חייבת תגובה קצרה על מה שקרה אתמול, ובכלל...

maytalb

New member
חייבת תגובה קצרה על מה שקרה אתמול, ובכלל...

הרבה פעמים מעלים לפה תמונות ומקבלים תגובות מגוונות (ממדהים ועד מזוויע...)
זה עניין (לדעתי) של טעם של הכותבות השונות, תפיסת עולם ועוד.
הבעיה היא שלפעמים יש כאלו שפוסלות לחלוטין כל ביקורת (או הרבה ביקורות). בעבר הייתי בדיוק ככה...

הייתה לי בעבר חולצה שהייתי חולה עליה, הלכתי איתה המון! (כמעט על תקן מדים) הייתי בטוחה שהיא מחמיאה לי בטירוף. התגובות שקיבלתי עליה אמנם היו מגוונות, והיו גם את אלו שאמרו שהיא לא מתאימה לי בכלל,אבל מיסמסתי את התגובות האלו בטענה שהן לא מבינות / מקנאות / חסרות טעם.
לפני כמה שנים נתקלתי בתמונה שלי עם אותה חולצה... הזדעזעתי עמוקות! מה חשבתי לעצמי?! נכון, החולצה עדיין יפיפייה (בד מהמם, איכותית, הדפס מקסים) ועדיין - היא סגורה מידי (יש לי חזה גדול, יש מעט מאוד גזרות סגורות שנאות עלי טוב - זאת ממש לא אחת מהן) זה הדגיש כל גרם שומן שהיה לי (ודווקא בתמונה יש לי אולי 2-3 ק"ג עודפים אני יודעת כי אני יודעת מתי היא צולמה... נראיתי לעומת זאת כאילו יש לי 10...) קיצר כנראה שהאהבה שלי לחולצה סנוורה אותי לחלוטין, וחוסר היכולת שלי לקבל ביקורת היה בעוכריי... נראיתי זוועה!
היום אם מישהו נותן לי ביקורת שלילית על בגד אני מנסה לשמוע מה יש לו להגיד. אולי לצלם את עצמי ולהסתכל מהצד וכו'. לא מעט פעמים אני מגלה שיש בזה משהו...

ולפני שתשאלו למה אני לא מעלה תמונות אף פעם... אז אני מ ואין לי טלפון חכם!

pixie lul

New member
בעניין הטלפון החכם...

אני לא מצלמת בטלפון אלא במצלמה רגילה. כל מה שצריך זה כבל USB - לחבר את המצלמה למחשב וקדימה

ולענין הביקורת - כמו שעולה מהדוגמה שלך, יש דברים שלוקח להם זמן להיטמע. יש שמסוגלים לעשות שינויים מהר יותר, ויש שלאט. החוכמה, כאן כמו בהרבה מקרים אחרים, היא לדעת לכבד את הקצב האישי של כל פרט.
אני, למשל, הייתי משוכנעת שסקיני זו גיזרה שלגמרי לא מתאימה לי, ונמנעתי שנים מלקנות אותה (פעם בעלי הביא לי מכנסי סקיני במתנה, ומיד אצתי להחליף אותם בטענה ש"אני לא בת 22"...). השינוי לקח הרבה זמן. מצד שני, יש שינויים שאימצתי הרבה יותר מהר.

ומעבר לזה יש גם עניין של אישיות. אני חושבת שצריכה להיות אישיות בוגרת, מגובשת ושלא מתמוטטת מכל משב רוח של אי הסכמה כי לדעת לקבל ביקורת (בונה ומנומסת!), להקשיב לה בנפש חפצה ואח"כ גם לנסות ללמוד ממנה.

maytalb

New member
תכלס אני יודעת שזה נכון...

אבל המצלמה תמיד למטה (וגם המחשב) והמראות הגדולות למעלה. ובבוקר אין סיכוי שאני מחברת משהו למשהו... אני הרבה יותר מידי ממהרת.

מה שאת אומרת זה נכון. גם אני הייתי צריכה להתבגר כדי לדעת לקבל ביקורות (בכל מיני נושאים לא רק לבוש) ולא להיפגע (או שכן, אבל לקחת מהן את האמת שיש בהן...)

למעלה