חיכיתי וחיכיתי.. הפרק של היום

Velma Kelly

New member
חיכיתי וחיכיתי.. הפרק של היום../images/Emo70.gif

חיכיתי שמישהו יפתח הודעה ואז החלטתי שאני לא יכולה לחכות יותר אז פתחתי בעצמי! מזמן שלא ראיתי את הפרק של יום שבת בזמן שהוא שודר.. זה די נחמד.. חוץ מהפרסומות
בחיי שאני מתחילה להייאש מכל סיפורי האהבה שם.. מה נסגר איתם?! ונחזור על המתכונת של הפרק הקודם והתגובה שלי.. לוק - דיי, חאלס, מספיק! לא יכולה יותר! עד שהערכתי אותך כל כך בהודעה הקודמת שלי אתה הורס הכל? מה קורה איתך?! לא מתפרצים ככה על לורליי וגם עושים משהו יותר משמעותי מלרקוד איתה! אתה בן 30 + פור גוד סייק! אתה מכיר אותה שנים! do something! לורליי - חח יכלת לעשות פרצוף יותר מופתע בסוף הפרק? ואם כבר מדברים.. מה העיניין עם הפרצוף המופתע? מה את משחקת אותה לא יודעת את זה שהוא רוצה אותך מאז ומתמיד?! אבל חוץ מזה היית ממש חמודה והצחקת אותי.. אה והתלבושת והכל הייתה ממש מגניבה.. משפחת לין - תאמת שאין הרבה מה לומר.. זו משפחת לין
אה אהבתי את הדודה! רורי וג'ס - איי.. זה יישבור לי את הלב הסיפור הזה.. כל כך ריחמתי עליו היום.. הוא היה כזה מותק עם הספר ואיך שהוא ניגב את השניקה מהלחי שאמא שלו נתנה לו.. וכל הסיפור עם רורי.. יוו באמת שכאב לי הלב! למה הוא לא בא אליי לומר לי את זה?! אני הייתי אומרת לו בסדר! כאילו כלום! לא הייתי חושבת בכלל!! אבל אולי הסיבה שרורי דחתה אותו בכזו צורה מגעילה הייתה בעצם נורא פשוטה.. השיער שלו? אולי אם היא הייתה עוצמת עיניים וחושבת איך הוא היה נראה לפני הקטסטרופה הזו הכל היה נראה אחרת לגמרי?.. אוי עכשיו אין לי סבלנות לשבת יותר מידי ולכתוב אז לסיכום, טיפה התאכזבתי וכאב לי הלב על לוק וג'ס.. אה ואהבתי את החתונה! צחוקים עם אחות של לוק
שבת שלום וצום קל

sweet fairy

New member
ואיי כל כך

ריחמתי עליו כשהיא אמרה לו "לא" בפעם האחרונה והוא הסתובב כדי ללכת... חשבתי שהיא תתרחט ותסכים בסוף.. אבל זה לא קרה
חבל לי עליו.. אוףףף להרביץ לה!!!!

מיטלוש8

New member
באמת להרביץ לה!!! אוףף!!!

אבל באמת השיער שלו נראה קטסטרופה... אבל דין נראה יותר גרוע...

מיטלוש8

New member
בהשוואה לג'ס נכון...

אבל בכללי בעונות 1-2-3 הוא נראה טוב! אבל בעונה הזאת... איכס... פשוט זוועה! אבל אין על ג'ס... רורי פשוט דפוקה...!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif נו באמת, היא לא דפוקה.

כן, אני מתה על ג'ס ואני רוצה מאוד שהם יהיו ביחד, אבל כשמישהו שפגע בך מפתיע אותך פתאום עם הצעה לעזוב הכל ולברוח איתו - איתו, עם זה שעזב אותה שנה קודם לכן בלי לומר מילה - זה די חכם לא להחליט שום דבר ספונטני. אבל היא הייתה אכזרית מדי אליו. כאב לי עליו כל כך.

מיטלוש8

New member
הקטע עם ה-

"לא לא לא לא..." ושהוא אמר לה שתגיד לא רק אם היא באמת לא רוצה ואז היא אמרה כזה "לא" זה היה כל כך עצוב...

hdmtq

New member
אמ....

תרגיעו תרגיעו... דין אף פעם לא נראה רע!

sweet fairy

New member
באמת דין

ניראה נורא... רואים שהוא אומלל מחיי הנישואים שלו... אני מרחמת עליו.....

elena20

New member
פרק יפההההה!!! ג'סססס../images/Emo99.gif

איזה חמוד!!! הוא כל כך אוהב אותה.... אוף שיחזרו!!!! החתונה הייתה ממש מצחיקה...

pumpkin7

New member
פרק עצוב

רורי הזונה איך היא אומרת לו לא ככה. אוף כמעט בכיתי איזה מסכן. אני לא הייתי חושבת פעמיים אם הוא היה בא אליי ככה. בכ בכל מקרה פרק עצוב ממש.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif פרק כה מצויין. ../images/Emo7.gif

אמנם הפעם ראיתי אותו אצל דוד שלי וכמעט בלי קול, אבל אני יודעת עד כמה שהוא טוב. ג'ס כל כך ריגש אותי, ולא רק בסוף. הוא מתבגר. הוא מתחמם לאמא שלו, כל הקטע עם לוק ריגש אותי לגמרי. הם כל כך חמודים השניים האלה. והסוף... באמת שאין לי מה להוסיף. רציתי לבכות בכל פעם שראיתי את זה. טי.ג'יי!
הו, טי.ג'יי.

למעלה