חיילי ראשון לא זכאים לנסיעה ברכבת!

מצב
הנושא נעול.

smiley lee

New member

אני חיילת המתגוררת בראשון כבר למעלה ב-12 שנים. הבוקר בעת הנסיעה ברכבת החדשה גילתי להפתעתי שמעתה לא יוכלו חיילים המתגוררים בראשון להשתמש בתחנת הרכבת החדשה אלא בתשלום! על מה ולמה אפליה זו??!! האם אני צריכה להיענש על היותי תושבת ראשון?!?! מבקשת מכל החיילים ומתושבי העיר האיכפתים להצטרף למאבק ולפנות ללשכת ראש העיר כדי למנוע אפליה כזו!!! אשמח אם תצרו איתי קשר.

רכבת ישראל בושה

אני חיילת המתגוררת בראשון כבר למעלה ב-12 שנים. הבוקר בעת הנסיעה ברכבת החדשה גילתי להפתעתי שמעתה לא יוכלו חיילים המתגוררים בראשון להשתמש בתחנת הרכבת החדשה אלא בתשלום! על מה ולמה אפליה זו??!! האם אני צריכה להיענש על היותי תושבת ראשון?!?! מבקשת מכל החיילים ומתושבי העיר האיכפתים להצטרף למאבק ולפנות ללשכת ראש העיר כדי למנוע אפליה כזו!!! אשמח אם תצרו איתי קשר.
רכבת ישראל בושה
היי גם אני חייל ומדוע את לא יכולה לנסוע ברכבת חינם הרי היא כלולה בהסדר הסעת חיילים בכל מקרה זה מוכיח שוב שרכבת ישראל זה הדבר הכי מביש בארץ

smiley lee

New member
זו לא בושה זו אפליה ממש!!

רכבת ישראל בושה
היי גם אני חייל ומדוע את לא יכולה לנסוע ברכבת חינם הרי היא כלולה בהסדר הסעת חיילים בכל מקרה זה מוכיח שוב שרכבת ישראל זה הדבר הכי מביש בארץ
זו לא בושה זו אפליה ממש!!
זה כל כך נכון עד שזה עצוב... יש לך רעיון איך ניתן לפעול בנידון? מרגיזה אותי העובדה - האפליה הזו......

tzvika pick

New member
אני בספק אם פנייה לראש העיר תועיל

אני בספק אם פנייה לראש העיר תועיל
הבעיה היא, כנראה, ההסכם של משהב"ט עם רכבת ישראל. בעוד משהב"ט מעביר סכום קבוע וגלובלי לחברות האוטובוסים בעבור הסעת חיילים, ההסכם עם רכבת ישראל קובע, עד כמה שידוע לי, שהתשלום שמעביר משהב"ט לרכבת הוא על פי נסיעה. כלומר, אין תשלום גלובלי עבור כל הנסיעות שעושים כל החיילים במהלך השנה, אלא תשלום לכל נסיעה ונסיעה שעושה כל חייל וחייל. ואחרי כל ההרצאה הזאת מה אני מנסה להגיד? שהכתובת לתלונות היא לא ראש העיר, אלא משהב"ט או נציב קבילות החיילים.

stan_southpark

New member
למה!!!!!!!!!!!

למה!!!!!!!!!!!
אני בטכני של ח"א יש לי נסיעות חינם כמו חייל ונסעתי לפני חודש וזה היה חינם

smiley lee

New member
התשלום יחל מחודש נובמבר

למה!!!!!!!!!!!
אני בטכני של ח"א יש לי נסיעות חינם כמו חייל ונסעתי לפני חודש וזה היה חינם
התשלום יחל מחודש נובמבר
ההוראה היא הוראה חדשה של משרד הביטחון. התשלום על חיילים יחד מחודש נובמבר!

