חייבת לשתף אתכן, לא חדשה

NewH

New member
בדיוק חשבתי על זה, איך היה פעם

איך ההורים שלי סמכו על המדריכים ונתנו לי לצאת איתם. חשבתי שאולי נקודת המבט שלי השונה היא זו שרואה את כל הפגמים. אתה חושב שהמדריכים הם אלה שהשתנו?

noa_f

New member
אצלנו דוקא, המדריכות עצמן מאוד

משקיעות, דוקא ברמה המערכתית יותר נמצאים אידיוטים גמורים.

חני ב

New member
../images/Emo45.gif ועוד משהו

יותר לניו H- דוקא בגלל שהיא ילדה בעצמה, צריך לכבד את היותה מדריכה ולתת לה לנסות לפתור את הפלונטר, אם מיד הולכים ועוקפים אותה, מביעים אי אמון ביכולתה.

NewH

New member
למה שיהיה אמון ביכולתה?

באמת היית מאפשרת לה "להתחלק" על הזקן של הבן שלך בניסיונות הטיפול שלה? לי נראה שאת מצפה ממנה ליותר מדי.

חני ב

New member
יכול לקרות לכל אחד

וכפי שכבר כתבתי, תני לה סיכוי לסדר את המצב. תני לה סיכוי. את מיד פוסלת אותה בלי להכירה.

NewH

New member
יכול לקרות לכל אחד שיצחק עם

הילדים שהוא מדריך על ילד אחר?

חני ב

New member
לא, לא לזה התכוונתי

לכל אחד יכול לקרות משהו שהתפלק לו, משהו שהוא לא נהג נכון. כולנו בני אדם.

אני גם חושבת שצריך קודם כל

לדבר עם המדריכה ולהסביר את הנזק שהיא עשתה. היא נערה , שאני בטוחה שאם תדברי איתה תבין את הטעות שעשתה מעבר לזה תדגישי שבכל דרך שלא יוודע לשאר הילדים שדברתן ותייעצי איך להתייעץ עם הרשגד.

מכיוון שהילדה בסרט

ומכיוון שאני גרה במושב שבו רוב הורי הקבוצה הם בני כיתה שלי, הרגשתי מספיק נוח לעשות כמה טלפונים, לספר את סיפורי ולשאול מה דעתם מסתבר שפתחתי תיבת פנדורה המדריכות הללו פוגעות בילדים בצורה קבועה (ילדים בכיתה ג- זו שנתם הראשונה בתנועה) היו הרבה תלונות למדריכים הבוגרים. עוד מעט (ב 22:30)יגיעו אלינו המדריכים הבוגרים, וגם שני זוגות הורים מהקבוצה שילדיהם נפגעו מנחת לשונה של אחת המדריכות שמצטיירת כעת כקלאפטע רצינית. נדבר איתם ונראה מה קורה. אעדכן אתכם.

איך איך איך איך

קלקלת לנו את המעידה החד-פעמית, את כולנו בני אדם, את הרצינות של מדריכי תנועת הנוער. איך? לא יפה אותך לרשג"ד.

חני ב

New member
אנחנו בתחרות כלשהי?

לא הבנתי את השמחה הזו שייענו אני 'הגנתי' על המדריכה והנה התגלתה האמת המרה שהיא איזו מכשפה... מקוה שהספור יסתיים לשביעות רצונה והילד לא ירגיש מושפל.

איך את תמיד מנכסת לך תגובות?

ועוד תיקון קטנטן: לא 'ייענו'. מתי תביני שפעם מעליב זה תמיד מעליב ופעם מגיב זה תמיד מגיב וכשאומרים על מישהו שהוא רק בן-אדם מתכוונים שהוא עושה טעות שלמישהו אחר זה עלול להיות טעות אחת יותר מדי.

למעלה