חיילי ראשון לא זכאים לנסיעה ברכבת!

מצב
הנושא נעול.

aas111

New member
התמונה זאת משעממת אותי

וזה בדיוק מה שאני אוהב בפורום

הפורום שלנו הוא הפורום הידידותי ביותר בתפוז, גם אם מישהו מתחיל מריבה כלשהי מיד נפתח שרשור תגובות נזעם אשר גורם לאתו "טרול"(אדם הכותב בעילום שם ונהנה לפתח מריבות וירידות על חברים אחרים בפורום) לחזור בו מעלבונותיו
הפורום שלנו הוא בין הפורומים ההטרוגנים ביותר הקיימים בתפוז, שכן גיל המשתתפים(הקבועים)נע בן 10(צחקן) ל-60+ ולמרות זאת הפורום מצליח לשמור על אווירה ידידותית ומקצועית. ושוב אני חושב שהגיע הזמן לארגן מפגש פורום נוסף.....
התמונה זאת משעממת אותי
יש יותר מעניין

david80

Active member
אביה, איחרת בחודש ימים!!!../images/Emo6.gif

הודעה חשובה מאוד:

אם מישהו אי פעם נפגע ממני, הרי אני מתנצל בפניו מקרב לב ובאופן פומבי זה !!! שלכם, אביה.
אביה, איחרת בחודש ימים!!!

הערב ראש חודש מרחשון (או גברת-חשון) ובדיוק לפני חודש היה ראש השנה - תחילת הימים הנוראיים, בו, מתחילים כולם לבקש סליחה...
סלחתי, רק תעלה לי כבר תמונות מבר גיורא מתאריך 11/5/75!!!

בהזדמנות חביבי. אני צריך הרבה לחפור

אביה, איחרת בחודש ימים!!!

הערב ראש חודש מרחשון (או גברת-חשון) ובדיוק לפני חודש היה ראש השנה - תחילת הימים הנוראיים, בו, מתחילים כולם לבקש סליחה...
סלחתי, רק תעלה לי כבר תמונות מבר גיורא מתאריך 11/5/75!!!
בהזדמנות חביבי. אני צריך הרבה לחפור
כדי להגיע לתמונות האלה אבל יש לי המון מהארוע.

ליילנד

New member
מי צריך תאריך מסויים../images/Emo35.gif

אך לא עבר עדיין חודש אוקטובר
מי צריך תאריך מסויים

"סליחה או מחילה איננה עוד מילה זו הזדמנות גדולה להתחיל הכל מהתחלה" ולשמחתנו זהמה שקורה בפורום, מתוכחים, מתחממים, לפעמים אפילו קצת יותר מדי אבל תמיד יודעים להגיד סליחה, ולהתחיל מהתחלה.

ליילנד

New member
../images/Emo52.gifזהמה = זה מה

מי צריך תאריך מסויים

"סליחה או מחילה איננה עוד מילה זו הזדמנות גדולה להתחיל הכל מהתחלה" ולשמחתנו זהמה שקורה בפורום, מתוכחים, מתחממים, לפעמים אפילו קצת יותר מדי אבל תמיד יודעים להגיד סליחה, ולהתחיל מהתחלה.
זהמה = זה מה

אכן. הסיבה: המחיר הגבוה שדרשו הבריט

אוקיי, ולנושא אחר...
עושה לי רושם שרכבת ישראל ירדה לגמרי מעניין הרכישה של הקטרים האלה!
אכן. הסיבה: המחיר הגבוה שדרשו הבריט
הבריטים וההחלטה הפנימית להזמין את כל הקטרים עד למס' 782 שהוא האחרון באופציה שלא מחייבת עדיין מכרז חדש.

david80

Active member
אוי, זה כלום!

