוכל בריא. תמיד יש איזה ירק שאפשר להוציא או קצת אורז וכו'. מקסימום אני אפילו מרסקת לה קצת בבלנדר ממה שאנחנו אוכלים- למשל ספגטי שעוד קשה לקטנה לאכול ככה.

chrysoberyl

New member
כן אבל אנחנו עדיין בקטע של טעימות...

הרי אם אני אתן לו משהו מהאוכל שלנו (מה גם שאני צריכה שיפור רציני במטבח כי אנחנו לא אוכלים סופר בריא) אז אני לא אוכל לדעת למה הוא רגיש אם הוא יגיב לא טוב למשהו... ליאת

זה שלב מאד קצר

מאד מהר את תפסיקי לפחד ותתחילי לתת לו הכל (שלווה של ילד שני
)

לא בהכרח

אצלנו יש הסטוריה משפחתית של אלרגיות חמורות, אז אנחנו תקופה ארוכה מאוד זהירים במה נותנים. ואת זה אני אומרת בתור אמא ל3

כמה קטנות?

אני מוסיפה מים רותחים ומערבבת. בדרך כלל זה יוצא בדיוק בטמפרטורה הנכונה...

chrysoberyl

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

בינתיים התחלתי לחמם לו בצנצת של גרבר לשעבר בקערה עם מים חמים וזה עובד טוב... ליאת

למעלה