חייבת לפרוק קצת.....

juliaa26

New member
חייבת לפרוק קצת.....

זהירות ארוך... הכל התחיל בבוקר, קמתי, התארגנתי, ונסענו עם בעלי למרפאה הטרום ניתוחים בתל השומר.... הגענו - ונחשו מה - יש שביתה.... ולא הודיעו אתמול כלום בחדשות. הכי מצחיק זה שקבעו לי תור אחר לסוף החודש ב29/06 כשאני אהיה בשבוע 37+4, ועוד אני אומרת למזכירה "מה את עושה ממני צחוק, אני אלד עד אז" אז היא עונה לי בביטחון "אני יודעת, ברור שתלדי, אבל אין מה לעשות.... תבואי כשיהיו לך צירים ויהיה ניתוח קיסרי חירום". מה ניסגר איתם????? איזה עצבים, אי אפשר שהכל יעבור חלק? תמיד משהו במדינה הזאת צריך לדפוק אותנו ?!?!?!?!? קיצור, התעצבנתי ממש על תל השומר, קבעתי תור למרפאה הטרום ניתוחית באיכילוב בסוף שבוע הבא - אהיה בשבוע 35+4, אני מקווה שלא תהיה שם שביתה שבוע הבא ונוכל כבר לסגור תאריך לקיסרי. אח"כ החלטנו לטייל קצת עם בעלי בחנויות. אז ככה: כל-בו סימה - בשכונת התקווה בתל אביב - מי שלא מכירה - ממליצה להיכנס לשם להתרשם מהמחירים של הציוד הקטן, למשל מצעים של דיסני שעולים בסביבות 350 ש"ח - עולים בחנות בסביבות ה250... אח"כ עברנו בביג בייבי בבילו לראות את העגלה המדוברת החדשה הAIR DUO.. התלהבתי ממנה מאוד מאוד מאוד..... נאלצנו לנסוע לבטל את הבייבי ג'וגר שהזמנו בחנות אחרת ואז חזרנו לבילו לסגור על החדשה. המחיר יצא סבבה לגמרי - בדומה לבייבי ג'וגר עם התוספות (פגוש, מזרנים). את הAIR DUO - עשו לנו הנחה של 10% + תיק שעולה 200 ש"ח ועליו גם עשו הנחה - סך הכל יצא 2870.. שזה אותו מחיר כמו הג'וגר - והרווחנו את הקטנים שרואים אותם בעגלה (נגד כיוון הנסיעה) - שאין את הפונקציונליות הזאת בג'וגר.. היום זה היה כל כך מעייף שנרדמתי ב9 בערב, ועכשיו התעוררתי ולא יכולה להירדם שוב - יש לי הרגשה שאני הולכת להיות ערה כל הלילה ......

חוגי1

New member
גם אני לא ישנתי מ 3, אני לא מאמינה איזו תשובה

מפגרת נתנו לך בתל השומר. זה פשוט מראה על חוסר אונים של אחות שאמרו לה: לא לקבוע יותר מ...לידות ביום והיא במקום להראות תמונת מצב של אין ברירה ולהיערך, מעדיפה להביא עוד מקרה חירום שיקפיץ תמערכת ובלבד שלא תצטרך להתמודד או לכופף חוקים. לא יאומן וטוב עשית שקבעת בבי"ח אחר.

s h a r o m

New member
אני לא מאמינה..

אני גם קבעתי תור למרפאה הטרום קיסרית של תל השומר ל 27.6 שאז אני אהיה בשבוע 36+0 ועכשיו לפי התשובה המטומטמת שנתנו לך שם אני גם הולכת לשריין לי באיכילוב אולי יקבעו לי לפני תל השומר

juliaa26

New member
תשרייני למקרה חירום

אי אפשר לדעת עם השביתות האלה... בתל השומר - חיכיתי חודש לתור הזה. באיכולב לעומת זאת - קבעו לי כבר לשבוע הבא.... אז הם די זריזים...

