חידה שעליה חשבתי לאחרונה

מצב
הנושא נעול.

mister K

New member
חידה שעליה חשבתי לאחרונה

חידה שעליה חשבתי לאחרונה
מהו המספר (בן 3 ספרות) שניתן להכי הרבה קווי שירות שפועלים כיום בארץ באופן סדיר. האתר אוטובוסים.קום לא יעזור לכם כי הוא ממילא לא עולה.

Image of me

New member
חידה יפה ../images/Emo13.gif

חידה שעליה חשבתי לאחרונה
מהו המספר (בן 3 ספרות) שניתן להכי הרבה קווי שירות שפועלים כיום בארץ באופן סדיר. האתר אוטובוסים.קום לא יעזור לכם כי הוא ממילא לא עולה.
חידה יפה

מצאתי שני מספרים שלכל אחד מהם יש 3 קווים: 101 181

mister K

New member
מקפיץ

חידה שעליה חשבתי לאחרונה
מקפיץ
אף אחד לא יודע???

Image of me

New member
ההגיון אומר...

מקפיץ
אף אחד לא יודע???
ההגיון אומר...
שאם יש ארבעה קווים עם מספר תלת ספרתי, אז קודם כל סביר להניח שהמספר הוא בין 100 ל-200, כי במספרים מעל 200 יש לכל היותר שניים לכל מספר (אחד בצפון ואחד במרכז/דרום). אז אחד חייב להיות באיזור חיפה, אחד באיזור ירושלים, אחד בגוש דן, ועוד אחד... איפה עוד יש מספרים מעל 100? האם יכולים להיות שני קווים עם אותו מספר בגוש דן? אגב, בינתיים מצאתי עוד אחד עם שלושה קווים - 175.

טוארג

New member
150

ההגיון אומר...
שאם יש ארבעה קווים עם מספר תלת ספרתי, אז קודם כל סביר להניח שהמספר הוא בין 100 ל-200, כי במספרים מעל 200 יש לכל היותר שניים לכל מספר (אחד בצפון ואחד במרכז/דרום). אז אחד חייב להיות באיזור חיפה, אחד באיזור ירושלים, אחד בגוש דן, ועוד אחד... איפה עוד יש מספרים מעל 100? האם יכולים להיות שני קווים עם אותו מספר בגוש דן? אגב, בינתיים מצאתי עוד אחד עם שלושה קווים - 175.
150

mister K

New member
המספר 150 משמש שלושה קווים בלבד

המספר 150 משמש שלושה קווים בלבד
אגד ירושלים: הנביאים - אורה, עמינדב. דן: רוטשילד פ"ת - מסוף כרמלית. מרגלית: מודיעין - רמלה. באגד צפון ודרום אין קו 150.

mister K

New member
175 של אזור צפון

ההגיון אומר...
175 של אזור צפון
נוסע כמובן ליישוב שלי - קורנית.

522 אוקטן

New member
לא בטוח,אבל היחיד שעולה לי בראש

חידה שעליה חשבתי לאחרונה
166-מסוף כרמלית > עמישב, פתח תקוה. 166-תל השומר > רחובות. 166-ירושלים > תקוע,נוקדים.(גוש עציון) 166-חיפה > לישובים הערביים.(נדמה לי אעבלין,לא בטוח)

Image of me

New member
יפה! ../images/Emo45.gif

166-מסוף כרמלית > עמישב, פתח תקוה. 166-תל השומר > רחובות. 166-ירושלים > תקוע,נוקדים.(גוש עציון) 166-חיפה > לישובים הערביים.(נדמה לי אעבלין,לא בטוח)
יפה!

נראה לי שזאת התשובה הנכונה, כל הכבוד.

mister K

New member
יפה מאוד! תשובה נכונה!

יפה מאוד! תשובה נכונה!
166 הוא המספר היחיד המשמש 4 קווים!!! אגד דרום: רחובות - תל השומר. אגד ירושלים: ירושלים - תקוע, נוקדים. אגד צפון: חיפה עאבלין דרך קרית אתא. דן: מסוף כרמלית - הדר גנים פ"ת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה