חייב עזרה באופן דחוף...

bellaiguan

New member
חייב עזרה באופן דחוף...

אז ככה קודם כל שלום לכולם... מחר (יום שישי) אני ניפגש עם חבר ותיק עכשיו אנחנו רוצים ללכת לשבת באיזה מקום בת"א עכשיו אנחנו לא מכירים אף מקום בסגנונות האלה... ואיזה סגנון אנחנו מחפשים... אז ככה כמובן לא ניפגשנו המון זמן אז כמובן אנחנו רוצים לדבר לכן מקום שנישמע אחד את השני אבל בכל זאת תהיה איזה מוזיקה ברקע בקיצר איזה פאב או משהו כזה בת"א ,שהכי הכי חשוב שיכניסו אותנו כלומר י"ב 17-18 ועוד יותר חשוב שהחברה שמסתובבים שם הם נורמלים כלומר לא ערסים וכאלה ושהם בגילינו שלא נרגיש שם קטנים... אז עם למישהו מישהי יש מקום שהוא ממליץ עליו זה יכול להיות סבבה... עכשיו אני יזכיר שוב מאוד מאוד חשוב לנו שהחברה יהיו סבבה כלומר הבנות... שיהיו נורמליות...!!! הקיצר אני ממש מקווה שתעזרו לי למה מחר קרב... אז אני אודה לכם מראש על העזרה עמר....

אלנבי... בסביבות הלילה...

יש שם דיי הרבה פאבים שאפשר לשבת לשתות משהו, לאכול משהו עם מוזיקת רקע טובה, אפשר לשבת ולדבר... בת"א זאת לא בעיה למצוא פאב.

bellaiguan

New member
את זה אני יודע...

מן הסתם זאת לא בעיה למצוא באפ בת"א הדגש בשאלה כאן הוא לא על זה אלה על איפה יש בפאב שהחברה שם הם בגילינו.. פאבים יש מלא לחלקם לא יכניסו אותנו למה אנחנו צעירים מידי וחלקם עם יכניסו אותנו אז סתם ההרגשה לא תהיה משהו בגלל שכולם מסביב גדולים יותר ככה שאנחנו סתם נרגיש לא שיכיים... אני מקווה שעכשיו אני ברוור יותר..

לי יש מקום!

בולדוג! אל תפסול ישר...זה קריוקי...אבל לא חייבים לשיר.. אנשים נחמדים אווירה סבבה אוכל טוב! שתייה מעולה אבל קצת יקר... הזמנה מינימום50 שקל נראה לי... 17-18 יכניסו אותכם בטוח...מומלץ להזמין מקום מראש והכי חשוב! אין שם ילדים קטנים...וזה בשני אולמות קטן ויותר גדול... בנות אחלה...לפי מה שראיתי... מה עוד? אה כן, הבולדוג רח' לבנדה 56 ת"א

bellaiguan

New member
אחלה...

עם את מכירה עוד זה יכול לעזור... בכל אופן תודה על העזרה...

זה לא מה שאתה מחפש אבל..

אני מחר הולכת לג'י ספוט...היפ הופ טהור! סתם שתדעו... אה עוד משהו בשבילך...אם אתה אוהב נרגילות וכאלה... יש טראבין איפה שהוא באזור אבל אני לא יודעת פרטים...סורי..

bellaiguan

New member
כן...

זה מה שאני מחפש אבל שאלתי אולי את מכירה עוד??? ולגבי הטרבין אני יודע שיש טרבין ברחובות אבל אני לא בקטע של נרגילות לכן זה לא מה שאני מחפש...!

apl

New member
אני ממליצה להיכנס לאתר המצורף

ולחפש שם לפי הקרטריונים שלך שכבת גיל,אווירה,כתובת וכו...

למעלה