omer landau

New member
תני לי להבין משהו

תני לי להבין משהו
בתחנת הראשונים אין בכלל מכשיר לממכר כרטיסים לחיילים בדרך כלל זה משלוב עם אלה שרוכשים בכרטיסי אשראי ?? כי ראיתי שכתוב ליד חלק מהמכונות האלה שלא כל החיילים זכאים לנסיעה חינם ברכבת על המשפט הבא יכולים חלק לתלות אותי אבל זאת לא כזאת חוצפה למרות שרכבת ישראל הגיעה להסדר הסעת חיילים חינם כי אם יש אוטובוסים בחינם אז אני לא יודע אם זה הכרחי לתת הסעות חינם ברכבת ואני עומד לשנות את דעתי בקרוב כי אני מתתתתתתת לקבל נסיעות חינם ברכבת ואני עוד שנה וחצי שנתיים מתגייס קיבלתי כבר צו ראשון אני לא מוצא באתר הרכבת שום דבר הנוגע לחיילים ואני בטוח שהיה כתוב יש כמה דפים שלא עולים שם יכול להיות הם מורידים את זה עכשיו מסיבה כלשהי או משנים את הדף הידעתם שמי שנפצע בפיגוע למשל באוטובוס זכאי לעשרה אחוז הנחה בנסיעה ברכבת? נשמע כמו משהו שכתוב על מסטיק קיצר יום טוב לכולם אני לא יודע מה קורה בתחנת ראשונים הייתי ממליץ לך לפנות לאגף פניות הציבור אבל פשוט אף אחד שם לא מחזיר תשובה חוצפה או לא חוצפה נסיעה נעימה אוטובוס\רכבת איפה את משרתת ?

stan_southpark

New member
לשלוח מכתב לרכבת ישראל

לשלוח מכתב לרכבת ישראל

orib44

New member
גם השוטרים.

גם השוטרים.
עד כמה שידוע לי, ממתי שהתחיל לפעול הקו לראשונים, לשוטרים נמסר כי אין להם הסדר נסיעה ברכבת. הסיבה שלא נותנים לחיילי ראשון את הזכאות, זה היות שהם חיילים רבים שנוסעים ברכבת יום יום, ויש להם אוטובוסים שמגיעים לראשון לציון, לרכבת ישראל יותר משתלם להסיע אזרחים מאשר חיילים.

aas111

New member
אורי צודק בעניין משטרה

גם השוטרים.
עד כמה שידוע לי, ממתי שהתחיל לפעול הקו לראשונים, לשוטרים נמסר כי אין להם הסדר נסיעה ברכבת. הסיבה שלא נותנים לחיילי ראשון את הזכאות, זה היות שהם חיילים רבים שנוסעים ברכבת יום יום, ויש להם אוטובוסים שמגיעים לראשון לציון, לרכבת ישראל יותר משתלם להסיע אזרחים מאשר חיילים.
אורי צודק בעניין משטרה
עובדה שאחד כבר כתב את זה בפורום אחר תכתבתי גם למשרד תחבורה ולמשרד הביטחון אני בטוח שזה חלק מקיצוצים של ממשלה לעשות רווח מחיילים ולא מספיק להם שהם מסכנים את החייהם למענינו

שלילי בזנ"ט בזנטוטיים !!!

רק שוטרים לא זכאים לנסיעת חינם בקו ראשל"ץ-ת"א ! הייתי היום בתחנה ובמו עיני ראיתי חיילים שנסעו חינם. ראיתי גם חיילים שהגיעו לתחנה ולא עברו בקרוסלת היציאה והמנהל רק הסתכל האם יש להם כרטיס (שעליו מופיע המחיר ה"מופקע" של 0.00 ש"ח). לחלקם אפילו כרטיס כזה לא היה והוא רק בקש מהם שלהבא יסעו עם כרטיס. בנוסף, היה בלוח המודעות של התחנה שלט המפרט את הזכאים להנחות ברכבת בקו מראשון. שוטרים היה כתוב שלא זכאים, פנסיונרים חצי מחיר, עוורים חינם ומלוום חצי מחיר וחיילי צבא ההגנה נוסעים בספלטנו (יענו עם גורנישט כסף) ח _ י _ נ _ ם אין כסף !!! אז למה את כתבת את מה שכתבת !?!?!?!?!?!?!

