חיוך של מיליון דולר בחמישים ש"ח

• פותח הנושא gn64
  • פורסם בתאריך
קצת לא מבינה בשעות כאלה ../images/Emo8.gif

את המילים "הוצאות חריגות" לאו דוקא שייכות ל"חוגים" אלא אם כן כתוב "חוגים"?

אל תסמכי על עו"ד.

נסחי לך הסכם בשפה שלך, בלי "חריגים" ובלי מונחים מפוצצים שיגרמו לך לא להבין על מה חתמת. בעיקרון המזונות מתחלקים ל 3- . 1) הוצאות קבועות - כלכלה, מדור, ביטוח רפואי, שכ"ל- כאן זה כולל הכל!. 2) הוצאות בלתי צפויות - משקפיים, גשר, ציוד נלווה לבית הספר, גם כאן נכנסת חלק מהקטגוריה של ביגוד\הנעלה, שיעוריי תיגבור... 3) "מותרות" - חוגים, מנויים למינהם, העשרה אינסטרומנטלית, מסיבות, בילויים, השקעות, רכישת ריהוט... בדיוק כמו בבית: חשמל, מים, ארנונה, אוכל....את משקללת את הוצאות האחזקה השנתי יוצא לך סכום משוערך לחודש. <מינוס פלוס> כל מה שלא צפוי זה עינין של 25%-20% מערך הסכום הקבוע בחודש. דוד שהתקלקל, גביה חד פעמית של וועד הבית, תיקונים, יש לחשב הכל בלי יוצא מהכלל, אלה בגדר הוצאות בלתי צפויות שרצוי להערך לקראתם ולהניח בצד "זולה" קטנה על כל מקרה ו.. לגביי ה"המותרות" כל אחד והמצב שלו, גם לשם יש להפריש 25% מסך ההוצאה החודשית, לא מתוכה!...אלא בנוסף. רצוי לא לחכות להפתעות, רצוי לא לסמוך על נסחים, שקללי הכל, צייני כותרת ומתחתיה פירוט וסכום, בכך תצמצמי את האפשרויות של "גורמי ההפתעה", וויכוחים מיותרים עם האקס והילדים. אגב, גם ניהול חשבון בנק זו הוצאה קבועה ומוכרת, שכן העלויות שם מגיעות למאות שקלים בשנה....תחשבי גם על זה..<טיפ
אל תשלמו הכל, יש לכם אפשרות להוזיל בכ- 50% ולפעמים יותר, את העלויות האלה..בדוק!>.

חריגות חוגים שעורי עזר משקפיים טיפולים רפואיים לא בביטוח הבריאות טיפול פסיכולוגי וכו וכו. יש כאלה כמוני שנדפקו ועורך הדין ערך הסכם סוג * .קיטנות מה שתחשבי .

gn64

New member
השאלה אם גם מענק הלימוד יכול להתחלק

חצי חצי ?

anatirs

New member
תלוי.

בד"כ כאשר משלמים מזונות, מענק הלימוד לא נחשב הוצאה חריגה והוא כלול במזונות (אלא אם הוגדר אחרת). אם אתה עדיין לא משלם מזונות, צריך להתחלק חצי חצי.

הכי טוב 9000000 ../images/Emo3.gif

הכסף מטמטם תעולם מטמטם...
רק אותי לא
אולי משהו דפוק אצלי אולי מעדיפה שלא יחסר ושלא יהיה יותר מידי ולוטו לא ממלא רק מהפחד להיות אולי אחרת..? להההההההה 50 גיא מה אגיד לך מאז שהבן שלי בבית הרבה חמישימים הולכים כל יום ואז יש נשיקה וחיבוק ויללה אחרי שניה שוכחים אותי בכלל.. לפעמים זה נראה כאילו רצינו להיות הורים ולהחזיר ואף להוסיף להיות יותר טובים ואף לתת יותר ותמיד נתקענו אם איזה שטות שלא קיבלנו והבטחנו שאנחנו כן נתן להם.. ומה בסוף ..חולבים אותנו ואלה הילדים שלא מקבלים כלום מעריכים כל שקל וכל שטות..חינוך בסוף לא יודעים מה נכון יותר ומה לא..החברה משפיע או לא העיקר לתת לא?

anatirs

New member
איזה כייף היה לי לקרוא את זה.

הנסיך שלי היה מקבל את התשובה: "תבקש מאמא, אני משלם לה מספיק בכל חודש"... יחי ההבדל. כשהיא תגדל, היא תעריך אותך שבעתיים.

../images/Emo25.gifאבא גיא

נהנית לקרא כל פעם מחדש..כמה איכפת לך..ולו גם מרגעים קטנים שעושים את החיים. ועשית לה את היום. זה מה שחשוב..

למעלה