חיים ואלכס- הזוג החדש בתכנית

חיים ואלכס- הזוג החדש בתכנית

הם עובדים ביחד בעסק שכולו יופי ומעונינים להתמסד תכירו את הזוג החדש בתכנית

עמית20בת

New member
"מי לא מכיר את...?"

איך הם אמרו שקוראים לכלב שלהם?

מאלף כלבים רציני

שטובת הכלב היא זו שעומדת מולו היה צריך בכנות להגיד להם שהכלב שלהם יסבול בחתונה מהרעש, הצפיפות וריבוי הדמויות הלא מוכרות ועדיף בשבילו שלא יהיה שם.

סרדינים

New member
מסכים איתך לגמרי

אני חושב שהזוג ידע את זה מראש כי זאת הסיבה שהם הזמינו את הפסיכולוג מלכתחילה, לגרום לכלב פחות לחשוש ולהשתלב בקהל. בולשיט, אם שואלת אותי. סוג של כיסוי ת#$.

vanilla maple

New member
בנתיים ראיתי רק את הפרק

הראשון, אך ניתן לראות שיש להם אהבה טהורה וככה צריך להיות זוג לפני כניסתו לחופה לא כמו הזוגות מהשבועיים האחרונים מאחלת להם המון שנים של יחד הרבה אור, אהבה ושמחה וכמובן בריאות אושר ועושר

ראיתי עכשיו את פרק החתונה שלהם

ומה שיש לי לומר על החתונה זה רק "אור ואהבה"
זוג מתוק מתוק!! סוף סוף אנשים רגועים, מפרגנים, אוהבים שבאמת נהנים מכל התהליך.

vanilla maple

New member
הבוקר השלמתי את 3 הפרקים

בחתונה ממש ירדו לי דמעות. היה מרגש. טוב שהם לא לקחו את ציונה כזו שתשיא אותם. כאב לי על חיים ואלכס שהם הצטלמו בגן והדתיים דיברו אליהם לא יפה

גם לי כאב עליהם

התיחסו אליהם כאילו היו פושעים אגב, שמת לב שהאחות גם לא לבשה את השמלה המנומרת בסוף?

איזה מקסימים :)

דבר ראשון איזה כייף לראות פה תגובות חיוביות על הזוג (כלסבית בעצמי חשבתי לפתוח את הפורום ולגלות הודעות נעצה...) שאלה שניה.. מאיפה אתם מורידים את הפרקים? איפה אפשר לראות את הפרקים במלואם?? כייף להיות פה :)

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני חושבת שהזוג חיים ואלכס עשו לעצמם שירות מצוין. האהבה קורנת להם מכל מקום בגוף- הם רגועים ומפרגנים אחד לשני- אפילו שנמצאים 24 שעות ביממה אחד עם השני. אי אפשר שלא להתאהב בהם
ואחרי שאנחנו לומדים להכיר אותם וכמה שהאהבה שלהם חזקה- לראות שהם אפילו לא יכולים להתנשק/להצטלם בפומבי כי החיבור בינהם לא מקובל על כולם גורם לנו להזדהות עם הכאב שלהם. אני ממש הרגשתי צביטה בלב. אגב, אפילו ההערות הציניות של רועי נשמעו כמו סוג של ירידה בהפוך על הפוך על אנשים הומופובים ולא כעקיצה על בני הזוג. ובמעבר חד, את הפרקים המלאים אפשר לראות בVOD בחינם אם יש לך HOT או בקישור הזה בצפיה ישירה ללא צורך בהורדה:http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-8025,00.html

למעלה