חייה לא מוגדרת!!!!!!!!!!

KushiKatan

New member
חייה לא מוגדרת!!!!!!!!!!

את החייה הזאת ראינו בטיול שנתי בכלוב... חבר לי משגע אותי לשאול... אין לנו מושג מה זאת החייה הזאת!!! היא נראית קצת כמו ראקון/דביבון... מישהו מכיר?! זה משגע אותיייייייייייייי הנה סרטון...

KushiKatan

New member
זה מחרפן אותי...

זה נראה כמו רקון...עם אף ארוך ומחודד...עם זנב מפוספס כמו של רקון... גם חבר שלי חשב שזה חמוס...אבל זה לא...בטוח! והוא נתלה על העץ...למרות שזה לא סוג של קוף...זה נראה לי מכרסם!

S1988

New member
אולי אופוסום?

גם אצלי התמונה לא עולה... אולי זה אופוסום או למור?

KushiKatan

New member
:(

זה הכי ברור שהצלחתי לצלם... אוףף...אולי תנו ניחושים ואז אני אחפש באינטרנט...

talkk

New member
אני ראתי את הסרטון...

ממש אבל ממש לא ברור, הייתי צרילהתקרב יותר לחורים שברשת וגם זה היה חשוך, ונדמה לי שהוא היה עם הגב אל המצלמה רוב הזמן. אבללל ממה שניסיתי להבין יש לי שני ניחושים: 1. סוג של למור. וזה ניחוש ע"פ הזנב והמבנה שלו. 2. חיה אחרת, ששכחתי ת'שם שלה, ואני אנסה לברר אותו בהקדם! אני אדע אותו או היום (ואז אני אכתוב) או בום שבת שאני נוסעת למקום שיש בו אותה, ואני אשאל שם. ונראה שזאת היא... הנתחלנ חשבתי שזה מן סוג ש לחיות הקרקע האלה, אבל רשמת שהוא מטפס על עצים, אז אני די סגורה על אחד מהשניים... אני אמשיך לחפש. זה מעצבן אותי עכשיו. על הפרנציפ! טל

talkk

New member
תיקון טעויות:

הייתי = היית צרילהתקרב = צריך להתקרב בום = ביום הנתחלנ = בהתחלה ש לחיות = של חיות פיווווו
בלעעעעעע טל

S1988

New member
כן!!!!!

חוטמן! גמני חשבתי על זה ושכחתי את השם!!!!!! וזה גם מתאים לתיאור (אף ארוך ומוארך, מטפס על עצים, ניראה כמו רקון *מזווית מסוימת יש לציין* וזנב מפוספס *ועבה, לחוטמנים יש זנב עבה*.)

KushiKatan

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תודהההההההההההההההה!!! מישהו יודע תשם של החיה באנגלית?!

KushiKatan

New member
כן נכון...

אם היא הייתה יכולה להיות בכלוב הייתי מגדל כזאת בבית... אבל לפי הכתבה היא לא...היא צריכה טבע... אז אני אסתפק בלראות אותה באינטרנט

KushiKatan

New member
כן כן...אני יודע../images/Emo163.gif

כן כן אני יודע שהתכוונת שחבל שבמקום ההוא כולאים אותו... אז כתבתי שאם היה מותר לכלוא אותו והוא היה חיית בית הייתי רוצה אחד כזה...

למעלה