חייב עזרה בקשר לבולם קדמי !

r1a2n5

New member
חייב עזרה בקשר לבולם קדמי !

שלום כולם , אני חייב עזרה וייוץ בקשר לבולם , עכשיו - יש לי kona stuff עם drop off 110 מ"מ , ואני רוצה להחליף אותו , אז חשבתי על ה-fox vanila r ואני צריך חוות דעת , או אם אתם יכולים להציא לי בולם אחר בסביבות המחיר 2000 אפשר טיפ טיפה יותר .. (עדיף לא יד שניה ) ויהיה עם ציר רגיל .. דרך הגב אני רוכב פרירייד (דרופים ושטויות) תודה . רן.

kobi x2

New member
כנס...

תקנה את זה ובכסף שישאר תקנה נאבה טובה של 20 ויהיה לך טוב!

t h e pinky p

New member
זה מכור כבר לחבר שלי!

יש פייק חדש בסייל נחמד בפדלים,אני לא יודע איזה גודל ציר אבל שווה לבדוק!

ohadw9

New member
קח !!!!!!אתר מצויין

http://www.pricepoint.com/thumb/3-Parts-59-Forks/Accessories-True.htm 98 $ משלוח לארץ 16.5 % מע"מ

r1a2n5

New member
תודה רבה .. אבל ...

האתר הזה .. הוא באמת אמין ? כמה זמן לוקח משלוח לארץ ? והאם אני צריך לשלם מע"ם במכס ? והאם משהוא הזמין ממנו משהוא בכלל ? כי הוא ניראה לי יותר מידי זול .. (הרבה יותר מידי זול ...) המרזוקי 66 -170 מ"מ יוצא לי שם עם משלוח 2500 . וה- z1 - 150 מ"מ יוצא שם 1650 ש"ח כולל משלוח .. ! זה כלום! אם זהבאמת המחיר אני יכול גם לבנות גלגל חדש קדימה עם נאבה 20 טובה ... תודה .

r1a2n5

New member
חברה אבל בתחלס ...

לקנות מהאתר הזה , את ה- z1 מ"מ 150 ? או לקחת את הפוקס וונילה אר ? והאם אני משלם במכס תשלום נוסף של מע"ם? חברה זה דחוף בבקשה !

r1a2n5

New member
../images/Emo10.gif אהה וגם .. בבקשה ! זה דחוף ...

יש את האפשרות היותר יקרה .. ללכת על ה- 66 150 מ"מ ... חברה אני חייב תשובה .. או את ה- 66 150 ? או את ה- z1 150 ? או את ה- fox vanila r 130 ? וכמה בכלל הסטאף שלי יכולים לקבל ? והאם יש הבדל בסטיררים בין הבולמיים ? תודה רבה רבה רבה !

Leofixer

New member
תבדוק עם סלאלום

כמה האופניים יכולים לקבל שלא יהיו בעיות עם אחריות והשלדה. אם אתה רוכב שחשובה לו עקיבת שטח אז לך על הוונילה ללא שום ספק.

האופניים לא יכולות לקבל 130

לפי קונה אתה יכול להגדיל את המהלך ב 10 אחוז ועדיין להישער בתחום האחריות זה אומר שאתה יכול לשים בולם של 122 מ"מ

למעלה