חייב ליריקס!!

freakydicky

New member
חייב ליריקס!!

חייב ליריקס של לא רוצים לשמוע של מספרי הסיפורים

לא רוצה לשמוע, לא רוצה לקרוא

Escova

New member
מי מאיים עליך שאם לא תביא לו ליריקס

הוא יעשה ממך מסננת ?

Fitch

New member
תכנס.....

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=205&msgid=40886891

החידה

New member
יש כאן כמה תיקונים

אמרו לנו זה לא מקצוע אמרו שלא נעוף גבוה אמרו לנו לבוא לפה אבל הם לא רוצים לשמוע [הילה] אם אני לא מדברת על כולם למה כולם מדברים עליי כולה מה רציתי שיקשיבו לשירה שלי שלא יגידו שהכל זה להיות סלבריטי כתבים של פפראצי מנסים להיכנס לי לחיים מבלי לשאול אם זה נכון על אותו דיבור ברור - סיפור מכור הם הניזונים משמועות הם מתפרנסים מדמעות נושמים צהובונים הם הרי חיים מכותרות מעוותים את האמת בכוח אבל הם לא רוצים לשמוע אמרו לנו זה לא מקצוע אמרו שלא נעוף גבוה אמרו לנו לבוא לפה אבל הם לא רוצים לשמוע [נימי] הם רוצים ממני דמו הפקה של ערב השקה בלמון הם משאירים לי הודעות בפלאפון וכתבות במקומון הרבה מאוד הם מתים לאשר את השמועות אם זה נכון או לא נכון ולעוות את האמת תגיד יצאת עם הזאתי נו שהלך איתה ההוא כי כולם ראו אתה מודה - אשם או לא? איך אנשים מגלגלים את הסיפור ובשבילם הוא כבר סגור נמאס שכל אחד נכנס יותר טוב שהם ירגעו מנסה לאמר את האמת - לא בא לי לדבר עליי זה מספיק ודי מקשיבים רק לעצמם אותי הם לא רוצים לשמוע אמרו לנו זה לא מקצוע אמרו שלא נעוף גבוה אמרו לנו לבוא לפה אבל הם לא רוצים לשמוע [קליפטו] הם רצו לבדוק אותי ולא ייצאו אותי לחו'ל רצו את הסגנון לספר לילדודס הם אמרו לי שזה טוב אולי השוו אותי לפודל חיפשו ת'חניה ומצאו אותה בגוגל אז, אוקיי מנסה ליצור אבל אומרים לי לא תשיר לאט הכל אז תנסו לזכור זה לא איך שאני שר את זה מהר אתם פשוט שומעים אותי בSlow הם האנשים בחליפות מפוארות על עקבים ומצפים שאלך רק על הקווים אמרו לי זה בטוח עוד יהיה להיט אם תחבר לנו ת'ביטים אבל תכניס איזו זמרת מזרחית בפזמון עם השם הנכון אתה תופיע במצעד במקום הראשון אני ממשיך לגלגל את המילים על הלשון פתאום הם כן רוצים לשמוע אמרו לנו זה לא מקצוע אמרו שלא נעוף גבוה אמרו לנו לבוא לפה פתאום הם כן רוצים לשמוע

החידה

New member
לשני

בוסקילז: אמרו אתה לא נורמלי, אמרו אני לא אצליח אמרו למה לוותר על הכל ולאן 'תה תגיע? אמרו לי גיא תתעורר, מה אתה מנסה להוכיח? המשפחה כאן ובנית עסק מצליח כל כך הרבה שנים עבדת רק כדי להגיע לאן שהגעת וביום אחד אתה קם ומפתיע אני הולך אחרי החלום אמרתי מזמן לעצור אותי לא תוכלו כל עוד אני חי וקיים היום, עומד גאה מפוצץ מזומן חתום בתאקט mothafuckers, גם אני מפורסם לך קופצים צ'קים, עלי קופצים בני אדם על הקיר שלי פלטינות, שלך ברקע לבן סאב אתה איתי? (כן אחי) עכשיו זה הזמן מי פה אורגינלי מי פה בא מCali מוכן? די-גי-די-די לוקאלי, דיגיטלי אני מוזמן לחצות את הגבולות של הדמיון והזמן, מובן? (סיוון) אין גבולות מלבד הדמיון אין גבולות, אין דבר שאני לא אוכל לעשות אין גבולות מלבד הדמיון אין גבולות, אין דבר שאני לא אוכל לשנות (סאב) כמעט בכל מה שעשיתי אמרו לי "אל תעשה, זה אסור" אני בטלוויזיה, הם עוד עם פה פעור כי אין גבולות לאמונה, אין גבולות לרצון אין גבולות לעקרונות, גם לא חומות מבטון כל פעם ששמו לי רגל רק יותר התחזקתי כל פעם שחפרו לי בור יותר גבוה קפצתי ורק הבנתי, אין גבולות מלבד הדמיון אני אפסיק לזרום כשאפסיק לחיות ולחלום אז יש לי חלומות חדשים, להוציא את הצוות להכניס את כל עם ישראל לסרט (וואלה?) על אמת כי הם נתנו לי גב אז בזמנו כשהכל התחיל היום יש שבע נפשות ומשפחות להאכיל אני יודע שהצלחתי כי המסר הוא טוב אין גבולות לכמה שאדם יכול לאהוב אמיתי זה אמיתי את זה רואים בעיניים אז אנשים נותנים כבוד ומצביעים ברגליים ולא משנה כמה שעלי ירצו ללכלך אני ממשיך ת'סרט לייצג לאן שאלך? מי ממשיך לשבור את המסגרת ולפרוץ גבולות מכניס עוד קרן שמש בסדקים בחומות היום - אח שלי קבל אותי שוף שמש בשמיים, כובע תאקט, קרם שיזוף אני יודע אלוהים לא הביאנו עד הלום כדי שנפקח את העיניים ונגלה שזה חלום (סיוון) עברתי כל מה שעברתי, ספגתי עלבון על עלבון בלילה עיניים עצמתי וחייתי חלום אני חייתי חלום

למעלה