כי התוקף לזה הוא מה 1 בנובמבר!

רק שוטרים לא זכאים לנסיעת חינם בקו ראשל"ץ-ת"א ! הייתי היום בתחנה ובמו עיני ראיתי חיילים שנסעו חינם. ראיתי גם חיילים שהגיעו לתחנה ולא עברו בקרוסלת היציאה והמנהל רק הסתכל האם יש להם כרטיס (שעליו מופיע המחיר ה"מופקע" של 0.00 ש"ח). לחלקם אפילו כרטיס כזה לא היה והוא רק בקש מהם שלהבא יסעו עם כרטיס. בנוסף, היה בלוח המודעות של התחנה שלט המפרט את הזכאים להנחות ברכבת בקו מראשון. שוטרים היה כתוב שלא זכאים, פנסיונרים חצי מחיר, עוורים חינם ומלוום חצי מחיר וחיילי צבא ההגנה נוסעים בספלטנו (יענו עם גורנישט כסף) ח _ י _ נ _ ם אין כסף !!! אז למה את כתבת את מה שכתבת !?!?!?!?!?!?!
כי התוקף לזה הוא מה 1 בנובמבר!
מה קרה?! אתה מקנא?! למה שחיילים לא יוכלו לנסוע בחינם?! אם אנחנו משרתים את המדינה המדינה צריכה לדאוג לנו לדרך בטוחה לחזור הביתה. אתה מעדיף שנתפוס טרמפים?! עוד מעט תגיד שלא צריך לספק לנו אוכל כל יום... ממש בושה.

smiley lee

New member
החל מה-1 בנובמבר

החל מה-1 בנובמבר
ההודעה על תשלום לחיילים התקבלה היום בבוקר. ליתר דיוק ברכבת של שבע וחצי בבוקר! אם תואיל בטובך לשאול את הקופאית תגלה להפתעתך(?) בחיילים לא יכולים לנסוע חינם יותר מהתחנה ואל התחנה החל מחודש הבא. כך לפחות אני בדקתי כשהגעתי בחזרה הערב. אני רוצה באמת להבין מה עושה אותנו שונים מחיילים בכל מקום אחר בארץ!? להרבה מן המקומות בארץ פועלים גם קווים של תחבורה ציבורית - אוטובוסים, מדוע ולמה אפליה כזו רק לחיילי ראשון?!?! חייל שיוצא במביותו ברחובות ועולה על הרכבת לוקח את אותו קו 274 שלוקח חייל שיוצא מביתו מראשון לציון.

stan_southpark

New member
כמה יעלה כרטיס

החל מה-1 בנובמבר
ההודעה על תשלום לחיילים התקבלה היום בבוקר. ליתר דיוק ברכבת של שבע וחצי בבוקר! אם תואיל בטובך לשאול את הקופאית תגלה להפתעתך(?) בחיילים לא יכולים לנסוע חינם יותר מהתחנה ואל התחנה החל מחודש הבא. כך לפחות אני בדקתי כשהגעתי בחזרה הערב. אני רוצה באמת להבין מה עושה אותנו שונים מחיילים בכל מקום אחר בארץ!? להרבה מן המקומות בארץ פועלים גם קווים של תחבורה ציבורית - אוטובוסים, מדוע ולמה אפליה כזו רק לחיילי ראשון?!?! חייל שיוצא במביותו ברחובות ועולה על הרכבת לוקח את אותו קו 274 שלוקח חייל שיוצא מביתו מראשון לציון.
כמה יעלה כרטיס

טוארג

New member
תגיד לי, מאיפה אתה שומע בדיוק?