אמאשלי2

New member
כמה זה קרוב../images/Emo13.gif

התלבטנו הרבה האם לקבוע תור לקיסרי או לחכות לצירים, בסוף החלטנו עם הרופא לחכות לצירים ולפי המנחים של העוברים יחליטו מה לעשות, כל עוד זה לא מסוכן לאף אחד- אני ממש רוצה ועדיין מקווה ללדת רגיל... מדהים שהתל"מ שלנו כבר התחילו ללדת ולקבוע תור לקיסרי, אני לא קולטת כמה זה קרוב
ומה שהכי מדהים זה שיש לך כוח להסתובב!!!! כל הכבוד!! ולגבי העגלה- האם מדובר בעגלה החדשה שהגיעה לארץ? אני מנסה לברר לפני שאני הולכת לראות אותה- הגלגלים שלה נראים לי גדולים, הם נכנסים לתא מטען רגיל או שדורש פירוק? נראית לי בחירה מעולה!

juliaa26

New member
כן, זאת העגלה החדשה

האמת שכשראיתי את הסרטון באינטרנט היא נראתה לי מאוד מאסיבית, גדולה וכבדה..... אבל כשראינו אותה - היא פשוט מדהימה, היא קלה, בערך 11 ק"ג, הגלגלים בסדר, התא למטה ממש גדול, אפשר לכוון את הטיולונים עם כיוון הנסיעה ונגד כיוון הנסיעה (כך שהם פונים אלייך) - ואז זה מונע צורך לקנות אמבטיות. הטיולונים נשכבים 180 מעלות, והמושבים כבר מרופדים, ולא צריך קרש ומזרון כמו בבייבי ג'וגר מיני. לגבי האוטו, יש לנו מאזדה 3 והיא נכנסת בקלות ואפילו עוד נשאר מקום בבגאז'. היה לנו קצת סיפור עם העגלות, בהתחלה סגרנו על TFK, היה לנו קטע שהלכנו לד"ר בייבי, ואמרו לנו שזאת האחרונה מהתצוגה, ומיהרנו ושילמנו עליה מקדמה (זה עוד היה לפני השקיפות עורפית
), הבעיה עם הTFK שהיא מאוד מאסיבית ושוקלת איזה 17 קילו. אח"כ הגענו למסקנה שאין מצב שאני אוכל להרים את העגלה הזאת לבד - במיוחד אם אהיה אחרי קיסרי, ומיכוון שאין יותר מידי בחירה בעגלות תאומים - ביטלנו את הTFK והזמנו את הבייבי גו'גר - למרות שמלחתחילה לא אהבתי אותה - היא נראתי לי כמו שק שהילדים יושבים בו.. ואז כשראינו את החדשה הAIR DUO - אפילו לא חשבנו פעמיים - הבנו ישר שזאת העגלה האולטימטיבית.... אבל ברור שנדע עד כמה היא טובה ונוחה רק כשהיא תהיה מלאה
וכן, הלידה כבר נראית לי כל כל קרוב, פתאום נהיה כבד, קשה, שמתי לב שהבטן ירדה כבר.... כל פעם אני מציבה לעצמי יעדים, היעד האחרון היה להגיע ל34 שבועות - ואת זה כבר עברו בהצלחה, היעד הבא הוא שבת הבאה (לא הקרובה) - עוד שבוע וחצי - להגיע ל36 שבועות.... ואז מה שיהיה יהיה...

אמאשלי2

New member
בדיוק כמו אצלי!!!

הבטן ירדה, אני מרגישה את זה בעיקר בגלל שיש קצת הקלה (טפו טפו...) בצרבות ויותר דחיפות בללכת לשירותים... אבל הבצקות... הרגליים שלי נראות כמו שני בולי עץ בסוף היום
, גם עכשיו אחרי שנת לילה הרגליים עדיין ענקיות, טוב זה כנראה יעבור לי כבר רק אחרי הלידה... גם אצלי היעד הקרוב הוא השבת הבאה בעיקר בגלל שהודעתי בעבודה ששבוע הבא הוא האחרון ואח"כ אצא לחופש מחלה עד הלידה. ולגבי העגלה- שיכנעת אותי לגמרי, ההתלבטות שלנו הייתה בין בייבי ג'וגר שנראתה לי מעולה אבל עם גישה קשה לסל וגם קצת הציק לי חוסר התמיכה בתינוקות והתשלום הגבוה עבור אביזרים נוספים, לבין הד"ר בייבי שהייתה לי נוחה מאוד מבחינת ניידות ונראית הרבה יותר מרופדת, אבל לא הרמתי אותה כמובן ובעלי אמר שלדעתו יהייה לי קשה איתה- להכניס ולהוציא מתא המטען (שאצלנו הוא סטנדרטי). יאללה- נעשה מאמץ אחרון לפני הלידה ואני פשוט אגרור את עצמי מתישהוא בסופ"ש הזה לביג בייבי... אגב- מה כולל המחיר שסגרתם? יש אותה בעוד חנויות בארץ? את יודעת מה, אני אפתח על זה שאלה לכל הפורום...

