חיזוק משמעותי לסטרייקפורס...

• פותח הנושא GN24
  • פורסם בתאריך

GN24

New member
חיזוק משמעותי לסטרייקפורס...

ג'וש בארנט חתם ל3 קרבות. לדעתי הוא מהר מאד חוזר לטופ העולמי.....

זה אומר שהספירה לאחור

לקרב עם פידור, שירסק את הארגון התחילה?

bret24

New member
אני באמת חושב שעם הרכישה הזאת

המחלקה הכבדה בסטרייקפורס יותר חזקה מהUFC

GN24

New member
שאלה קשה.....

אובריים ,ורדום ,פידור ,בארנט ,רוג'רס , ארלובסקי ,ביג פוט , דל רוסאריו , קורמיר , לבאר ג'ונסון......מול קארווין ,לסנר ,דוס סנטוס ,ולאסקז ,מיר ,קונגו ,נלסון , ביג נוג ,קרו קופ ורות'וול....קשה קשה.

BeniTaz

New member
אתה מתכוון

UFC: לסנר ולאסקז דוס סאנטוס מיר קארווין נוגיירה קרו קאפ נלסון גונזאגה קונגו רות'וול אייבל סטרוב טאצ'שרר רוסוב ברי ברואוטון טראויס בראון הארדונק שאוב מטריון מדסן קורבין מקורקל האנט מורקראפט קווירוז הסגל של סטרייקפורס קטן יותר ואם משווים אז צריך להשוות בין איכות וגודל המחלקות. בנוסף תדירות הקרבות ב-UFC גדולה יותר. בקיצור.. ה-UFC שולטים ולא רק זה, כנראה מחלקת המשקל כבד הטובה ביותר שהיתה איי פעם.. למרות הכל, יש עוד הרבה מה לעשות.

JayneCobb

New member
????

פידור, וורדום, ארלובסקי, רוג'רס, בארנט = לסנר, קארווין, דוס סאנטוס, וולסקז, מיר, נוגיירה??? לא נראה לי...

E MMA

New member
אין סיכוי

רוב המחלקה הכבדה שלהם לא קרובה אפילו לרמה של ה-UFC, מה גם שאין להם כמעט אף פרוספקט כרגע (דניאל קורמייה עדיין לא מוגדר כפרוספקט שבאמת אפשר לבנות עליו)

AmitNHB

New member
איזו רכשיה בדיוק ? מה בארנט עשה ב 4 השנים

האחרונות מלבד ניצחון על מונסון והרבה סמים ?

GN24

New member
הכל עיניין של מאטצ'אפים....

ורדום-לסנר... לדעתי ורדום פייבוריט בגדול. אובריים-דוס סנטוס...אובריים טוב יותר בעמידה וכנראה על הקרקע. פידור-ולאסקז גם פה הייתי מהמר על פידור. ואפשר להמשיך(כמובן שאפשר לסדר את הקרבות בצורה נוחה יותר ללוחמי הUFC)..... לגבי בארנט נכון שהוא לא פעיל ברמות הגבוהות(בכל זאת הוא עם 6 ניצחונות רצופים יושידה,מונסון,ריזו,אייבל,סלייה ודוס סנטוס) מה שאומר שהוא בכושר...יש לו ידיים טובות והוא מתאבק מדהים. לא לשכוח שהוא מאד מאד מנוסה(דבר בוא כולם מזלזלים לאחרונה)ואחד הלוחמים היותר אינטליגנטים(כשהוא נלחם). אין אף אחד במשקל כבד שעובר אותו בקלות אם בכלל .... זו דעתי נקווה שבקרוב נוכל לראות אם אני צודק.

Guetaz

New member
ורדום פייבוריט על לסנר?!

ההיאבקות והגודל של לסנר מנטרלות כליל את היכולת להכניע תראה מה קרה למיר שהוא גם לא בדיוק חסר ניסיון בקרקע בקרב כזה אני מהמר על לסנר

AmitNHB

New member
גם אני מהמר על לסנר בענק מול ורדום אבל אין

להשוות את ה BJJ של מיר לזה של ורדום.

GN24

New member
שמעו אלו ספקולציות...אני חושב שורדום...

לגבי העומק אין ספק שהUFC עמוקים יותר למרות שיש גם את גריגס,מואה,לאשלי,ספו וחריטונוב חתמו גם הם לא מזמן.... וזה רק מהזיכרון... בכל מקרה בשמות הגדולים אני חושב שזה מאד קרוב.

E MMA

New member
אני מבין שאתה חובב SF מושבע

אבל אחי, תהיה רציני גריגס - קנה את עולמו בניצחון על בובי לאשלי תשוש לגמרי. אני ממש בספק אם הוא יכול לנצח מישהו מהטופ 20 של המחלקה. קינג מו - הבחור פשוט לא HW, חוץ מזה שיש לו עוד הרבה ללמוד הוא פשוט הרבה יותר טוב ב-LHW. לאשלי - מנסה להיות לסנר2, בינתיים לא הולך לו. נראה פשוט נורא מול יריב שהוא היה אמור לחסל על הנייר. ספו - לא הייתי תולה יותר מדי תקוות בבחור שיש לו רק 2 קרבות MMA. עם כל הכישרון שלו מסביב, זה לא אומר כלום על איך הוא יחזיק מעמד ברמות הגבוהות. חריטונוב - מאד לא רציף כשזה מגיע לרמות הגבוהות אני מסכים ש-SF מתחילים להביא אנשים ברמה יותר גבוהה למחלקה הכי חלשה שלהם, אבל הדרך מכאן עד לתחרות עם ה-UFC עוד ארוכה מאד

GN24

New member
סליחה נמחקה לי התגובה......./images/Emo13.gif

1.אני לא התייחסתי יותר מידי לגריגס לאשלי ספו או חריטונוב שהם חלק ממחלקת הHW בסטרייקפורס(במקרה של חריטונוב הוא יריב ראוי לכל אחד...ספו סיוט לכל סטרייקר בMMA).ולא אמרתי מילה על קינג מו. 2.עוד פעם הכל עיניין של מאטצ'אפים...מבחינת ההיסטוריה החבר'ה של סטרייקפורס לא נופלים מאלה של הUFC...עד שלא נראה את הקרבות לא נדע.... אני רציני ומגיע ממקום אובייקטיבי.

BT24

New member
אני דווקא חושב שאפשר בקלות להשוות ביניהם ../images/Emo22.gif

הנה: ה-BJJ של ורדום הרבה יותר טוב מזה של מיר.

למעלה