חידה-איפה זה נמצא
איפה נמצאת המנהרה שבתמונה? ולאיזה קו רכבת היא נועדה?
מנהרה של רכבת העמקהלכת לכיוון הלא נכון
מידע לא נכוןמנהרה של רכבת העמק
בדרך לעמק הירדן.לרכת העמק היו מספר מנהרות.
המנהרה נמצאת בתחום הקו הירוק?הלכת לכיוון הלא נכון
תמונה צולמה מזרחית מקו הירוקהמנהרה נמצאת בתחום הקו הירוק?
אחת המנהרות בקו עפולה-טול כרם-חידה-איפה זה נמצא
היתה מנהרה אחת בין ג'נין וטולכרםאחת המנהרות בקו עפולה-טול כרם-
אחת מהמנהרות שנבנו בקו עפולה טול כארם באיזור ג,נין תוכננה על ידי מייסנר, והיתה אחת משלוחות הרכבת החיגאזית
סליחה..בין ג'נין ושכםהיתה מנהרה אחת בין ג'נין וטולכרם
עכשיו ניצי הפתח מתאמנים שםהיתה מנהרה אחת בין ג'נין וטולכרם
פיצחתם את החידה !אחת המנהרות בקו עפולה-טול כרם-
אחת מהמנהרות שנבנו בקו עפולה טול כארם באיזור ג,נין תוכננה על ידי מייסנר, והיתה אחת משלוחות הרכבת החיגאזית
מנהרת הרכבת בסבאסטיה ! שימו לב:פיצחתם את החידה !
איל רכניץ ובני הספל אתם פשוט עשר!!! כל הכבוד ! תמונה אכן צולמה באזור השומרון ליד ישוב חומש. וכמו שציינתם מנהרה שייכת לקו שהסתעף מעפולה דרומה לכיוון שכם. אם יש למישהו תמונות מהקו הזה אשמח לראות אותם.
מסילהמנהרת הרכבת בסבאסטיה ! שימו לב:
מנהרה זו אורכה 197 מ' והיא נכרתה בסתיו 1914 כאשר מדובר על הקו לתחנת מסעודיה שגם היא נפתחה בספטמבר 1914. תחנה זו נסגרה לתנועת נוסעים ביוני 1938 וסגירתו הסופית של הקו היתה בשנת 1948. לפני 8 שנים ערכתי טיול מקיף באיזור המנהרה וצילמתי שם מס' תמונות שתופענה כאן בפורום מתי שאגיע אליהן. אזהרה ! אל תחשבו להגיע לאזור זה ללא אישור מצה"ל. היום מסוכן להסתובב שם מבחינה בטחונית והדבר דורש אישור מראש משלטונות הצבא. כזכור לי, כבר נפגעו מירי אזרחים ישראלים שהלכו לתור את המנהרה.
---===הבהרה===---אחת המנהרות בקו עפולה-טול כרם-
ברוכים הבאים---===הבהרה===---
מי שרשם את ההודעה הקודמת בשמי (עם המנהרה) זה היה אבא שלי צביקה רכניץ יו"ר עמותת פסים ולא אני. תודה
איך מגיע הים לשומרון? או שזה לא ים?חידה-איפה זה נמצא
ים ??? איפה הים יקירי ?איך מגיע הים לשומרון? או שזה לא ים?
אז מה זה הרקע הכחול למעלה? שמים?ים ??? איפה הים יקירי ?
הדבר היחיד שיש שם באזור זה ים של אירועים בטחוניים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.