תקרא, תבין, תגיב.... אצלך זה יותר "תעשה את עצמך קורא, תתקיף, תריב, תעצבן, תבין (או לא תבין) ותתקיף שוב."

מה הבעיות שלך ????????

תקרא, תבין, תגיב.... אצלך זה יותר "תעשה את עצמך קורא, תתקיף, תריב, תעצבן, תבין (או לא תבין) ותתקיף שוב."
מה הבעיות שלך ????????
איפה היתה תוקפנות בתגובה שלי ? קראתי את התחלת האשכול/שרשור ולא היה כתוב שם שזה יחל ב-1 בנובמבר. אתמול במקרה הייתי בתחנת ראשון וראיתי חיילים שנוסעים חינם. מה, לכל הרוחות, אתה רוצה ממני? התעסק בבעיות שלך, טרחן.

הקשב, והקשב טוב

הקשב, והקשב טוב
חתיכת קשקשן. התגובה שלי נרשמה אמש בשעה 22:40. רק אחרי השעה שבה רשמתי את התגובה הוסיפו מס' גולשים שהתשלום של החיילים יהיה רק מתחילת נובמבר. לא כל כך קשה לסרוק בעין במהירות את כל השרשור ולראות שהעניין של התשלום רק החל מנובמבר נרשם אחרי שאני כתבתי את תגובתי, שהיתה בלי אף קללה ו/או מלה גסה.

טוארג

New member
מה זה משנה אתה עדיין גס רוח...

הקשב, והקשב טוב
חתיכת קשקשן. התגובה שלי נרשמה אמש בשעה 22:40. רק אחרי השעה שבה רשמתי את התגובה הוסיפו מס' גולשים שהתשלום של החיילים יהיה רק מתחילת נובמבר. לא כל כך קשה לסרוק בעין במהירות את כל השרשור ולראות שהעניין של התשלום רק החל מנובמבר נרשם אחרי שאני כתבתי את תגובתי, שהיתה בלי אף קללה ו/או מלה גסה.
"ח-י-נ-ם" "גורנישט" טוב שלא אמרת "את מפגרת תחזרי למטבח", אני בטוח שהתכוונת לזה.

תחזור אתה לביבי השופכין

"ח-י-נ-ם" "גורנישט" טוב שלא אמרת "את מפגרת תחזרי למטבח", אני בטוח שהתכוונת לזה.
תחזור אתה לביבי השופכין
אליהם אתה שייך ומשם אתה הגחת, נבלה סרוחה ! באיזו זכות אתה הכנסת לי מלים כאלו לפה, אה, נבלה !!! בחיים, בחיים, אבל בחיים, לא התייחסתי לאשה באופן שוביניסטי, היות ואני מחשיב עצמי כפמיניסט. עוד לפני שהיית בביה"ס היסודי הצבעתי לשולמית אלוני מראשי הפמיניסטיות בארץ !!! כנראה שהביטוי שהכנסתי לי בזדון לפה נובע מתת ההכרה שלך. עלוב נפש תהיה רק אם תשתפר.

omer landau

New member
אפשר בבקשה למחוק את השרשור הנ"ל../images/Emo35.gif

תחזור אתה לביבי השופכין
אליהם אתה שייך ומשם אתה הגחת, נבלה סרוחה ! באיזו זכות אתה הכנסת לי מלים כאלו לפה, אה, נבלה !!! בחיים, בחיים, אבל בחיים, לא התייחסתי לאשה באופן שוביניסטי, היות ואני מחשיב עצמי כפמיניסט. עוד לפני שהיית בביה"ס היסודי הצבעתי לשולמית אלוני מראשי הפמיניסטיות בארץ !!! כנראה שהביטוי שהכנסתי לי בזדון לפה נובע מתת ההכרה שלך. עלוב נפש תהיה רק אם תשתפר.
אפשר בבקשה למחוק את השרשור הנ"ל

מצב
הנושא נעול.
למעלה