חיזוק משמעותי לסטרייקפורס...

• פותח הנושא GN24
  • פורסם בתאריך
אני לא יודע אם היא יותר חזקה

אבל אין ספק שיש כאן מאבק צמוד מאוד. היתרון של הUFC זה בעיקר בהייפ חסר הפרופורציות שהם מנהיגים, הם יכולים לקחת לוחם ממוצע ולהפוך אותו לטופ של המחלקה והכל באמצעות דיבורים! קחו למשל את קארווין, כל אחד שמדבר עליו מזכיר את זה שאף אחד לא שרד איתו סיבוב ומדבר עליו כאילו הוא תופעת טבע כשלמעשה זה הכל הייפ! השאלה היא מי לא הצליח לשרוד איתו סיבוב והאם הוא בעצמו יכול לשרוד יותר מסיבוב?! עוד דוגמה זה לסנר. הבחור הפסיד בקרב הראשון שלו וניצח בהחלטה משעממת את הרינג הבינוני וישר קיבל קרב אליפות! זה כאילו שסטרייקפורס יתנו עכשיו ללאשלי קרב אליפות. אבל אם מסתכלים בתכלס על הלוחמים אני חושב שהתחרות מאוד צמודה ואולי אפילו יתרון קל לסטרייקפורס. לסטרייקפורס יש לוחמים מאוד מנוסים שכבר הוכיחו את עצמם לעומת רוב הטופ שבUFC שמורכב מלוחמים שבנויים בעיקר על הייפ וקשה להעריך את הרמה האמיתית שלהם. אני באופן אישי מעדיף את הUFC כמעט בכל אספקט. זה ארגון מסודר, תדירות הקרבות הרבה יותר גבוה, הרבה יותר קל לעקוב אחרי לוחמים. כל זה לא מונע ממני להודות שמבחינת רמה וסקאוטינג יש לUFC עוד הרבה לאן להתקדם.. לפני שאתם קופצים עלי עם דיעות סוטרות רק תעשו רגע אחד חושבים בראש ותנסו לדמיין סיטואציה שבה הלוחמים של סטרייקפורס היו בUFC והלוחמים של הUFC היו בסטרייקפורס. יש מישהו שמתנדב לצייר את התמונה הדמיונית הזאת?

bret24

New member
אנשים צריכים לצאת מהסרט...

שכל הלוחמים בUFC הם הטובים בעולם, אין ספק שלUFC יש את ה2 או ה3 לוחמים הטובים ביותר כמעט בכל מחלקה [חוץ מהכבדה} אבל שאר הלוחמים יכולים להפסיד להרבה לוחמים מארגונים אחרים, מספיק היה לראות השבוע את דיילי וג'ארדין בשביל להבין את זה, לפי דעתי אין ספק שכיום המשקל הכבד בסטרייקפורס עולה על הUFC , ואני אומר את זה בתור מעריץ מושבע של הUFC , בארנט ופידור כמעט ולא ירדו ביכולת מאז ימי פרייד בניגוד לקרוקופ ונוגיירה, הקרב בין לסנר לקארווין היה הקרב המבייש ביותר על חגורה כלשהיא בMMA כשלסנר ה"אלוף" מתנהג כמו איזה ילדה מפוחדת כל הסיבוב הראשון שוכב על הרצפה ורק תופס את הראש וסופג, ובסיבוב השני מכניע בובת גומי בדמותו של קארווין שהכניסו לזירה,אם לסנר נלחם נגד פידור,בארנט,וורדום ואוברים אני יהיה מופתע אם הוא יצליח להוציא ניצחון אחד.

