איזור לוד-רמלה?חידה: מיקום.. ?
חידה קטנה לחברי הפורום: מישהו מזהה את המיקום של התמונה, ומהו הישוב שנראה ברקע? אני מתנצל מראש על האיכות הירודה של התמונה![]()
קרית גתחידה: מיקום.. ?
חידה קטנה לחברי הפורום: מישהו מזהה את המיקום של התמונה, ומהו הישוב שנראה ברקע? אני מתנצל מראש על האיכות הירודה של התמונה![]()
ליד קרית גת ?חידה: מיקום.. ?
זו המסילה מאשדוד-אשקלון לקרית גתליד קרית גת ?
זה לא יכול להיות שום מקום בין אשדוד לרחובות. גם בין בית שמש לכפר-סבא זה לא, בודאות. כמו כן בין לוד לקריות בחיפה, לאורך המסילה שהיום הרכבת נוסעת בציר באר-שבע - נהריה, גם כן לא יכול להיות, שכן כל הציר בין לוד לבין קרית מוצקין היא מסילה כפולה. זה גם לא נראה לי ליד עכו או נהריה. נשאר או איזור לוד לכוון רמלה, אבל בסבירות מאוד נמוכה שכן לא ידוע לי על מעבר תת-קרקעי של הרכבת באזור הזה, ופה רואים בבירור מעבר שכזה. לכן, מה נשאר ? נשאר בעיקר אזור קרית גת, אולי המסילה בין קרית גת לבין נמל אשדוד. או הכניסה הצפונית לקרית גת או הדרומית. ובסבירות מאוד נמוכה הקטע בין לוד לבין רינתיה, בקטע שקרוב לעיר לוד. אבל, ניחוש שלי, 98% סבירות שזה ליד העיר ק"ג, 2% ליד לוד.
דווקא במצב טוב נראיתזו המסילה מאשדוד-אשקלון לקרית גת
הרבה מאוד רכבות משא.דווקא במצב טוב נראית
יש רבות שנוסעות עליה (אני לא מתכון לרכבות נוסעים עם נוסעים)?
פשש.. זה היה מהר.חידה: מיקום.. ?
צומת פלשת?פשש.. זה היה מהר.
אהבתי את הניתוח של קובי! בתור צ'ופר עוד חידת מיקום - אבל רק למי שיש כוח. רמז: זו צומת.
בין גברעם למבקעים יש מבנה החדשפשש.. זה היה מהר.
אהבתי את הניתוח של קובי! בתור צ'ופר עוד חידת מיקום - אבל רק למי שיש כוח. רמז: זו צומת.
אני חושב שזו הצומתפשש.. זה היה מהר.
עם תביט טוב תראה וולו אדומה שם ישאני חושב שזו הצומת
שבאזור כפר הריף על הכביש שבא מצומת מסמיה לכיוון ירושלים וכביש 6.... אני צודק?
עם תביט טוב תראה וולו אדומה שם יש
רמזור את הכניסות מהכביש סגרו. תראה את המסילה הצמודה לכביש זו המסילה שבאה פעם מכיון מחסום ארז. ועוד אחת זו שבאה מתחנת הכוח. וזו הקרובה זו המסילה לחצץ \דרומה \ אשקלון צפונה.
פשש.. זה היה מהר.
ניצנים -הרמפה הזמנית וכביש הגישהוואלה,אנשים כאן יודעים דבר...![]()
יפה מאוד! צומת שקמה ליד "מבקיעים" ! התמונה צולמה מכיוון המשך המסילה לקריית גת. המסילה ממשיכה מימין לאשקלון, ומשמאל לתחנת הכוח רוטנברג וגם לכיוון עזה כמו שהדרומי הזכיר. (אל תדאגו.. המסילה לעזה כבר מפורקת) טוב. הבנתם כבר איפה "טיילתי", אז התמונה הבאה חייבת להיות לכם מוכרת !!![]()
יפה! עוד תמונה מהצד השני-->ניצנים -הרמפה הזמנית וכביש הגישה
ככה מתקרבים לידי ולא נכנסים לוואלה,אנשים כאן יודעים דבר...![]()
יפה מאוד! צומת שקמה ליד "מבקיעים" ! התמונה צולמה מכיוון המשך המסילה לקריית גת. המסילה ממשיכה מימין לאשקלון, ומשמאל לתחנת הכוח רוטנברג וגם לכיוון עזה כמו שהדרומי הזכיר. (אל תדאגו.. המסילה לעזה כבר מפורקת) טוב. הבנתם כבר איפה "טיילתי", אז התמונה הבאה חייבת להיות לכם מוכרת !!![]()
חשבתי שאתה יותר דרומי...ככה מתקרבים לידי ולא נכנסים ל![]()
אכן יותר דרומיחשבתי שאתה יותר דרומי...
בכל אופן, אין זמן לקפה בעבודה. אם תשים לב טוב, כל התמונות כאן בכלל צולמו תוך כדי נסיעה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.