חידה דה דה ראיתי סלקטור חינני שקוראים לו חן... מה אני צריכה להגיד לו כדי שיבוא?
ה הההילוששש New member 11/3/06 #1 חידה דה דה ראיתי סלקטור חינני שקוראים לו חן... מה אני צריכה להגיד לו כדי שיבוא?
ה הההילוששש New member 11/3/06 #3 אנשנשים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זו לא שאלה מהחיים כאילו לא באמת פגשתי סלקטור וזה.....ככה הולכת החידה....ואני שואלת מה הפיתרון..... תחשבו בצורה יצירתית....תצאו מהמסגרת שבוע נעים...הילה
אנשנשים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זו לא שאלה מהחיים כאילו לא באמת פגשתי סלקטור וזה.....ככה הולכת החידה....ואני שואלת מה הפיתרון..... תחשבו בצורה יצירתית....תצאו מהמסגרת שבוע נעים...הילה
כ כרגע במיכאל New member 12/3/06 #7 אולי "חן חן המתחנחן"-לי אומרים את ז ה [קוראים לי חן] ואף פעם לא הבנתי למה חחחח רק שאני בת
C chuchi46 New member 18/3/06 #19 לא יודעת אם כולם רוצים, אבל...../images/Emo42.gif אני רוצה! אפשר לקבל את הפיתרון במסר בבקשה?XP
ה הההילוששש New member 20/3/06 #21 ../images/Emo42.gif התשובה ../images/Emo42.gif התשובה היא: בו- חן בוחן: סלקטור (בלועזית) בו-חן: בוא חן בו-חן: הוא חינני, ולכן יש בו חן
../images/Emo42.gif התשובה ../images/Emo42.gif התשובה היא: בו- חן בוחן: סלקטור (בלועזית) בו-חן: בוא חן בו-חן: הוא חינני, ולכן יש בו חן