שדרוג קוסמטי
בהחלט ניתן, באמצעים פשוטים יחסית (ולא יקרים) לרענן מאוד, ולתת טאץ' מודרני לשידה הזו.
רגליות וידיות - תוכלי למצוא מגוון אינסופי בחנויות פרזול באיזורך (יעד, עוז וכיו"ב)
אחרי פירוק הידיות, מספרי מבפנים את המגירות (כדי שתוכלי להחזיר כל אחת למקומה אח"כ), והוציאי אותן. פרקי את הדלתות (בד"כ הצירים ניתנים לשחרור אפילו בלי לפרקם ממש)
לטשי באופן ידני את כל המישורים המיועדים לצביעה, בעזרת נייר לטש 180 - לא על מנת להסיר גימור קיים, אלא על מנת לחספס טיפונת, לעזור לצבע להתפס.
בעזרת מיני-רולר ספוג יישמי פוליאור/אוניאור/סופרלק/אונירלק או כל צבע שימליצו לך עליו בחנות. למשימה כזו אני ממליץ על צבע על בסיס מים (במיוחד אם יש ילדים בבית. אני מניח שמה שרואים במסך שם זה לילדים, לא לך....). אחרי ייבוש שכבה ראשונה לטפי אותה בעדינות עם נייר 220 או 280. נקי את האבק ויישמי שכבה נוספת. חזרי על כך עד כיסוי מלא ותוצאה שתשביע את רצונך. אחרי שכבה אחרונה לא ללטש.
היתרונות בצבע ע"ב מים - לא מסריח, ניתן לעבוד בבית גם כשיש ילדים, קל לנקות (גם את הרולר), מתייבש מהר וניתן ליישם אפילו 4-5 שכבות ביום אחד. חסרונותיו - השכבות דקות יותר (אז צריך ליישם יותר שכבות), עולה קצת יותר מצבע ע"ב טרפנטין, קשה למצוא צבע ע"ב מיים מבריק (אם כי ישנם).
אם יישמת צבע ע"ב מיים, ואת מתכוונת להשאר בדירה יותר משנה, אני ממליץ ליישם שתי שכבות של לכה שקופה ע"ב מיים, להגנה מכנית משריטות. ממש לא חובה, אבל כדאי.
פרוייקט נחמד שניתן בהחלט לסיים בסופ"ש אחד, במיוחד אם אפשר לגייס בן/בת זוג, חבר/ה, ילד/ים.
המלצה אישית שלי - שלושה צבעים לפחות. אחד לגוף, שניים לדלתות וחזיתות המגירות. אם יש לך סטנסילים מעניינים את יכולה בהחלט להשתמש בהם (אחרי שכבת צבע אחרונה, לפני לכה).
בהצלחה, ו... תעלי תמונות של "אחרי"!