"חיזבאללה הפר את הפסקת האש, נפעל בעוצמה"

jackie111

Well-known member
חלק מהדרישה להפסקת ההפרה ישראל היתה צריכה להסביר
להם במה מתבטאת ההפרה כדי שהם לא יפרו שוב.

חיכיתי כל היום להסבר כדי שאוכל לתמוך בדרישה מתושבי הכפר
אל-מנסורי להתפנות ולאחר מכן להפגיז ולהרוג ולפצוע בלבנון.

אני עדיין מחכה.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה גורם לך לחשוב שבחזבאללה לא יודעים ש, ובדיוק כיצד הם הפרו את הפסקת האש? זה שאולי לא מספרים לך (לא עקבתי אחרי התקשורת, אך בס"ה הדברים ידועים וברורים) ממש לא רלוונטי לענין.

אני עדיין מחכה.
פנה אל דוברות החזבאללה ובטוחני שיידעו להסביר לך במדויק את כל שחפץ ליבך לדעת.

אני עדיין מחכה.

האם אתה מאמין שישראל צריכה להחליף שלטון בעזה,איראן ולבנון?

הפרבולה1

Well-known member
אני חושש ש"ההפרה" היא כנראה פגיעה בחיילינו .
הנסיון להסתמך על צבא לבנון שילחם במקומינו בחיזבאללה הוא חזרה לקונספציה שבו סמכנו על "כוחות הריסון" של החמאס בעזה, ועל "יוניפיל" בלבנון.
צבא לבנון תומך בחיזבאללה והמטרה היחידה של "השיחות" מבחינת לבנון זה שניסוג מדרום לבנון לגמרי עד הס"מ האחרון ושיחזרו "העקורים" ( כלומר החיזבאללה ) ויחזור האיום על תושבי הצפון, שום "פרוק חיזבאללה" לא יקרה ובעצם צבא לבנון הוא גם חיזבאללה.

השיחות האלו מוכיחות שוב שעם הערבים "כאשר מדברים כן יורים ואפילו יותר" , השיחות רק כובלות את ידנו ומאפשרות לאויב בלבנון להשתקם .

נערך לאחרונה ב:

jackie111

Well-known member
אני חושש ש"ההפרה" היא כנראה פגיעה בחיילינו .
הנסיון להסתמך על צבא לבנון שילחם במקומינו בחיזבאללה הוא חזרה לקונספציה שבו סמכנו על "כוחות הריסון" של החמאס בעזה, ועל "יוניפיל" בלבנון.
צבא לבנון תומך בחיזבאללה והמטרה היחידה של "השיחות" מבחינת לבנון זה שניסגו מדרום לבנון ושיחזרו "העקורים" ( כלומר החיזבאללה ) ויחזור האיום על תושבי הצפון, שום "פרוק חיזבאללה" לא יקרה ובעצם צבא לבנון הוא גם חיזבאללה.

השיחות האלו מוכיחות שוב שעם הערבים "כאשר מדברים כן יורים ואפילו יותר" , השיחות רק כובלות את ידנו ומאפשרות לאויב בלבנון להשתקם .
יש לנו אינטרס להסביר לחיזבאללה מהם גבולות הגיזרה
שבה מותר להם לנוע. ברגע שאנחנו תוקפים בלי להסביר
הם, אנחנו ויתר מדינות העולם לא יודעים מה קרה? למה
אנחנו הפרנו את הפסקת האש?

הפרבולה1

Well-known member
יש לנו אינטרס להסביר לחיזבאללה מהם גבולות הגיזרה
שבה מותר להם לנוע. ברגע שאנחנו תוקפים בלי להסביר
הם, אנחנו ויתר מדינות העולם לא יודעים מה קרה? למה
אנחנו הפרנו את הפסקת האש?

אין לנו שום אינטרס לעשות "הבנות" כלשהם עם החיזבאללה, עצם קיומו של ארגון חמוש ליד גבולינו שמטרתו להשמיד אותנו הוא כבר עילה מספקת לתקוף אותו בכל הזדמנות גם אם הוא לא יורה באותו רגע. זה טעות היתה להסכים להפסקת אש וגם אם הסכמנו אנחנו צריכים להפר אותה בכל הזדמנות שנמצא לנכון.

jackie111

Well-known member
אין לנו שום אינטרס לעשות "הבנות" כלשהם עם החיזבאללה, עצם קיומו של ארגון חמוש ליד גבולינו שמטרתו להשמיד אותנו הוא כבר עילה מספקת לתקוף אותו בכל הזדמנות גם אם הוא לא יורה באותו רגע. זה טעות היתה להסכים להפסקת אש וגם אם הסכמנו אנחנו צריכים להפר אותה בכל הזדמנות שנמצא לנכון.
תסביר את הטמטום הזה לטראמפ.

למעלה