חידה... מי זו בתמונה המצורפת....

יו איזה פיקשוש... הקובץ לא בסדר.

טוב ננסה לתקן את הבעיה בעתיד. עמכם הסליחה על התקלה הזמנית.

דרך אגב....

סופיה , הופיעה בארץ המון פעמים בהצלחה רבה והיא היתה אמורה לייצג את אוקראינה באירוויזיון השנה עם שיר לא פחות טוב מזה שזכה שדרך אגב מאוד מתאים לירדנה..... וויתרה בסוף על התענוג.... גם היא היתה זוכה בטוח כי היא מאוד פופולרית בכל מדינות מזרח אירופה והיא שנים בשטח האלבום הראשון שלה יצא בשנת 1972 אז תתארו לעצמכם והיא כוכבת עד היום והתחדשה עם הגנון אותם שירים רק בעיבודים עכשווייים הסגנון שלה עממי בלקני.... ואחד השירים שלה לבנדה מאוד מזכיר את בנאדם וכנראה שימש השראה למלחין בוריס דימיטשטיין..... באמת כל הכבוד שזיהית , לא יודע איך הגעת לזה אבל ממש אני מסיר תכובע...

אני יכולה להוסיף לך גם

שיש לה שתיי אחיות אחת גם זמרת היא גם שיחקה בכמה וכמה סרטים ובאחד הביקורים שלה בשנות ה90 בישראל ניגנבה ממנה מזוודה עם כל מיניי תכשיטים יקרים

נכון..

והיא נפגעה מאוד מהיחס וסירבה להגיע להופעות יותר. נדמה לי שהיא הלכה לטייל בתחנה המרכזית הישנה ושם גנבו לה תיק- ארנק או משהו כזה...

טעות בידייך ....

המזוודה נגנבה ממנה בקרית שמונה במהלך טיול בארץ עוד תוספות : יש לה בן ונכד כשהיא היתה צעירה יותר היה לה בעל מכה ברוב ההופעות שלה היא חובשת פאות והיא נחשבת לזמרת הייצוגית של אוקריינה היא זכתה בהמון תארים (שיר השנה , זמרת השנה וכו....)

אוקיי...

לגבי פרטים אישיים לא יודע בעלה ז"ל מאותה העיר שלי וניגן עם אבא שלי בלהקה בצעירותם...וגם היא התחילה בעיר שלי, אני מאוקראינה במקור... אבל עליתי ממש ילד קטן אבל אני עוקב שנים אחרי המוסיקה הפופולרית הרוסית. נו אז תקחי יוזמה ותקליטי שיר שלה בעברית אני מוכן לעזור בכיף בעניין היעוץ האומנותי, ההפקה המוסיקלית וגם יח"צ ... אני מחפש מישהו/מישהי גם לשיר אחר שלי שמאוד יתאים לך לדעתי אני שומר אותו לקדם אירווויזיון באם יהיה ?

דרך אגב היה לי שיר בקדם 2001

בביצוע שימי רון ארץ מאושרת והאווירה שלו דומה לחומר העממי שעליו דיברנו....

gadave

New member
אין כמו קים

היא יודעת הכל ואיתה אין להתווכח כי היא אכן יודעת הכל ואסור עמה להתמקח

יותר נכון זאת זמרת אוקריינית

בשם סופיה רטרו אני מכירה אותה "מבית אמא" לא לשכוח שאני רוסיה נ.ב. היא המתחרה של אלה פוגצובה

באמת לא ידעתי, גם אני.

היא לא מתחרה כי הסגנון די שונה... יצרו יריבות כמו עם עפרה וירדנה...

דרך אגב איך ההשמעות לשיר שלך ?

בג' הם מה זה לא פיירים , לא שמעתי בכלל, תרימי טלפונים כי ההפקה ממש טובה....

עוד לא הוצאנו את זה כי אנחנו ...

ממתינים לסיום של העריכה של הקליפ ואז אנחנו מוציאים את זה ביחד

למעלה