חייבת עצה

סינדי8

New member
חייבת עצה

אני מרגישה ממש רע וכועסת כי......:

כשהתחלתי עם טיפולי הפוריות ונעדרתי הרבה מהעבודה לא יכולתי להסתיר את זה מהעובדים כי כולם שאלו אז אמרתי להם (אחרי מלא זמן של הסתרה) "כן, אני בטיפולים ובגלל זה אני מחסירה ומאחרת"

כשנקלטתי להריון סיפרתי אך ורק לחשבת שכר ולמנהלת שלי כי הן חייבות לדעת אבל ביקשתי לשמור על דיסקרטיות בנתיים.

מסתבר שכולם כבר יודעים, אלוהים יודע איך, הרי עם ההורמונים הייתי הרבה יותר נפוחה מעכשיו אז זה בטוח לא בגלל בטן או משהו אני גם תמיד הולכת עם רחב.

חלק ממש באים ואומרים לי מזל טוב וחלק מנסים להוציא את זה ממני אז שואלים על הטיפולים ונמאס לי מזה כבר! עוד לא בא לי לספר אבל כולם כבר יודעים אז זה דפוק שאני לא מספרת...

זה מכעיס אותי ובא לי לבכות, אני יודעת שזה מההורמונים אבל זה מעצבןןןןןן

מה הייתן עושות

lilach2468

New member
קודם כל לנשום עמוק

אני יודעת שזה מרגיז אבל זה בלתי נמנע... איזה שבוע את?
קודם כל תשמחי במה שיש לך! אני האמת בהריון הראשון הייתי כמוך והתעצבנתי... אבל אז לכל שאלה כזו או אחרת הייתי עונה בציניות או בעוינות שלא היה משאיר להם מקום לשאלות נוספות.

שולחת לך חיבוק ענק

blumavital

New member
מרגיז מאד!!

גם סבתא שלי ובעלי סיפרו לכל המשפחה עוד לפני הדופק אפילו!!! ואז כל חבר שנכנס הביתה בעלי תולה בי עיני עגל ושואל - אפשר לספר? מול החבר?!?! איך אני אמורה להגיד לא במצב כזה??? בקיצור, כולם יודעים, אף אחד מהם לא יודע ממני. לכן החלטתי - אני לא עונה לשאלות. אם שואלים אני עונה "יהיה טוב." "בתקווה" ו "נחיה ונראה". אם כל כך חשובים להם פרטים - שילכו לשאול את מי שסיפר להם!!!

polinaz

New member
קודם כל, לא מתעצבנת

חח לא הלכתי לקוסמטיקאית כי עשיתי אצלה טיפולי אינפרא-אדום, ואם הייתי הולכת ומסרבת לאינפרא, מיד היא היתה מבינה.
א-ב-ל היא גיסתה של מישהי מהעבודה שיודעת (כי ידעה על הטיפולים), והחברה מהעבודה לא התאפקה וסיפרה.
אז עכשיו סופסוף אני יכולה ללכת לקוסמטיקאית
.
כששואלים "יש מה לספר?" אני עונה שאין, כששואלים "מה נשמע?" אני עונה שהכל בסדר ברוך השם.
כולם מבינים את הרמז שאני לא רוצה לדבר על זה ומפסיקים לשאול.

היי פולינז

סליחה שאני מתפרצת מהפורום השכן אבל לימדו אותי משהו חשוב

כשיש משהו אבל מוקדם לספר ו"נשמות טובות" מרשות לעצמן לשאול את שאלת מליון הדולר "את בהריון" אסור לענות שלא צריך לענות "מהפה שלך לבורא עולם" או משהו בסגנון

כששואלים אם יש לך משהו לספר הייתי עונה כמו מה?

כשהייתי בהריון לפני שנה התחרפנתי איך אנשים מרשים לעצמם להסתכל על הבטן ולשאול שאלות כאלו חוצפניות

כשהיו שואלים בגלל הבטן הייתי עונה שאני זוללת הרבה שוקולד וזה היה רק שבוע 4 או 5 . הבטן של מטופלת פוריות הולכת לפניה עוד בשלב ההזרקות....לשאלה כמה ילדים יש הייתי עונה טרם קיבלנו , אבל עשינו הזמנה באינטרנט מחו"ל ממתינים שישתחרר מהמכס.....

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ובקלות לכל הבנות בפורום כאן, ולאלו מפוריות שתעבורנה לכאן במהרה!

לילה טוב

מיקי

giraffelle

New member
מרגיז!

מתה מהאנשים האלו שמספרים דברים אישיים שמבקשים מהם לא להפיץ.
לפעם הבאה - את לא חייבת לספר למעסיק עד חודש חמישי (אלא אם כן את רוצה לנצל היעדרות לבדיקות או זכויות אחרות של נשים בהריון).

אפשר פשוט לענות תשובה של לא עניינכם, כשאני ארצה לשתף אותכם במה שעובר עלי אני אספר.

כל כך מוכר...

במהלך הטיפולים שיתפתי רק שתי חברות טובות. אחת מאווווד תמכה והיתה לי המשענת הכי טובה שאפשר,והשנייה אמנם ניסתה עם המון כוונות טובות אבל בסופו של דבר רק היתה מרגיזה אותי עם משפטים כמו "אם תרגעי ולא תחשבי על זה תצליחו"
ופלטה ליד מלא אנשים דברים שלא השאירו מקום לספק. יום אחד הלכתי לספר של שתינו והוא אומר לי בטבעיות: נו...מה עם הטיפולים? שאלתי אותה למה סיפרה לו והיא אמרה שהיא לא....נו באמת מכל מי שמכיר אותי ואותו רק היא יודעת... בקיצור המשכתי לשתף אותה אבל הרבה פחות, והחודש כשתחושות הבטן שלי אמרו לי שהצלחנו, החלטתי יומיים לפני הבדיקת בטא להודיע לה חגיגית שהחלטנו לא לספר לאף אחד מה התוצאה ולא לשתף יותר בטיפולים. היא נורא נעלבה ואנחנו פחות מדברות אבל לפחות ההריון שלי נשאר סוד כל עוד אני רוצה בזה. אני בטוחה שאם הייתה יודעת, כבר המון היו מגלים..

ino4ka

New member
אצלי בעבודה כולם ידעו שאני הולכת לטיפול

אחרי 12 יימים התחילו לשאול עשית בטא -
עשיתי אבל היא הייתה נמוחה ולא מובנת

אז עניתי להם אני אדעה בעוד חודש בודאות

עזבו אותי לחודש ואחרי חודש עוד פעם שאלו אז עניתי כן

אין מה לעשות ברגע שזה אחרי טיפולים אין לנו אייך להסתיר

יכול להיות שאף אחד לא הדליף

אם כולם ידעו שאת בטיפולים ועכשיו רואים שאת כבר לא מאחרת כל יומיים שלושה הסיקו לבד שאת בהריון
.
בינתיים גם אם כולם יודעים פשוט תתעלמי ותתחמקי מהשאלות ושהאנשים יתפוצצו עם הסקרנות שלהם עד שתצוץ לך הבטן

למעלה