חייבת מידע דחוף על מדריכות חיר....

liransagiv

New member
חייבת מידע דחוף על מדריכות חיר....

אני הייתי במיון למדריכות חיר ולא התקבלתי קיבלתי תאריך גיוס לינואר בכלל צהלי לפני שובע הודיעו לי שהיתה טעות וכן התקבלתי ולמדריכות חיר והגיוס באפריל עכשיו יש לי שתי ברירות 1. להתגייס בינואר לכלל צהלי 2. להתגייס למדריכות חיר באריל מה כדאי לי ועוד משהו, אני ישמח אם מישהו יוכל לפרט לי בפרוטרוט מה זה התפקיד בדיוק תודה :)

*-*SUNSHINE*-*

New member
תראי...

אם הלכת לזימונים זה כי רצית את זה לא? תלכי מה יש לך להפסיד? תשקלי מה עדיף? מדריכת חי"ר ...פקידה... ולפי מה ששמעתי...זה תפקיד מאוד מעניין. (זה מה שאני רוצה אבל זה כבר נושא אחר) עדיף!

אממ!

תיראי החלום שלי היה להיות בתפקיד הזה..הדרכת חיר...אבל בגלל שהצבא קצת לא נתן לי בכלל לגשת למיונים לתפקיד למרות ששלחתי המון בקשות והציב אותי במודיעין שדה וויתרתי על העניין... התפקיד הוא אחלה תפקיד והקורס הוא קורס מקסים! חברה מאוד טובה שלי עכשיו נימצאת בתפקיד ומאוד מאוד נהנת! לדעתי אם יש לך בטוח אפשרות ללכת לקורס אל תותרי עליה ותלכי לשם!!! את לא תצטערי! זרובי

אני לא אוהב את הגישה שלך

של זלזול מוחלט והפגנת בורות כלפי כל מה שלא מצלצל טוב. מה כל כך רע בלהיות פקידה? למה את חושבת שבתור מדריכת ח"יר היא תגשים את שאיפותיה ויפרסו לפניה שושנים ומרגליות. בקיצור מדריכת ח"יר זה תפקיד דורשני וטוחן שלא כל אחד מתאים לו. אל תאמיני לכל הפלצנים הכאילו מורעלים, יש עוד תפקידים טובים בצבא שהם לא מדריכות חי"ר והם לא פחות מעניינים(בטח....) בגדול, גם אם תהיי פקידה זה לא סוף העולם...

מסכימה איתך במאה אחוז!

אשכרה מה רע בלהיות פקידה?!? מה להיות פקיה זה כל כך קל ? גם זה לא קל לנהל מישרד זה לא ממש קל... אז באמת תפסיקי עם הזלזול הזה... לדעתי ביכלל לא משנה איזה תפקיד עושים בצבא העיקר מי שסובב אותך הוא סבבה כל אחד יכול לקבל תפקיד הכי פצצתי בעולם אבל יהיה בסביבה של אנשים מגעילים ואז מה יצא מזה? ויכול להיות תפקיד שהכי לא רציתה אבל עם אחלה אנשים אחלה חבר´ה ואז באמת שלא סובלים כל כך... מניסיון אישי!! וגם כולם יכולים להיתגייס מורעלים הכי מורעלים בעולם ואחרי כמה זמן זה עובר אז אל תיתלהבו כל כך רק תקוו שכל יום תיתעוררו בכיף בידיע שכיף לכם להיות איפה שאתם נימצאים! ולבחורה ששאלתה תשאלה אני לא חושבת שאת יכולה ליבחור או להיתגייס בכלל צהלי או לא... היתקבלת אז היתקבלת... אז תיהיה מדריכת חיר סך הכל תמיד את יכולה לנסות לעזוב את זה אם זה לא כיף לדעתך או זה לא מה שאת רצית.

מדריכת חי"ר

אני אמנם לא מדריכת חי"ר אבל לפי מה שהבנתי התפקיד יכול להיות דיי קשה.. קודם כל יש מליון דברים שאת יכולה להיות מדריכה שלהם (מרגמות, אכזריות, נגמשים, בארט.. וכו וכו ) ואני משערת שכל דבר שונה.. היציאות גם לא משהו.. (ימי שישי..) ואת גם מעבירה קורסים - לא שעורים. לפי מה שאני יודעת הטירונות זה חודש וחצי משהו כזה בביסל"ח. לי גם היתה את האפשרות לבחור להדריך יח"ש באפריל או כלל צהלי בינואר, ובחרתי את אפריל.. אבל אני לא יודעת מה כדאי לך.

liransagiv

New member
מה שמאוד מפחיד אותי בהדרכת חיר

זה העובדה שאני לא חלק ממשהו, אני לא חלק מגדוד, אני רק מדריכה אותם, כל שבוע זה מתחלף וזה די מבאס הייתי מאוד רוצה להיות חלק מגדוד אבל בעצם, מי אמר שהייתי נופלת על חברה טובים? ושוב דבר בעצם לא מובטח לי... אז רגע, זאתי שחברה שלה מדריכת חיר, היא מרוצה? היא קורעת ממש ממש ת,תחת או שקצת מגזימים עם התיאורים?

זאת עם החברה...

תיראי הבחורה היא באמת בכושר מעולה וגם אם היא עושה דברים קשים פיזית היא לא תיראה את זה כבעיה ככה שהיא לא תיתלונן בפני על העניין...אבל מה שדיברתי עם בנות אחרות שהיו איתה בקורס שהן לא ניראו לי כאלה חיות כמוה זה שאת לא צריכה להיות באיזה כושר שיא בשביל זה הצבא דואג שתגיעי לרמת כושר שאת זקוקה לתפקיד...עכשיו ברמת קריעת התחת בתפקיד עצמו זה נורא תלוי לאיפה את הולכת ..כמו שמישהו אמר פה מדריכת חיר יכולה להיות מדריכה של הרבה דברים שונים.. בקיצור לדעתי אם את אוהבת הדרכה וזה בנשמה שלך את תהני מהתפקיד...אני שומעת הרבה על בנות שנהנות בפקידות אבל שוב זה נורא תלוי כמו כל דבר בצבא איפה את נופלת..את יכולה נורא להנות בחיר ואת יכולה נורא ליסבול פשוט לדעתי את צריכה לחשוב בסיכויים...רוב הסיכויים שלפחות מתפקיד תהני בחיר מה שרוב הסיכויים לפחות אצלי שבפקידות לא הייתי נהנת..בקשר לסביבה זה רק מזל... אני מקווה שתעשי החלטה שמתאימה לך זרובי

liransagiv

New member
אני חושבת ממש כמוך, אבל

בקשר לזה שהדרכה זה בנשמה שלי, זה בכלל לא! אף פעם לא הדרכתי אבל עברתי את המיונים כך שהם חשבו שאני מתאימה, נכון? והקשר שלי לנשק וכו הוא אפסי ביותר... והדבר האחרון שאני רוצה זה להיות פקידה, אני רוצה לעשות משהו שיתרום לי גם! ופקידה זה משהו ממש לא שיתרום לי...

למעלה