חייב עו"ד בבית הדין לעבודה??

מצב
הנושא נעול.

שלום, אני מעוניין להגיש תביעה בבית הדין לעבודה האם אני חייב להיות מיוצג ע"י עו"ד? או שאני יכול להופיע לבד מול השופט? תודה

שיר ורד

New member
אין חובה לייצוג של עו"ד בב"ד לעבודה

שלום, אני מעוניין להגיש תביעה בבית הדין לעבודה האם אני חייב להיות מיוצג ע"י עו"ד? או שאני יכול להופיע לבד מול השופט? תודה

תודה ושאלה נוספת

תודה ושאלה נוספת
בזמן שעבדתי במקום העבודה (כטכנאי פיסי) קיבלתי מחשב נייד, המעביד פשוט נתן לי את המחשב ואמר "קח". בהתחלה חשבתי שזה מתנה. המחשב התקלקל והחזרתי אותו למעביד ששלח למעבדה, המחשב לא חזר אלי, אני כבר הספקתי להתפטר עקב הרעת תנאים ובקרוב אני מתכוון להגיש תביעה. האם אני יכול להוסיף לתביעה סעיף נוסף שדורש את המחשב הנ"ל בחזרה? האם המעביד יכול לטעון שהמחשב היה לצורכי עבודה ולא מתנה?

שיר ורד

New member
אם לא הופיע בתלוש המשכורת שלך

תודה ושאלה נוספת
בזמן שעבדתי במקום העבודה (כטכנאי פיסי) קיבלתי מחשב נייד, המעביד פשוט נתן לי את המחשב ואמר "קח". בהתחלה חשבתי שזה מתנה. המחשב התקלקל והחזרתי אותו למעביד ששלח למעבדה, המחשב לא חזר אלי, אני כבר הספקתי להתפטר עקב הרעת תנאים ובקרוב אני מתכוון להגיש תביעה. האם אני יכול להוסיף לתביעה סעיף נוסף שדורש את המחשב הנ"ל בחזרה? האם המעביד יכול לטעון שהמחשב היה לצורכי עבודה ולא מתנה?
אם לא הופיע בתלוש המשכורת שלך
סעיף של הכנסה זקופה (לצורכי מס) לפי שוויו של המחשב (לאחר הפחתת פחת אם מדובר במחשב משומש), זה נראה שהמחשב ניתן לצורכי עבודה. אם הופיעה הכנסה זקופה כנ"ל, אז זו מתנה. ההנחה שהשופט צריך לקחת היא שמעביד לא התכוון לרמות את מס הכנסה ואילו היה מדובר במתנה היה על המעסיק לרשום הכנסה זקופה על פי שוויה של המתנה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה