חייה הקשים של נהגת ה"קופסא"!

linoy

New member
חייה הקשים של נהגת ה"קופסא"!

בעודכם מתלוננים מידי פעם על "קושי נסיעתו של האופנוען המצוי אל מול נהג הקופסא הישראלי-המצוי" אשמח להזכיר (למי שמאיתנו שכח כבר איך זה מרגיש על הכביש בתוך מכונית) מה אני עוברת מידי יום בעודי נוהגת לעבודה ובחזרה: א. לקום כשעה וחצי לפני רק בכדי לעבור את הפקקים ולהגיע ליעדי בזמן. ב. כאשר הצלחתי סוף סוף לצאת מהפקקים...עוד חצי שעה רק על מציאת חניה. ג. למלא דלק לעיתים מאוד דחופות (הרי לעמוד שעתיים וחצי בפקק עם מזגן) אפילו המכונית הכי חסכונית לא תעמוד בזה. ד. ולאחר שסיימת יום עבודה וכל מה שאתה רוצה זה לחזור הביתה להתקלח ולנוח...יש את הפקקים חזרה הביתה וחוזר חלילה. בקיצור, חבר´ה-ממש כיף לכם! עם כל הסכנה הכרוכה, עם החום הנורא של המעיל והקסדה ביום שרבי, תזכרו שיש כאלה שסובלים הרבה יותר ממכם. נ.ב. בתקווה שעם העלאה במשכורת וטוב לבם של אנשים מסויימים...גם אני בקרוב אחלוק חויות על תקן אופנוענית

vmax*

New member
אם ציפי סמאט היתה מקשיבה לך..

אולי היינו מקבלים איזו שהיא נחמה ומחירי הביטוחים לא היו כל כך יקרים היינו עדים לראות אלפי קטנועים שורצים בכבישים ללא בעיות חניה , דלק,ואלי מזגן קצת חסר... אז בנתיים ציפי תאכלי מזה-תמונה

Easy_Rider

New member
אני מאחל לך שתצטרפי למשפחה !

משפחת הרוכבים על שני גלגלים, כמה שיותר מהר. אין פקקי תנועה אין בעיות חניה את תורמת להפחתה בזיהום אוויר. ו... אפילו עם המעיל, הקסדה והכפפות, את משב הרוח הרענן מרגישים ועוד איך !!! ד"א, רישיון נהיגה לקטנוע עד 50 סמ"ק את יכולה להוציא ע"ב מבחן שליטה במגרש סגור, ללא תאוריה, ללא טסט בכביש - רק 3-4 שיעורים (אפילו אם בחיים לא רכבת על אופניים) ויש לך קטנוע קטן וחמוד, שישרתץ אותך נאמנה ! אם תוסיפי עוד פרטים: מקום מגורים, מקום עבודה, אזור נסיעה יום-יומי, ותקציב, נוכל להתאים לך כלי תפור ע"פ מידותיך !

GPZiv

New member
אה איזי שכחת עוד משהו קטן

שם מלא, כתובת וכמובן מס´ טלפון...

GPZiv

New member
למה יש לי הרגשה שאתה משוויץ?

היא לא קוראת את זה נכון??!

linoy

New member
תודות על קבלת הפנים

ובכן, תודה על היחס נחמד לגלות שיש אנשים שמוכנים לעזור. נחמד גם לדעת שיש פה יחסים שמעבר למסך (ראה ע"ע gpziv & בילבי). לשאלתך eazy אני מאיזור ת"א (עיר הפקקים והעבודות בכבישים), עובדת בגבול ת"א-גבעתיים . איזור הנסיעה בד"כ הוא: ת"א-גבעתיים-ר"ג-הרצליה. והתקציב...המממממ...תלוי מאוד...אם אני אמכור את הרכב שלי.. אז אין לי כ"כ בעיית תקציב...אבל אני צריכה עדיין לשקול זאת בכובד ראש...(החורף הממשמש ובא u know)

Easy_Rider

New member
בילבי היא שלי ! לא של ג´יפיפי ...

ממש על קצה המזלג ... דבר ראשון לכי להוציא רישיון על דו גלגלי, הכי קל - מבחן שליטה. אם יש לך זמן וסבלונות ואת רוצה לחסוך טרחה נוספת - רשיון עד 500 סמ"ק. יש אופציה לרישיון לאופנוע אוטומטי - כיוון שאין לך רישיון על דו גלגלי, זה אומר 15 שיעורים וטסט. העניין הוא הוצאה של כ- 1300 ש"ח (כולל אגרות למיניהן). אם תוותרי על עניין הרצליה, הייתי ממליץ לך על קטנוע 50 סמ"ק שישרת אותך נאמנה. יש אפילו סלוגן חדש: * מינימום הוצאה , מקסימום תמורה - עוברים לקטנוע ! * העלויות דרך אגב מצחיקות - 20 ש"ח דלק לשבוע, טיפול כל 4000 ק"מ - כ- 200 ש"ח - טסט = 34 ש"ח לשנה , ביטוח חובה = 1600 ש"ח לשנה. תעשי חישוב ואולי את אפילו יכולה להשאיר את האוטו לחורף. מחירי הכלים נעים בין 1000 (משומש) ל- 9000 ש"ח (חדש)

GPZiv

New member
יחסים מעבר למסך??

את מוזמנת לבוא מחר למקס פלייס (או איך שלא קוראים לזה) בשעה 22:00 בערך. כל/ רוב חברי הפורום נפגשים שם באופן די קבוע.

linoy

New member
תודה על ההזמנה ../images/Emo9.gif

לפני כארבעה-חמישה חודשים שרצתי כל חמישי ב max place הגעתי עם ידיד שבא לשם בקביעות עם האופנוע שלו, אבל מאז שיש לו חברה והיא אוסרת עליו להגיע לשם בכלל או איתי (לא מבינה למה) אז הימרתי את המפגש של חמישי בערב לישיבה בבתי קפה (בנאליות לשמה) ! על כל מקרה תודה על ההזמנה אבל אני לא נראה לי הגיוני להגיע למפגש הזה גם לבד (בלי ידיד שלי על האופנוע) או עם רכב!

סקניה

New member
אין שום בעיה...

שאחד מידידיך החדשים בפורום ,שעובר ממש ליד הבית שלך....ייתן לך טרמפ. לא נראה לי שזו בעיה....

../images/Emo41.gif בילבי שירותי הרכבה בע"מ ../images/Emo41.gif

רק תגידי איפה את גרה יש לנו אפילו נציג באילת
מקווה שממחר החברה שלי תפעל כמו שצריך .. הא מיס מור בילבילושה ששומעת ברבאבא ברקע ..

Miss Mor

New member
ענקקקקק ../images/Emo6.gif

ואין כמו בילבי שירותי הרכבה בע"מ היא מספר אחד

GPZiv

New member
גם לי אין בעיה להתנדב

אם עשיתי זאת עבור עזרה לנזקקים, אוכל להתנדב גם במקרה זה. אז להביא קסדה?

למעלה