חייבים כבר להעיף את דניאל X_X

N o R i K o

New member
שלומי באמת טוב. ../images/Emo142.gif

בועד מזעמם אותו יש לו קול.... משעמם מדי. ודניאל נוראיייייי. מה גורם לך לחשוב שהוא יעלה. ומה זה "כמובן?" שום דבר לא מובן. >>; בעיקר לא מה אנשים מוצאים לעזאזל בדניאל בן חיים הזה. הוא גם לא נראה טוב כלכך, שלומי הרבה יותר חתיך. P:

מה שאת שומעת, כמובן

אני אומר לך, לחצי גמר תגיע רק מרינה עם מזל היא תגיע גם לגמר

N o R i K o

New member
אונד לא. ס_ס; ../images/Emo142.gif

את דניאל חייבים חייבים חייבים להעיף.

ORTAL KOREN

New member
שלומי יותר חתיך מדניאל

ושר יותר טוב מדניאל. שהייתי בתוכנית לפני שבועיים ראיתי את דניאל,הוא ממש חתיך כמו שעושים ממנו.

WdanaW

New member
בועז?

הוא הכי גרוע שם בכל הכוכב נולד, הוא היה צריך לעוף על ההתחלה. לא ברור לי מי בכלל בחר בו? בגמר יהיו דניאל שלומי ואליסה...תראו...

kapit5

New member
../images/Emo45.gif

לא מחדש דבר. לא מביא איתו שום דבר אישי או שונה. שבלוני לגמרי. עצוב לי שמישהו יגיע לגמר רק בגלל המראה

../images/Emo45.gif

אין ספק שנראה טוב, וגם הוכיח באודישנים שיש לו קול טוב אבל- זהו זה כבר שלב שהוא בהחלט צריך לעזוב.

מספיק לזיין במוח קנאים!הוא שר יפה !

תחפשו להסיט אנשים לא יעזור תרדו ממנו אין לכם משהו אחר לעשות! תלכו לישון כבר מאוחר.

N o R i K o

New member
O_ס;; מה? ../images/Emo142.gif

תלמדי לפסק חמוד'לה, לקח לי שעה להבין למה את בכלל מתכוונת. OO;;; מממ לא יודעת מה איתך, אני לא מקנאה במישהו ששר את השיר באופן משעמם, בלי חידושים ובלי לתת הופעה טובה על הבמה. P: הוא לא מזייף? יופי, גמאני לא. ס_ס; זה עדיין לא הופך אותי לזמרת טובה.

the 3rd son

New member
תנו לי סיבה אחת.....

למה כיצד ומדוע??,דניאל לא הודח הערב?. זה היה בושה וחרפה הביצוע שלו!

NP16

New member
הסיבה: פיגור, הורמונים,אי צדק, ורצון לדכא .

../images/Emo45.gif הוא מרתיח אותי כבר !

חייכני מתחנפי יעניייי ביישן . פשוט מוציא את החשק מהתכנית הזאת.

../images/Emo45.gif זמר חתונות מעצבן../images/Emo11.gif

ושיעיפו כבר גם את אדיר הוא ושירה הבכיינית שלו והפרצופים המזעזעים=\

לא, הוא לא משו\=

אני לא אגיד לך שאין לו קול כי יש לו קול אבל יש לו שירה בכיינית והוא הורס את השיר תמיד בפרצופים אומללים שגורמים לי בחילה=\ לא תחרות יופי... אבל לפחות שיהיה אפשר להסתכל על המסך בשקט:)

למעלה