חידון ?! איזה אוטובוס זה ? חידון ?! איזה אוטובוס זה ? אני מכווה שאתם תדעו זה מאוד קל
E evgeniy2 New member 19/5/04 #1 חידון ?! איזה אוטובוס זה ? חידון ?! איזה אוטובוס זה ? אני מכווה שאתם תדעו זה מאוד קל
9 9108701 New member 19/5/04 #2 מה זה הקל הזה? נכתב ע"י evgeniy2: חידון ?! איזה אוטובוס זה ? אני מכווה שאתם תדעו זה מאוד קל לחץ כדי להרחיב... מה זה הקל הזה? זה אוטובוס של סופרבוס
מה זה הקל הזה? נכתב ע"י evgeniy2: חידון ?! איזה אוטובוס זה ? אני מכווה שאתם תדעו זה מאוד קל לחץ כדי להרחיב... מה זה הקל הזה? זה אוטובוס של סופרבוס
E evgeniy2 New member 19/5/04 #3 נכון נכתב ע"י 9108701: מה זה הקל הזה? זה אוטובוס של סופרבוס לחץ כדי להרחיב... נכון
צ צחקן New member 19/5/04 #4 לא התכוונת מה הדגם?. נכתב ע"י evgeniy2: חידון ?! איזה אוטובוס זה ? אני מכווה שאתם תדעו זה מאוד קל לחץ כדי להרחיב... לא התכוונת מה הדגם?. ב"ה עי אם דגם, זה נראה כמו מרכב "ברק" הארגז, בינעירוני.
לא התכוונת מה הדגם?. נכתב ע"י evgeniy2: חידון ?! איזה אוטובוס זה ? אני מכווה שאתם תדעו זה מאוד קל לחץ כדי להרחיב... לא התכוונת מה הדגם?. ב"ה עי אם דגם, זה נראה כמו מרכב "ברק" הארגז, בינעירוני.
M m a r o k a i New member 19/5/04 #5 זה מרכב וואן הול נכתב ע"י צחקן: לא התכוונת מה הדגם?. ב"ה עי אם דגם, זה נראה כמו מרכב "ברק" הארגז, בינעירוני. לחץ כדי להרחיב... זה מרכב וואן הול
זה מרכב וואן הול נכתב ע"י צחקן: לא התכוונת מה הדגם?. ב"ה עי אם דגם, זה נראה כמו מרכב "ברק" הארגז, בינעירוני. לחץ כדי להרחיב... זה מרכב וואן הול
M mister K New member 22/5/04 #6 מרצדס O1834 מרכב VANHOOL נכתב ע"י evgeniy2: חידון ?! איזה אוטובוס זה ? אני מכווה שאתם תדעו זה מאוד קל לחץ כדי להרחיב... מרצדס O1834 מרכב VANHOOL של סופרבוס.
מרצדס O1834 מרכב VANHOOL נכתב ע"י evgeniy2: חידון ?! איזה אוטובוס זה ? אני מכווה שאתם תדעו זה מאוד קל לחץ כדי להרחיב... מרצדס O1834 מרכב VANHOOL של סופרבוס.