that will be the day .........
אוףףףףף - שאספר לך שכל מה שכתבתי נמחק??? (אין צדק בעולם!) להתחיל מחדש משמעו - לקרוא שוב את כל...

) שזה אומר - את ממושמעת את?? ייייייישששששש - סוף סוף התבייתה הילדה (ממממ...יכול להיות שהתאהבה? - מצריך בדיקה מעמיקה: - ואני, כפולניה מתחילה - מתכוננת לעשות צעד צעד , בדיוק כמו שלמדתי ממך

רגעעעעע , תני לשים ביס בפה...אני מתה מרעב, עכשיו חזרתי מירושלים ואני גוועת... מה שהכי חשוב לי להגיד לך זה ש...מים לא צריך להביא מפאת מיקום קרוב...לא משום סיבה אחרת - לא לקפוץ! חחחחחח ושוב לא קראת נכון את המפה יקירתי, חוזרים לימי הילדות גם בפיזי...(אם תרצי למשל לחטט באף מה לא תחטטי , תרצי לשחק חמור חדש - לא תשחקי?? (במיוחד אם משה של תקווה יהיה בסביבה הקרובה..

) אופס....``משהההההההה - לא ממש התכוונתי...תבין זה.. זה רק בכאילו..די תקווה תפסיקי, זו לא אני זו שרי - בסוף תמיד אני אשמה למה מה קרה?? מה כבר עשיתי הפעם? טוב, לא משה...די, לא משה -נו. גמרנו, חברות?``..(אני והפה הגדול שלי חחחחח..) יום רביעי סוכם! יום חמישי............או, כאן זה קצת יותר מסובך.... מקוה שרשמת את הכתובת שנתתי לך אתמול, אם לא אז: רח` רוטנברג 32: עובד נקי, חלק...משו משו...ממש כל יהלום מלמילאן! אבל מה, לוקח קצת זמן (מקוה שלא קבעת תאריך נשמה...בעצם, איך קבעת? לא היית קובעת בלי לספר לי...) תגידי בכלל מה אני עושה כאן? חני בקשה הסבר ממך לא ממני - אז למה..? (רגע, טלפון - חכי שניה, כבר חוזרת...). יש לך ד``ש. איפה הייתי? אה, בקשר לנרות הריחניים - את כולם את רוצה? (בטח למה לא - תאכלי ת`עולם

את ההוא שהבאתי מהאנדיאנים - תשכחי ממנו מותק - מה יהיה כשאני אצטרך אה? מאיפה תביאי לי?? בעצם...אפשר לבקש מקוב בגיחה הבאה גם לבן...וגם ... טוב יאללה - קיבלת. מי יסיע אותנו תגידי מי?? אני מודיעה לך מראש שאני לא נוהגת לשם! החלטה סופית של פולניה מתחילה - (צריך מתישהו להגיד לא!) - אז הנה...לא נוסעת לשם! עם קוב? חחחחחחחח נצא ביום חמישי נגיע ביום ראשון...טיול שנתי. ובכלל....חושבת שכדאי? - חני - מה לא ברור מה?? אנשים מאוהבים עולים לקברות צדיקים!

)) - להביא ת`מנגל? שנעשה בדרך איזה....אולי נדחה את כל העניין לפסח? לא רחוק - מה את אומרת???? תחזיקי מעמד עד אז? מה זהו? מי החליט? - צריך לעשות ישיבה של מעלה..לכנס את כל הקבינט...אחרת יהיו לנו צרות עם הבוסית הגדולה...עוד היא תבקש ממני לקשט לה איזה קיר או שניים...

) אגב, יש תכנון גם ליום שישי - תרשמי ביומן - יום שישי בערב - תפוס!

)) חחחחחחחחחח - לא מגלה

)