התשובה קשורה ליישוב שראשי התיבות של שמו הןחידת תשתיות קלילה
היכן ממוקם הכלי שבתמונה ומה תפקידו?
אגב, יש שני יישובים עם שמות מתאימיםהתשובה קשורה ליישוב שראשי התיבות של שמו הן
מ"צ?
התשובה קשורה ליישוב שראשי התיבות של שמו הן
מ"צ?
זהו, שלאו דווקא לזה התכוונתי...אם *זאת* היתה החידה,
הייתי יודעת את פתרונה.
מבשרת ציון, נכון?
אז בשיטת האלימינציה, כבר שללנו מקום אחד.זהו, שלאו דווקא לזה התכוונתי...
רק חשוב לשים לב, שלא התכוונתי למיקום האובייקטאז בשיטת האלימינציה, כבר שללנו מקום אחד.
מ"צ=מעלות צלזיוסרק חשוב לשים לב, שלא התכוונתי למיקום האובייקט
אלא לקשר בינו לבין מקום מסויים (קרוב, אבל לא בדיוק שם). קשר שהציבור הרחב לא בהכרח יודע עליו...
אריק ידידי, אתה בכיוון הנכון, אבל התשובהרק חשוב לשים לב, שלא התכוונתי למיקום האובייקט
אלא לקשר בינו לבין מקום מסויים (קרוב, אבל לא בדיוק שם). קשר שהציבור הרחב לא בהכרח יודע עליו...
והתשובה המלאה היא...אריק ידידי, אתה בכיוון הנכון, אבל התשובה
המלאה עשויה בכ"ז קצת להפתיע אותך.
תודה בועז, והנה הסבר/תזכורת, למה חשבתי עלוהתשובה המלאה היא...
ש"טלסקופ החלל" שבתמונה הנו אכן לא יותר מאשר זרנוק מים מפלצתי, שמטרתו להרטיב את סוללת העפר הענקית של מנהרה 3. פשוט צריך לראות אותו בפעולה ע"מ להתרשם מעוצמתו הרבה. העניין המפתיע הוא שתותח-על זה הובא במטרה להגן על...עובדי המנהלת (!) מפני סופות האבק שמגיעות למבנה המנהלת בעזרתן האדיבה של הרוחות המערביות.
בנוסף להגנה זו, הוקם קיר בד גבוה מסביב למבנה המנהלת, שאף הוא מסייע במניעת חדירתם של חלקיקי האבק אל המבנה. צחוק הגורל הוא, שמחאתם של תושבי מסילת ציון (זוכרים את כתבת הענק ב-"7 ימים"?) דוממה מנוע מזה זמן רב. מה שנהוג לכנות בשם "משטר הרוחות" מגיע לעזרתם של תושבי המושב ודווקא עובדי המנהלת הם אלה שנאלצו להתמודד עם הפורענות.
זהו, שלאו דווקא לזה התכוונתי...
זה בטח *לא* סוג שלחידת תשתיות קלילה
מצפה רמון?חידת תשתיות קלילה
הנה התשובהחידת תשתיות קלילה
הנה התשובה
המכשיר הזה בתמונה הוא מכשיר סודי שפותח בחברת רפאל. זה תותח ליזר שיורה קרני לייזר על אנשים או מכוניות שנמצאים על המסילה ופותח שער בן גלאקטי ושולח אותם ליקום מקביל עד שהרכבת עוברת ואז מחזיר אותם בחזרה כדי למנוע תאונה ואחר כך הוא שולח קרן ליזר נוספת כדי למחוק לאנשים את הזיכרון.
אני לא קורא ספרים
קראת הרבה ספרי מד"ב?
(אגב, אני לא קוראת כאלה.).
מיכל.
O.K. - זו "אותה גברת, בשינוי אדרת".אני לא קורא ספרים
אני רואה רק סרטים ולפעמים גם מדע בדיוני.
בטח יש להם "כרטיס לייזר" חודשי לתשלומים עלהנה התשובה
המכשיר הזה בתמונה הוא מכשיר סודי שפותח בחברת רפאל. זה תותח ליזר שיורה קרני לייזר על אנשים או מכוניות שנמצאים על המסילה ופותח שער בן גלאקטי ושולח אותם ליקום מקביל עד שהרכבת עוברת ואז מחזיר אותם בחזרה כדי למנוע תאונה ואחר כך הוא שולח קרן ליזר נוספת כדי למחוק לאנשים את הזיכרון.
תצפיות על עזה?חידת תשתיות קלילה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.