חייבת עזרה! מתגרדת בכול הגוף..

קשת80

New member
חייבת עזרה! מתגרדת בכול הגוף..

כפי שכבר סיפרתי כאן לפני יותר משבוע שיש לי תת בלוטת התריס ואני מטופלת באלקטרוקסין ואחרי שייעצתן לי הלכתי לאנדוקרינית והיא העלת לי תמינון (אגב תודה רבה בנות) הקיצר חלק מהתופעות זה יובש בעור.. ואני מתגרדת בטירוףףףףףף לפעמים גם פוצעת את עצמי וגם יש לי אדמומיות על הבטן. אני מתקלחת עם סבון ללא סבון של ד"ר פישר (של הקטנה) ושמה שמן רחצה אמול (של הקטנה) ומשתמשת בקרם גוף מיוחד שאמור להרגיע עור יבש ואדמומיות בשם - SEBOCALM ואין שום דבר לא עוזר!! הלילה זה היה סיוט, בקושי ישנתי. יש לכן רעיון למשהו אחר? תודה.

אין לי בעיה בבלוטת התריס אבל גם אני מתחרפנת!!

אני מתעוררת בלילות עם גרד מטורף, בבטן, בחזה, וגם ברגליים- ברגליים זה מיובש ותמיד היה (גם לי יש בעית סבוריאה + יובש בגוף), אבל הבטן והחזה זה חדש וגם אני מתשגעת ופוצעת את עצמי ולא ישנה. קניתי קרם הריון של מאמי קר שהמלצתן פה הוא מאוד יקר אבל לא עוזר לזה, וכשאני לא שמה אותו אני שמה חמאת גוף... אין עוד פתרונות? קשת, שמעתי המלצות לגבי הקרם של תפוח אולי זה יעזור לנו??

bambit12

New member
עברתי גם את תפוח וגם את מאמי קר

הם מיועדים למתגרדות "לייט"
בשבילנו, המקרים הקשים באמת, הייתי ממילצה לך על ניוואה בקופסה הכחולה העגולה או קרם החתלה לתינוקות של וולדה (שפופרת צהובה ) - השניים היחידיים שהביאו מנוחה ליגע

bambit12

New member
זאת בדיוק היתה התגובה שלי

כשהמוכרת בסופר פארם הציעה לי את זה, ולמרות הסקפטיות השקעתי 40 ש"ח ולפני כמה ימים קניתי כבר את השפופרת השנייה מרוב שזה עושה לי טוב
כשסיפרתי לפרופ' שאני במעקב הריון אצלו על כך, הוא בכלל לא התרגש ואמר שאני עושה בשכל
לא מכירה את עדינול, היא המליצה לי ספציפית על וולדה. תרגישי טוב

קרם החתלה של עדינול זה ממש משהו שיוצר

מן שכבה עבה כזו, משהו ממש ממש שומני ולא יורד... נפט שכזה.

bambit12

New member
מממממ...

אז של וולדה יוצר שכבה מאוד עבה וסמיכה של קרם, כזו שצריך למרוח הרבה כדי שתיספג, אבל הוא לא שומני ולא נפט שכזה
התכוונת אולי לזפת ?

היא ללי

New member
הי, אולי זו תופעת לוואי של הכדור

האלטרוקסין החדש של פריגו עשה לי תופעת לוואי כזו, והחלפתי לכדור אחר, אולי כדאי לבדוק את זה, אם יש לך עוד תופעות לוואי לא מוסברות, כמו נשירת שיער למשל.. את מאוזנת? בהצלחה.

קשת80

New member
לא נראה לי שאני עוד מאוזנת..

שבוע הבא בדיקת דם לבדוק את זה. ואין לי נשירת שיער יותר מפעם. בעיקר אני סובלת מהגירודים האלה!! אגב למה החלפת?

הדבר היחיד שעוזר לי זה A-DERMA

זה קרם שמיועד לטפל באטופיק דרמטיטיס, זה בעצם יובש קיצוני של העור. זה הקרם היחיד שמצליח לעזור לי בהקשר של יובש וגרד.

בונדית

New member
נסי את השמן של פארן

יש להם שמן עשיר 100% טבעי שמאוד מקל על יובש, גרד וגירויים בעור.

לפני כל הקרמים צריך לבדוק תפקודי כבד

לפעמים בעיות בכבד מתבטאות בגרד עז. בדיקת דם פשוטה. אם הכל תקין יש פורמולת צמחים אצל שרון כהן שמטפלת ברפואה סינית. הפורמולה מאוד יעילה.

קשת80

New member
מה אני אגיד לכן.. הרבה המלצות יש לכן..

כבר התבלבלתי:) מה שהמליצו לי עליו זה מטפל באסטמה בעור ומעושר באובליפיכה. תודה לכולכן!

kerenl2

New member
גם לי יש!!

ואני מתחרפנת מזה- כי זה לא היה בקודם.... מה שאני עושה: +קניתי סבון של אמול פורטה(של תינוקות) ומשתמשת רק בו +קרם גוף של וולדה ליובש אינטנסיבי, מורחת כל רגע פנוי בינתיים זה עוזר ומקל, מקווה שיעבור לגמרי.

yellowTree

New member
היתה השבת כתבה על השינוי בכדור האלטרוקסין!

כתוב שיש לו תופעות לוואי חמורות . תבררי עם הרופאה שלך לגבי זה (וגם אם היא לא יודעת על זה כלום - שתברר!)

למעלה