חייב למצוא את שם השיר הולך כך : Wer´e going to California .... תודה אסי שמעתי אותו בארה"ב בקיץ.
A ACLOVE New member 29/12/01 #1 חייב למצוא את שם השיר הולך כך : Wer´e going to California .... תודה אסי שמעתי אותו בארה"ב בקיץ.
F fracky New member 29/12/01 #3 אחלה של שיר! השיר שאתה מחפש נקרא- california והוא מבוצע ע"י להקה בשם wave.... זה שיר ממש טוב, אבל לצערי הוא לא הגיע לארץ....
אחלה של שיר! השיר שאתה מחפש נקרא- california והוא מבוצע ע"י להקה בשם wave.... זה שיר ממש טוב, אבל לצערי הוא לא הגיע לארץ....
A ACLOVE New member 30/12/01 #5 עוד שאלה קטנה ... אם לא אכפת לך וגם אם לא תמצא , יש שיר שהולך כך משנת 99 : זמר, could i asked for more , מי שר אותו ועוד פעם תודה
עוד שאלה קטנה ... אם לא אכפת לך וגם אם לא תמצא , יש שיר שהולך כך משנת 99 : זמר, could i asked for more , מי שר אותו ועוד פעם תודה
F fracky New member 1/1/02 #6 על לא דבר! ו.... קודם כל.....את..... ותודה רבה על המחמאות, אני אנסה לחפש את השיר השני שלך ,זה נשמע לי מוכר אבל אני לא סגורה על זה... אתה יכול לתת אולי כמה שורות מהשיר?
על לא דבר! ו.... קודם כל.....את..... ותודה רבה על המחמאות, אני אנסה לחפש את השיר השני שלך ,זה נשמע לי מוכר אבל אני לא סגורה על זה... אתה יכול לתת אולי כמה שורות מהשיר?