oritooshle
New member
חייבת עזרה לגבי ציפוי עוגת שוקולד|ע
שלום לכולם! חייבת עזרה........ צריכה להביא מחר עוגת שוקולד. הכנתי עוגת שוקולד ללא קמח, כזאת שנופלת במרכז. עד כאן הכל בסדר, והיא כרגע במקרר. לגבי הציפוי, חשבתי על גנאש...אבל אני לא בטוחה....האם מורחים אותו חם כשהעוגה קרה? אחר כך מחכים שהעוגה תצטנן ושמים אותה במקרר? האם הוא עבה ומתקשה אחר כך? האם ניתן לשים עליו גם קצפת לבנה? מי שיכול לעזור בהקדם...העוגה מוכנה....ומחכה... הצילו.....בבקשה... וחג שמח!
שלום לכולם! חייבת עזרה........ צריכה להביא מחר עוגת שוקולד. הכנתי עוגת שוקולד ללא קמח, כזאת שנופלת במרכז. עד כאן הכל בסדר, והיא כרגע במקרר. לגבי הציפוי, חשבתי על גנאש...אבל אני לא בטוחה....האם מורחים אותו חם כשהעוגה קרה? אחר כך מחכים שהעוגה תצטנן ושמים אותה במקרר? האם הוא עבה ומתקשה אחר כך? האם ניתן לשים עליו גם קצפת לבנה? מי שיכול לעזור בהקדם...העוגה מוכנה....ומחכה... הצילו.....בבקשה... וחג שמח!