חידה: מיקום.. ?

• פותח הנושא hck
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

hck

New member

חידה קטנה לחברי הפורום: מישהו מזהה את המיקום של התמונה, ומהו הישוב שנראה ברקע? אני מתנצל מראש על האיכות הירודה של התמונה

אורי404

New member
איזור לוד-רמלה?

חידה קטנה לחברי הפורום: מישהו מזהה את המיקום של התמונה, ומהו הישוב שנראה ברקע? אני מתנצל מראש על האיכות הירודה של התמונה
איזור לוד-רמלה?

קובי לו

New member
ליד קרית גת ?

ליד קרית גת ?
זה לא יכול להיות שום מקום בין אשדוד לרחובות. גם בין בית שמש לכפר-סבא זה לא, בודאות. כמו כן בין לוד לקריות בחיפה, לאורך המסילה שהיום הרכבת נוסעת בציר באר-שבע - נהריה, גם כן לא יכול להיות, שכן כל הציר בין לוד לבין קרית מוצקין היא מסילה כפולה. זה גם לא נראה לי ליד עכו או נהריה. נשאר או איזור לוד לכוון רמלה, אבל בסבירות מאוד נמוכה שכן לא ידוע לי על מעבר תת-קרקעי של הרכבת באזור הזה, ופה רואים בבירור מעבר שכזה. לכן, מה נשאר ? נשאר בעיקר אזור קרית גת, אולי המסילה בין קרית גת לבין נמל אשדוד. או הכניסה הצפונית לקרית גת או הדרומית. ובסבירות מאוד נמוכה הקטע בין לוד לבין רינתיה, בקטע שקרוב לעיר לוד. אבל, ניחוש שלי, 98% סבירות שזה ליד העיר ק"ג, 2% ליד לוד.

hck

New member
זו המסילה מאשדוד-אשקלון לקרית גת

ליד קרית גת ?
זה לא יכול להיות שום מקום בין אשדוד לרחובות. גם בין בית שמש לכפר-סבא זה לא, בודאות. כמו כן בין לוד לקריות בחיפה, לאורך המסילה שהיום הרכבת נוסעת בציר באר-שבע - נהריה, גם כן לא יכול להיות, שכן כל הציר בין לוד לבין קרית מוצקין היא מסילה כפולה. זה גם לא נראה לי ליד עכו או נהריה. נשאר או איזור לוד לכוון רמלה, אבל בסבירות מאוד נמוכה שכן לא ידוע לי על מעבר תת-קרקעי של הרכבת באזור הזה, ופה רואים בבירור מעבר שכזה. לכן, מה נשאר ? נשאר בעיקר אזור קרית גת, אולי המסילה בין קרית גת לבין נמל אשדוד. או הכניסה הצפונית לקרית גת או הדרומית. ובסבירות מאוד נמוכה הקטע בין לוד לבין רינתיה, בקטע שקרוב לעיר לוד. אבל, ניחוש שלי, 98% סבירות שזה ליד העיר ק"ג, 2% ליד לוד.
זו המסילה מאשדוד-אשקלון לקרית גת

hck

New member
פשש.. זה היה מהר.

פשש.. זה היה מהר.
אהבתי את הניתוח של קובי! בתור צ'ופר עוד חידת מיקום - אבל רק למי שיש כוח. רמז: זו צומת.

katzofir

New member
צומת פלשת?

פשש.. זה היה מהר.
אהבתי את הניתוח של קובי! בתור צ'ופר עוד חידת מיקום - אבל רק למי שיש כוח. רמז: זו צומת.
צומת פלשת?
המבנה התפעולי ליד הפיצול המזרחי, והתמונה צולמה מכיוון כביש אשדוד-ת"א

ה דרומי

New member
בין גברעם למבקעים יש מבנה החדש

פשש.. זה היה מהר.
בין גברעם למבקעים יש מבנה החדש
וזה הוא המבנה . מסילה אחת ישנה אחת אחרת לתחנת הכוח והאחרת לאשקלון\חלץ

elians

New member
אני חושב שזו הצומת

פשש.. זה היה מהר.
אני חושב שזו הצומת
שבאזור כפר הריף על הכביש שבא מצומת מסמיה לכיוון ירושלים וכביש 6.... אני צודק?

ה דרומי

New member
עם תביט טוב תראה וולו אדומה שם יש

אני חושב שזו הצומת
שבאזור כפר הריף על הכביש שבא מצומת מסמיה לכיוון ירושלים וכביש 6.... אני צודק?
רמזור את הכניסות מהכביש סגרו. תראה את המסילה הצמודה לכביש זו המסילה שבאה פעם מכיון מחסום ארז. ועוד אחת זו שבאה מתחנת הכוח. וזו הקרובה זו המסילה לחצץ \דרומה \ אשקלון צפונה.

ה דרומי

New member
../images/Emo52.gifחלץ

רמזור את הכניסות מהכביש סגרו. תראה את המסילה הצמודה לכביש זו המסילה שבאה פעם מכיון מחסום ארז. ועוד אחת זו שבאה מתחנת הכוח. וזו הקרובה זו המסילה לחצץ \דרומה \ אשקלון צפונה.
חלץ

hck

New member
וואלה,אנשים כאן יודעים דבר...

פשש.. זה היה מהר.
יפה מאוד! צומת שקמה ליד "מבקיעים" ! התמונה צולמה מכיוון המשך המסילה לקריית גת. המסילה ממשיכה מימין לאשקלון, ומשמאל לתחנת הכוח רוטנברג וגם לכיוון עזה כמו שהדרומי הזכיר. (אל תדאגו.. המסילה לעזה כבר מפורקת
) טוב. הבנתם כבר איפה "טיילתי", אז התמונה הבאה חייבת להיות לכם מוכרת !!

ה ו מ ר

New member
ניצנים -הרמפה הזמנית וכביש הגישה

יפה מאוד! צומת שקמה ליד "מבקיעים" ! התמונה צולמה מכיוון המשך המסילה לקריית גת. המסילה ממשיכה מימין לאשקלון, ומשמאל לתחנת הכוח רוטנברג וגם לכיוון עזה כמו שהדרומי הזכיר. (אל תדאגו.. המסילה לעזה כבר מפורקת
ניצנים -הרמפה הזמנית וכביש הגישה

ה דרומי

New member
ככה מתקרבים לידי ולא נכנסים ל../images/Emo96.gif

ככה מתקרבים לידי ולא נכנסים ל

ה דרומי

New member
אכן יותר דרומי ../images/Emo141.gif יות לרוב זה

חשבתי שאתה יותר דרומי...
בכל אופן, אין זמן לקפה בעבודה. אם תשים לב טוב, כל התמונות כאן בכלל צולמו תוך כדי נסיעה.
אכן יותר דרומי
יות לרוב זה
הזמן וגם
רק שיש זמן ולא בזמן רבוטה. אחלה תמונות

מצב
הנושא נעול.
למעלה