70 קמ"שחידה - עקבתי היום אחר רכבת מתחנת
הרצליה לתחנת האוניברסיטה. מהי לדעתכם המהירות המקסימלית שאליה הגיע הרכבת?
אין לך מזל היום.......120?????
הרכבת שיצאה בשעה 17:30 בערךאין לך מזל היום.......
במקרה, באמת שבמקרה, גם היום נסעתי עם אבא (באוטו החדש, עם מחשב מהירות). ובמקרה, זה היה על קו אוני' - הרצליה. הרכבת הורכבה מקטר BoBo ומארבעה קרונות נוסעים עמוסים מאוד (שעות הערב). אבא נעל את המחשב בדיוק על 100, ובוא נגיד, שהרכבת לא עברה את ה95....)
הרכבת שיצאה בשעה 17:30 בערך
מהרצליה לכיוון תחנת האוניברסיטה טסה במהירות של 140 קמ"ש - גם אני לא האמנתי אבל נסעתי צמוד אליה ובמהירות שלה. לשיא מהירות זו הגיעה הרכבת לאחר צומת גלילות - התאוצה לא משהו...
אני מעביר את המידע הזה למחלקתהרכבת שיצאה בשעה 17:30 בערך
מהרצליה לכיוון תחנת האוניברסיטה טסה במהירות של 140 קמ"ש - גם אני לא האמנתי אבל נסעתי צמוד אליה ובמהירות שלה. לשיא מהירות זו הגיעה הרכבת לאחר צומת גלילות - התאוצה לא משהו...
שניה לפני שמשהו רץ למנכ"לאני מעביר את המידע הזה למחלקת
הבטיחות ברכבת. אסור לה לנסוע בקטע זה במהירות כזו. הנהג יטופל ויזומן לשימוע אצל המנכ"ל. עבירות מהירות מועברות על-ידי מיד לגורם המתאים ברכבת.
יש טכוגרף. המידע + השרשור במלואושניה לפני שמשהו רץ למנכ"ל
האםאין טכוגרףלרכבת אם אכן יש לה שווה לבדוק את הטכוגרף +שעה והיום? האם בכלל יש לרכבת טכוגרף.
כמהאני מעביר את המידע הזה למחלקת
הבטיחות ברכבת. אסור לה לנסוע בקטע זה במהירות כזו. הנהג יטופל ויזומן לשימוע אצל המנכ"ל. עבירות מהירות מועברות על-ידי מיד לגורם המתאים ברכבת.
למיטב ידיעתי - 110 קמ"ש ?כמה
מותר לנסוע בקטע ת"א אוניברסיטה----הרצליה בקו ה מערבי???
מה פתאום??? מותר לפחות 120 קמ"ש!למיטב ידיעתי - 110 קמ"ש ?
את זה תקבע ועדת המשמעת ברכבת, אנימה פתאום??? מותר לפחות 120 קמ"ש!
כמה מותר לנסוע כעת בקטע...את זה תקבע ועדת המשמעת ברכבת, אני
לא מוסמך לקבוע מהירויות באותו קטע. הדיון סגור בנושא זה. תודה. שלך, אביתר.
אני מציע שתפנה את שאלות המהירות לכמה מותר לנסוע כעת בקטע...
שבין צומת בני דרום לעד הלום?
מותרכמה מותר לנסוע כעת בקטע...
שבין צומת בני דרום לעד הלום?
האם אתה בטוח שמד המהירות שלך מדויק?הרכבת שיצאה בשעה 17:30 בערך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.