חידושים קולינריים מהביקור הקצר לניו יורק |תפוח|

הבת המתהוללת

Active member
מנהל
חזרנו שלשום (שלישי) אחה"צ, הישר לבידוד...
כרגיל, דברים קטנים שחברתי מכינה לשבת ולארוחות ערב במהלך השבוע, מלהיבים אותי.
אז ראשית, טעמתי סוף סוף פלאנטיין- סוג של בננה קשה, שאי אפשר לאכול בלי טיגון/אפיה ושאחרי האפיה יש לה מרקם וטעם שמזכיר תפ"א מתקתק. אכלנו כתוספת- מעניין ומנחם.
במיה על הגריל- צורפה ל"אנטיפסטי"- עד היום אכלתי רק מבושלת, אהבתי גם את הגירסה האפויה.
כרוב ניצנים טרי- פעם ראשונה שטעמתי, כל כך יותר טעים מהקפואים שאני מכירה.
ואחרון חביב, שושני שמרים במילוי שוקלד וגבינה. הם היו קנויים, אני חושבת שהגבינה היתה גבינת שמנת, אנסה לחקות את המלית הזו בקרוב.
וחזרתי עם ספרי בישול חדשים- חברתי קנתה לי ספר של אמריקאית עם שורשים ישראליים שנראה נחמד (חלק מהמתכונים מוכרים לי (מפרום, זעלוק וכיו"ב) אבל אחרים נראים קלים וטעימים, ספר של אוטלנגי-Test Kitchen ספר שתפס לי את העניין על מחמצת וספר אפיה.
ו"קיבלנו" 3 ימי בידוד שמאפשרים לסדר את הבית בין זום לזום..
 

עדיקים

Active member
ברוך שובכם, הרגשתי שאת לא פה וזכרתי שקראתי באיזה מקום שכתבת שנסעת רק לא ידעתי מתי אתם חוזרים.

אני חושבת שזה גאוני הבידוד עוזר עוד כמה ימים להחזיר הבית לשגרה לפני שחוזרים לעבודה...

שמחה שנהניתם וגילית טעמים חדשים וספרים חדשים, תתחדשי
 
למעלה