אני חיילת המתגוררת בראשון כבר למעלה ב-12 שנים. הבוקר בעת הנסיעה ברכבת החדשה גילתי להפתעתי שמעתה לא יוכלו חיילים המתגוררים בראשון להשתמש בתחנת הרכבת החדשה אלא בתשלום! על מה ולמה אפליה זו??!! האם אני צריכה להיענש על היותי תושבת ראשון?!?! מבקשת מכל החיילים ומתושבי העיר האיכפתים להצטרף למאבק ולפנות ללשכת ראש העיר כדי למנוע אפליה כזו!!! אשמח אם תצרו איתי קשר.
אוי, זה כלום!
אפשר לקחת רכבת מרחובות! רכבת ישראל מסרבת יום יום, לקחת אותי לאשקלון אפילו בתשלום רק בגלל שאני לא מטען! אולי שמישהו יפנה לעיריית אשקלון שידאגו להוציא מיד את רכבת ישראל מ'שמיכת התירוצים' "אין מסילה כפולה... אין תחנה קבועה באשקלון... השירות יפריע לרכבות המשא..." אני בטוח שאפשר למצוא פתרון להפעלת רכבות נוסעים לאשקלון תוך חודש ימים, להזכירכם, תאריך הפתיחה הרשמית נעה בין דצמבר 2004 לבין נובמבר 2005 בעוד שבחודשים הקרובים תהיה כבר מסילה חדשה רצופה עד לאשקלון ומוכפלת בין צומת פלשת לבין תחנת עד הלום, כך, שלא תהיה בעייה לשלב בין נוסעים ומטענים עד לאשקלון (כך אני מסיק מהתקדמות העבודות שאני רואה בשטח, יום יום). אני גם לא חושב שהמחסור בציוד נייד תמנע הקדמת שירות זה, והרי זמן נסיעה בין ת"א לאשדוד בלו"ז הנוכחי (עם מפגשי הרכבות והכל) זהה לזמן נסיעה בין ת"א לאשקלון במסילה חדשה (כפי שהזכרתי לעיל), ולגבי תחנת אשקלון עצמה - ראו תחנות יבנה, אשדוד עד הלום, ראש העין צפון וכו'! למי שלא הבין, נא לקרוא את הקישור שלמטה!

david80

Active member
סליחה, זה הקישור הנכון!

אוי, זה כלום!
אפשר לקחת רכבת מרחובות! רכבת ישראל מסרבת יום יום, לקחת אותי לאשקלון אפילו בתשלום רק בגלל שאני לא מטען! אולי שמישהו יפנה לעיריית אשקלון שידאגו להוציא מיד את רכבת ישראל מ'שמיכת התירוצים' "אין מסילה כפולה... אין תחנה קבועה באשקלון... השירות יפריע לרכבות המשא..." אני בטוח שאפשר למצוא פתרון להפעלת רכבות נוסעים לאשקלון תוך חודש ימים, להזכירכם, תאריך הפתיחה הרשמית נעה בין דצמבר 2004 לבין נובמבר 2005 בעוד שבחודשים הקרובים תהיה כבר מסילה חדשה רצופה עד לאשקלון ומוכפלת בין צומת פלשת לבין תחנת עד הלום, כך, שלא תהיה בעייה לשלב בין נוסעים ומטענים עד לאשקלון (כך אני מסיק מהתקדמות העבודות שאני רואה בשטח, יום יום). אני גם לא חושב שהמחסור בציוד נייד תמנע הקדמת שירות זה, והרי זמן נסיעה בין ת"א לאשדוד בלו"ז הנוכחי (עם מפגשי הרכבות והכל) זהה לזמן נסיעה בין ת"א לאשקלון במסילה חדשה (כפי שהזכרתי לעיל), ולגבי תחנת אשקלון עצמה - ראו תחנות יבנה, אשדוד עד הלום, ראש העין צפון וכו'! למי שלא הבין, נא לקרוא את הקישור שלמטה!
סליחה, זה הקישור הנכון!

singera

New member
אני לא יודע על מה אתם מדברים

סליחה, זה הקישור הנכון!
אני לא יודע על מה אתם מדברים
אך לא נראה לי הגיוני שהמחשב של הרכבת יודע מי זה תושב ראשון ומי לא. אני משרת בבסיס חיל האויר "פלמחים" הסמוך למקום ומידי פעם נוסע ברכבת...

איליה.

New member
../images/Emo6.gif

אוי, זה כלום!

orib44

New member
מסכים איתך.

אוי, זה כלום!
מסכים איתך.
אם ניתן היה טוב אם כבר היה פועל הקו לאשקלון עם תחנה לא גמורה, כמו מה שקרה עם תחנת ראש העין צפון.

stan_southpark

New member
כמה תעלה נסיעה

אני חיילת המתגוררת בראשון כבר למעלה ב-12 שנים. הבוקר בעת הנסיעה ברכבת החדשה גילתי להפתעתי שמעתה לא יוכלו חיילים המתגוררים בראשון להשתמש בתחנת הרכבת החדשה אלא בתשלום! על מה ולמה אפליה זו??!! האם אני צריכה להיענש על היותי תושבת ראשון?!?! מבקשת מכל החיילים ומתושבי העיר האיכפתים להצטרף למאבק ולפנות ללשכת ראש העיר כדי למנוע אפליה כזו!!! אשמח אם תצרו איתי קשר.
כמה תעלה נסיעה
מראשון לת"א לחיילים?

tzvika pick

New member
מחר אגיע לבסיס ואשגר פקס למשהב"ט

מחיר מלא
נסיעה בודדת לת"א תעלה 12.5 ש"ח. בדיוק כמו ניסעה מרחובות או באר עקב. מחיר מלא!!
מחר אגיע לבסיס ואשגר פקס למשהב"ט
ולנציב קבילות החיילים. בתקווה שהם יקשיבו לפניות!

מצב
הנושא נעול.
למעלה