juliaa26

New member
היה על זה דיון בפורום לפני כמה ימים

תדפדפי קצת לעמודים 5 או 6 משהו כזה - היה על זה שירשור מאוד ארוך.... העגלה עלתה 2990, היא כללה: 2 טיולונים, המגן הזה לרגליים (המכסה הזה - אין לי שמץ של מושג איך קוראים לזה
) וניילון כזה שמכסה את העגלה מגשם. כמובן שהעגלה מרופדת כבר אז אין צורך בקרשים ומזרנים, זה מגיע כבר עם 2 פגושים, אחד לכל מושב, אפשר להוריד אותם בעת הצורך. המוכרת עשתה לנו הנחה של 10% על מזומן ועוד הוספנו תיק שעלה 200 ש"ח. כל שסך הכל על התיק ועל העגלה שילמנו 2870 ש"ח. דרך אגב - בזמנו שילמנו על הבייבי ג'וגר אותו דבר, העגלה 2200 + 2 מזרנים 260 + פגוש 250 + איזה תיק זול ב100 ש"ח= 2810 ....אז זה יוצא ממש אותו דבר.

אמאשלי2

New member
../images/Emo140.gifאכן בעמוד 5, מצאתי

ממש שירשור מקיף
אבל עםזאת מבלבל.. אין מה לעשות, רק ללכת לבד לבדוק ולקוות למצוא את הדיל הכי טוב.

נט73

New member
סקר עגלות תאומים על מבחר עגלות

בשיטוט אקראי (דוקא אחרי בגדי הריון), מצאתי באתר 2bmommy סקר עגלות תאומים שעשו. מעבר לציון שהם נתנו, יש גם פירוט על כל עגלה ועגלה. נראה לי מידע ששווה לבדוק. זה הקישור http://www.2bmommy.com/strollers/%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D-stroller-test-2010/?orderby=total_grade&order=DESC אחרי שתחליטו, אל תשכחו לספר ...

חייבת לומר לכן שבעלי מצא השוואה בין

דר בייבי, בייבי גובר סיטי מיני לבין הסטרולר אייר ושם הניקוד היה ונה ממה שכאן מראים. בקיצור נראה לי לא הכי מדויק.

נט73

New member
הניקוד פחות חשוב, זה די סובייקטיבי

מה שחשוב, לדעתי, זה הפירוט על כל עגלה - מה יודעת לעשות, כמה שוקלת וכו'. את יכולה אולי להעלות את הסקר שהוא מצא? ככל שיהיו לנו יותר פרטים ויותר חוות דעת, נוכל לעשות החלטה יותר טובה. לפחות כשנלך לחנות, נוכל להתמקד בשתי עגלות שנראות לנו הכי מתאימות ולא בכל המגוון. אגב, ראית אתמול את "רמזור"? היה קטע שהם הלכו לקורס הכנה לקיפול עגלה, זה היה כל כך מצחיק ...

לזה בדיוק התכוונתי שרשמתי שזה לא הכי מדויק...

