חידה

חידה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני מתבייש להגיד, שאת הסרט הזה ראיתי מליון פעם, וכל פעם אני מתרגש מחדש, אז לקחתי משם קטע ונראה אותכם מצליחים לזהות אזה סרט זה. ...... (שם שלא רשמתי כדי שיהיה לכם קשה לזהות) היקרה, צר לי שלא דיברתי איתך כל כך הרבה זמן אני מרגיש שהלכתי לאיבוד, בלי כיוון בלי מצפן כל הזמן ניתקלתי בדברים, קצת משוגע, כנראה מעולם לא הלכתי לאיבוד בעבר, את היית הצפון שלי תמיד יכולתי למצוא את הדרך הביתה כשאת היית ביתי סילחי לי שכל כך כעסתי כשעזבת עדיין אני מאמין שארעה אזה טעות, ואני מחכה שאלוהים יחזור בו אבל עכשיו קצת הוטב לי עבודתי עוזרת לי, ויותר מכל את עוזרת לי. הופעת לי בחלום אמש עם החיוך שלך..... שתמיד חיבק אותי בחיבוק נאהבים...... עירסל אותי כמו שמערסלים ילד. כל מה שאני זוכר מהחלום הוא תחושת השלווה, התעוררתי מהתחושה הזאת...... וניסיתי לאחוז בה ככל שיכולתי. אני כותב לך כדי לומר שאני בעיצומו של מסע אל השלווה הזו. וכדי לומר לך כמה אני מצטער על דברים רבים כל כך. אני מצטער שלא השגחתי עלייך טוב יותר, כדי שלא היית מבלה ולו עוד דקה אחת בקור, או מפוחדת או חולה. אני מצטער שלא השתדלתי יותר כדי למצוא את המילים לומר לך מה הרגשתי. אני מצטער שמעולם לא תיקנתי את דלת הרשת, עכשיו היא מתוקנת. אני מצטער שרבתי איתך. אני מצטער שלא התנצלתי יותר הייתי גאה מדי. אני מצטער שלא נתתי לך מחמאות..... על כל מה שלבשת ועל כל תסרוקת שלך. אני מצטער שלא נאחזתי בך בחוזקה כזו..... שאפילו אלוהים לא היה יכול לקחתך ממני. מרגש הא. אני חושש שלא תצליחו לגלות, אין לכם סיכוי הא הא הא הא הא. אז אני אתן לכם רמז.......... יש בפורום מילה שמזכירה לי הרבה את הסרט הזה. שיהיה לכם בהצלחה, נכון שזה סרט מאוד מרגש ??????? באהבה ממני,

אורלייט

New member
אתה צודק../images/Emo13.gif

אני לפחות לא אוכל לזהות את שם הסרט. מדהים שיש לך את הטקסט של הסרט כתוב. וזה ניראה כמו מכתב התנצלות מרגש לאישה אהובה. ו"מיכתב בבקבוק" ניראה לי שזה הסרט היחידי שמתחבר לי למכתב ולא ניראה לי שזה הסרט המדובר. ו"מיכתב בבקבוק" גם הוא סרט מרגש מאוד. והרמז שנתת, לי לפחות לא עזר כי בפורום הזה יש המון מילים כתובות..... אתה לא צריך להתבייש בזה שאתה מתרגש, זה רק מראה שאתה אנושי. שיהיה לך יום נפלא סייחצ'יק

ואני מחכה לפתרון החידה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אין לי רעיון חדש
נו....... בחיית, תגלה לנו כבר סייח

ואני חשבתי שאני אספיק ../images/Emo141.gif

להתעלל בכם קצת עד שהייתם מגלים, כל כך מהר גיליתם, זה באמת נכון, זה הסרט מכתב בבקבוק, והמילה שמזכירה לי את הסרט ושחוזרת על עצמה בפורום זה מיקה. זה מרגש מאוד, באהבה ממני,

טשטושה

New member
סייח סייחון...

אני מודה, אני מודה ומתוודה - אני וסרטים הרי זה ממש נורא... אבל לקחתי לעצמי את המשפטים שהשארת כאן וכעת הולכת לחפש את הסרט - בחיי ששווה. תודה איש, עוד מעט שבוע טוב,

משמושה היקרה ../images/Emo141.gif

אני ממליץ לראות את הסרט הזה, כשאת יושבת על הברכיים שלי (מעניין כמה את שוקלת), כך בצורה הזו את תהני מהסרט הזה הכי הכי הכי הרבה. נשיקות וחיבוקים סוכריה.

אורלייט

New member
יווווווווווו אני לא מאמינה../images/Emo6.gif

ואני באמת סתם ניחשתי..... אבל את הקשר למיקה לא הייתי מגלה סייח זה היה מרגש מאוד

alondli

New member
..../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif..יש לי אותו מוקלט..

ו..אולי מגיע לי חלק מה 2000000 $ של אורלייט..חחהההה

אורלייט

New member
זה בסדר לסייח יש מאגר../images/Emo130.gif../images/Emo8.gif

תקבלי כמה כאלה וירטואלים. הם נופלים כמו מים מהשמיים

אורלייט

New member
סייח איפה אתה?

אנחנו מחכים למוצא פיך......
והכל בהומור כמובן סייח יקר וחביב

alondli

New member
הוא רץ לבדוק כמה ישאר לו בחשבון..$

אחרי שישלם לך הסכום הזה עם הרבה אפסים....
הוא ישוב לקפה עם עוגה, הפעם עליך..

טוב אז כך, ../images/Emo141.gif

אחרי דיון מעמיק בנושא הזה עם מועצת גדולי האייזקים, החלטיטותי כדילקמן. כל אחד משלושתיכם יקבל פרס על סך 1.5 מליון דולר. בסה"כ 4.5 מליון דולר שתחלקו אותו ביניכם שווה בשווה כפרה. היות וחללית חייבת לי סך של 5.2 מליון דולר, ואלניניו חייב לי 7.3 מליארד דולר, אז אתם תפנו לחללית ותיקבלו ממנה את הכסף, חללית בחורה תימניה חביבה, ואין בעיות היא תתן לכם את הכסף בתוך מזוודה. ישאר 700000 דולר, את זה נחלק שווה בשווה בין כל חברי וחברות הפורום. זהו, באהבה ממני,

alondli

New member
מה אומר לך...לי זה עולה יותר..../images/Emo6.gif

ולאור דנ"ן הנ"ל של סוכן הבורסה שלנו ,The galloping kid,..ונראה לי אורלייט ואני ליאור שאנחנו נמשיך לקנות ב.. חצי-חינם.. חצי-קופה.. חצי-כיפה... whatever ... והמשאית עם המיליארדים המשיכה בדרכה...

למעלה