חיל הים וחברה

Muh87

New member
חיל הים וחברה../images/Emo17.gif

היי, השאלה שלי מופנית ללוחמים בחיל הים אבל כל מי שבקיא/ה בנושא יכול/ה לסייע.. אני רוצה לשאול איך לוחם בחיל הים עם יציאות של פעם ב-4 שבועות וכאלה מצליח לשלב גם חברה וגם שירות קרבי כזה שלא יוצאים הרבה לבית.. האם זה בכלל אפשרי לקיים קשר רציני במהלך השירות הזה? תודה רבה.

omer87

New member
זה אפשרי!!!! בהחלט אפשרי...

*לדובר אין חברה והוא אינו מחיל הים....

omer87

New member
../images/Emo3.gif

הדובר חוזר בשעה הרשומה מעלה הבייתה!!!

Amazona

New member
אוף איך לעזאזל אתה יכול לשאול שאלות

יחסיות כאלה. הרי אתה יודע שתמיד יש יוצא מן הכלל. אני יודעת שזה מעין סטיגמה שנדבקה ללוחמים שאין להם חברות בגלל שאף אחת לא מוכנה לחכות לשום בחור תקופה כ"כ ארוכה וכו'. אבל עובדה יש יוצאי מן הכלל. אולי הבחורה שתפגוש אתה תמצא חן בעייניה כל-כך שהיא תהיה מוכנה לחכות בשבילך נו לך תדע אוף! אנחנו לא התוכנית של וורדה רזיאל ג'אקור פה כוסעמו !

Muh87

New member
את צודקת

אבל בעניין הזה באמת שיש הבדל בין לוחם לבין לוחם בחיל הים. כמובן בגלל היציאות. היציאות ממש אבל ממש גרועות ולפעמים אפשר להיות חודש-חודש וחצי בים בלי לראות בית. אני יודע שיש יוצאי דופן, אבל בתור לוחם עתידי בחיל הים אני לא יודע אם זה בסדר לבקש מחברה שלך לחכות לך כלכך הרבה זמן גם אם היא מאוהבת בך עד כלות.

Muh87

New member
וגם

איך אתה מבסס קשר על שום דבר שהוא משותף לך ולה?

Muh87

New member
המשך

אני מתכוון לזה שרוב הלוחמים כן מצליחים פה ושם לבלות עם חברות שלהם לעיתים קרובות (גם אם הן מאותו בסיס וגם אם הן ממקום אחר).. פה אתה בא לסופ"ש, מנסה להשלים את כל הפערים ובקושי יש זמן לעשות ביחד דברים ואני לא מתכוון לסקס.

uvdude

New member
תקשיב

אני רק אענה לך לגבי השירות בספינות, בעיקר בתור אחד שהיה שם. זה לא כל 4 שבועות. זה כל שבועיים-שלושה במקרה הגרוע. וברגע שאתה מקבל סמל אתה יוצא בעקרון חמשושים קבועים. הפלגות של חודש יצא לך א-ו-ל-י פעם אחת בשירות. זה נדיר מאוד. וגם אם כן, זה יהיה הפלגה לחו"ל רוב הסיכויים. בקיצור, אל דאגה. זה אפשרי, כמו כל שירות קרבי אחר.

ChilD SouL

New member
אהמ...

אתה לא מבקש ממנה לחכות לך. היא יודעת לאיזו מערכת יחסים היא נכנסת מלכתחילה ואם זה מתאים לה - אז סבבה. אם לא - אז לא. קשר מבוסס לא רק על צבא, יש גם הרבה דברים מעבר. אז נכון שקצת קשה לבסס מערכת יחסים כשרואים אחד את השניה פעם ב... אבל זה אפשרי, מניסיון. חוצמזה, בעידן של ימינו יש דבר כזה שנקרא פלאפון - אחלה דבר לשמור על קשר ולהתעדכן בחיי היום-יום. שינה זה בזבוז. תישן פחות - תבלה יותר. תחלק את הסופ"ש ככה שתספיק להיות קצת עם ההורים, קצת עם החברים, קצת עם החברה, קצת עם עצמך ואם ישאר לך זמן - תפוס שינה לבין לבין. אין הרבה ברירות, אלא אם כן אתה רוצה להשאר רווק כמה שנים - ו...לא נראה לי. מערכת יחסים כזאת היא קשה אבל בהחלט אפשרית, עם קצת מאמץ. [מ-2 הצדדים כמובן]

IrIsH BaBe

New member
שמע גבר

אם יש לך חברה שאוהבת אותך היא לא תעזוב אותך כ"כ מהר וכן, אם לא ידעת יש מלא בנות שרוצות [רק] חבר לוחם ולא אכפת להן שאתה סוגר 4 שבתות אפילו. בסופו של דבר זה האהבה. או איך שלא תקרא לזה

למעלה