חידוש עוגן תיאומי צלילות ונסיעות
א אבו נפחא New member 19/9/12 #2 חמישי שישי באילת... יורד מחר בבוקר מאזור חיפה לאילת.... צולל חמישי שישי וחוזר בשישי. יש מקום פנוי ברכב... השתתפות בדלק רצויה מאוד...
חמישי שישי באילת... יורד מחר בבוקר מאזור חיפה לאילת.... צולל חמישי שישי וחוזר בשישי. יש מקום פנוי ברכב... השתתפות בדלק רצויה מאוד...
2 2mor4 New member 20/9/12 #3 נשמח להצטרף! כמה מקומות יש לך? ואיפה אתה עובר במרכז שנוכל אולי להצטרף בדרך...?
כ כנרת מאילת New member 20/9/12 #4 זקוקה לטרמפ מאילת למרכז/שרון ביום שבת טרמפ עבור הבת שלי מאילת לאזור המרכז ביום שבת בכל שעה שהיא אם יש צורך תשתתף בדלק היא גם נחמדה ויש לה הרבה סיפורי צלילה וטיפים.....
זקוקה לטרמפ מאילת למרכז/שרון ביום שבת טרמפ עבור הבת שלי מאילת לאזור המרכז ביום שבת בכל שעה שהיא אם יש צורך תשתתף בדלק היא גם נחמדה ויש לה הרבה סיפורי צלילה וטיפים.....
L LevMW New member 21/9/12 #5 עדיין מחפש מי יכול לבצע משלוח לחבילה קטנה (אך די כבדה) מהמרכז לאילת (ל"דיפ") 054-4828620
א אבי ע New member 21/9/12 #6 אוכל בשמחה בערב כיפור, אם מתאים תוכל להעביר אלי מחר בצהריים לאזור פתח תקווה, ואם לא ניתן: יום ב' כנ"ל. כבדה זה עופרת או זהב?
אוכל בשמחה בערב כיפור, אם מתאים תוכל להעביר אלי מחר בצהריים לאזור פתח תקווה, ואם לא ניתן: יום ב' כנ"ל. כבדה זה עופרת או זהב?
L LevMW New member 21/9/12 #7 תודה! ככל הנראה אעביר ביום ב', האם תוכל לשלוח לי את מס' הנייד שלך במסר? "כבדה" זה ספרי ילדים לבת של סלבה
תודה! ככל הנראה אעביר ביום ב', האם תוכל לשלוח לי את מס' הנייד שלך במסר? "כבדה" זה ספרי ילדים לבת של סלבה
ש שלומי s המקורי New member 21/9/12 #8 בני זוג לצלילות באילת מחפש בני זוג לצלילות באילת בתאריכים30/9-6/10 צולל ספורטיבי,טכני. מס טלפון נייד לתיאום 0528720414,שלומי סמואילוב
בני זוג לצלילות באילת מחפש בני זוג לצלילות באילת בתאריכים30/9-6/10 צולל ספורטיבי,טכני. מס טלפון נייד לתיאום 0528720414,שלומי סמואילוב
נ נר2 New member 21/9/12 #10 חול המועד סוכות באילת מחפשת שותפים לצלילות במהלך חול המועד סוכות. 0503308108