הוא לא זוכר לצערי מאיזה אתר הוא הוציא את זה...ואני לא מצליחה לסרוק את זה משום מה..בקיצור הכל לא מסתדר לי...אני אנסה לסכם את מה שרשום שם ולרשום לכן את זה...אני אראה מה אני אעשה עם זה.. באופן אישי הד"ר בייבי מאד מצאה חן בעיניי אבל היא כבדה יחסית לבייבי ג'וג'ר מיני סיטי ויחסית לסטרולר אייר והיא לא נכנסת לכל תא מטען...אז מבחינתנו היא ירדה מהפרק. לגבי הסטרולר אייר - מאד אהבתי אותה ואהבתי בעיקר את העובדה שניתן לסובב את הטיולון אלי כי בחודשים הראשונים זה נראה לי נחמד...אבל לפי מה שהבנתי מהר מאד הם מתחילים לקלוט מהסביבה ואז גם ככה הייתי מסובבת אותן עם הכיוון כלפי בחוץ כדי שיספגו קצת את העולם...בנוסף שחיפשתי את העגלה באתרים בחו"ל (כיוון שאנחנו מביאים את העגלה מארה"ב) אז לגבי העגלה הזאת היה רשם שזה מתאים לילדים קטנים (infant) ולא כמו שרשום על הבייבי ג'וגר ששם רשום שזה מתאים עד גיל גדול יותר (toddlers) ... נותרה מבחינתי הבייבי ג'וגר, לא כברירת מחדל כיוון שזאת העגלה הראשונה שאני רציתי, היא מאד מומלצת ומקבל ניקוד מאד גבוה באתרים בחו"ל ובנוסף יש לנו חברים טובים שממש ממש מרוצים ממנה וגם הבנות שלהם מרוצות ממנה. היא קלה לקיפול ונוחה לשימוש ואני אף פעם לא אצטרך לדאוג אם פתחתי את העגלה כמו שצריך ואם זה מספיק...כמו בסטרולר אייר... בנוסף היא גם עולה לי יותר זול מהסטרולר אייר...ואני לא רוצה להוציא כל כך הרבה ע עגלה שתתלכלך מהר ...בקיצור... אנחנו בחרנו בבייבי ג'וגר... לגבי רמזור - קורע!!!!!!! אהבתי גם את הקטע עם שילב שהוא כל כך נכון לגבי המוכרות שם...הם חופרות ומשגעות את האנשים...מזל שאני באתי מוכנה לזה מראש וידעתי בדיוק מה אני רוצה... גם היום בעלי אמר לי שהוא הולך לשילב לעשות הזמנת לידה ואמרתי לו שאין טעם זה בזבוז של כסף.... טוב חפרתי מספיק... ביי בנתיים

דידה כ"כ צודקת..

היום הייתי בביג בייבי גלילות כדי לראות שוב את הסטרול אייר והייתי די סגורה שאני לוקחת אותה..אמממה? התחלתי לתרגל פתיחה/קיפול ולסובב כל מושב..בעלי צחק עליי מהצד ואמר לי "ממי זה לגמרי לא בשביל הסבלנות שלך..קחי את הגוגר". הרגשתי כמו בסדנא אתמול ברמזור..חחח חוצמזה את מאשרת איזושהו ספק שהיה לי: העגלה נראית מושלמת להתחלה אבל יש הרבה סימני שאלה להמשך..היא צרה יותר ולדעתי תוך גג שנה כשהם גדלים, יהיה להם צפוף יותר ואז אצטרך שוב להשקיע בטיולון..מה שממש לא בא לי לעשות בפרט שהעגלה אינה זולה ואני רוצה אותה לפחות לשנתיים. חוצמזה, לידע כללי לכולכן, ההצעה שקיבלתי לחבילה לידה שכללה בעיקר 2 מיטות, שידה בינונית, 2 סלקלים של צ'יקו, מזרנים, מצעים ועוד דברים קטנים, גם בייביסנס בעצם, הייתה של בערך 9400 שקלים (כולל המיני סיטי) שזה לא ממש זול לטעמי..אני מקווה לסגור השבוע הזמנה וכנראה אסע לבייבי קט באור יהודה שם על פניו המחירים היו טובים יותר. שיהיה סופ"ש שקט :)

juliaa26

New member
דווקא לי היא יותר נראית מהג'וגר..

משום מה - ג'וגר נראית לי כמו שק שהילדים יושבים בו... והסטרולר יותר מרופדת... בכל אופן סגרנו על הסטרולר, אני מעדיפה קיפול יותר מסורבל אבל עגלה יותר מרופדת ונוחה בשביל הילידים וגם שאפשר לסובב את הטיולונים כלפינו... הכי נכון - שכל אחד יקח בחשבון את השיקולים שלו - ויקנה בסוף מה שהכי נוח לטעמו.... לצערי אין לנו יותר מידי בחירה עם העגלות תאומים - צריך להסתפק במועט שמציעים.

למעלה