JayneCobb

New member
נו באמת

דיילי ממש לא "לוחם של UFC", הוא כולה עשה באירגון איזה 3 קרבות והועף... ג'רדין אף פעם לא היה יותר משומר סף מהולל עם כמה נצחונות שהמקור שלהם הוא הזוויות המוזרות של האגרופים שלו...כך שכל קשר ביניהם לבין הצמרת של ה UFC מקרי בהחלט...זה דבר אחד. פידור אולי לא ירד ביכולת, אבל כפי שנכתב כאן כבר מאות פעמים, בהתחשב ברמת התחרות שהוא התמודד מולה בחלקים נרחבים של ה 3 שנים האחרונות, לא בדיוק היה לנו איך לשפוט את זה,נכון? בארנט הוא מפלץ סטרואידים,וזה הוכח, וגם הוא, בחלקים נרחבים, לא בדיוק בוחן את עצמו מול הצמרת... נוגיירה וקרוקופ, עם כל הכבוד,הם שמות גדולים שלא ממש השיגו הרבה בשנתיים האחרונות כך שגם הם לא ממש קרובים לצמרת... "הקרב המבייש ביותר על חגורה כלשהיא ב MMA"??? REALLY??? לחטוף מכות ולשרוד זאת בושה??? קארווין הצליח להפיל כל יריב שנלחם מולו תוך ממוצע של פחות מדקה, אז זה שלסנר שרד איתו סיבוב שלם הופך אותו ל..מה בדיוק?? אני לא יודע עם זה מה שקרה, כי אני לא במחנה של לסנר, אבל אם אני צריך לנחש, אני חושב שהיה פה חלק מאוד גדול מצד לסנר שהיה פשוט גרסת MMA ל רופ-א-דופ של מוחמד עלי. ולגבי המשפט האחרון שלך - אני לא יודע מה יהיה המאזן של לסנר מול היריבים שציינת, אבל אני כן יכול להבטיח לך שני דברים : 1) אף אחד מהם לא התמודד מול מפלצת כמו לסנר, עם שילוב של גודל,מהירות וכישורים כמו שלו. 2) לסנר התמודד מול מפלצת אחת (קארווין) בגודל שלו, ואם הוא יעבור את וולסקז, אני מוכן לשים את הנשמה של הבן הבכור שלי שהוא מסיים עם מאזן של לפחות 2-2 ,אם לא יותר, מול האנשים האלו. כי הם לא ראו משהו כמותו, והוא ראה כבר כמה כמותם.

GN24

New member
חד משמעית...לסנר-קארווין היה קרב ברמה ....

נמוכה מאד(אני לא מרחיב כבר חפרנו על זה
) אני בטוח שלסנר לא יחשב לאלוף גדול(פידור,פן,GSP וכו...).

JayneCobb

New member
ואני משוכנע למשל

שהוא יהיה גדול יותר מפחות BJ... ואל תבין לא נכון, אני מת על BJ...אבל הוא דוגמא קלאסית למישהו שחי על הכישרון שלו בלבד, ולא מנצל כלום מהיכולות שלו... לעומתו, ברוק כל הזמן לומד וכל הזמן משתפר, אם אתה מוסיף לזה את היכולות הטבעיות שלו (שאני לא חושב שניתן להתווכח על כך שהן מדהימות יחסית לגודל שלו) ואת העובדה שיש לו משהו כמו 6 קרבות בקריירה, מתקבלת תמונה של מישהו שיכול בהחלט להיות אחד הגדולים אם ימשיך לעבוד קשה...לעומתו, ראינו שבי ג'יי לא מסוגל ללמוד מטעויות, ולא מנצל את מה שהוא יכול, ובגלל זה,סובל בתוצאה...

Guetaz

New member
בכל מה שאתה אומר אתה צודק אבל

אתה לא יכול לדעת אם זה ימשיך ככה אולי כשברוק ירגיש שהוא בטופ גם הוא יפסיק לעבוד קשה אבל אם הוא ימשיך לעשות מה שהוא עושה הוא באמת יכול להיות אחד הגדולים רואים את השיפור שלו מקרב לקרב אני כבר לא יכול לחכות לקרב שלו נגד וולסקאז

ragede

New member
יש לוחם שמאוד מסכים איתך...

אנטוניו מקי, ששמר את תואר האליפות שלו בMFC בסוף השבוע, לוחם עם מאזן מרשים של 25-3-2, עם 15 נצחונות רצופים כשההפסד האחרון הוא ב-2003 לפריסיאן בהחלטה, ומחזיק בנצחונות על מרקוס אאורליו, טובי אימדה, שאנון ריטץ', דריק נובל ועוד שמות לא פשוטים. עוד אנקדוטה, בגלל תלונות על חוסר היכולת שלו לסיים קרבות (18 החלטות), הוא הודיע שיפרוש במידה ויסיים בהחלטה (גם אם ינצח), והוא ניצח בCUT אכזרי ממרפק בסיבוב הראשון. אגב, הוא בן 40 עם קרדיו של בן 20, מדהים. בסוף הקרב, הוא אמר "I'm waiting for the UFC to release BJ [Penn] or Sean Sherk so I can tear their ass up, too." הצהרה מוזרה. הנה ההסבר שלו : http://www.bloodyelbow.com/2010/9/13/1685738/antonio-mckee-and-maurice-smith מה שהוא אמר ואני הכי מסכים איתו, זה: "'ve fought some of the best, but do we say they're the best just because they came from the UFC? From the guys that I've beaten that fought in the UFC, I demolished and destroyed. [McKee has a winning record against UFC veterans.] Does that not make me one of the best? Is it the organization that makes the fighter the best, or is it the fighter that makes the organization?"

למעלה