חיבור מודם ל-UPS ?

כריסטין

New member
חיבור מודם ל-UPS ? ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלום , איך מחברים מודם כבלים לUPS ? כבל החשמל של המודם הוא רגיל שלא כמו הכבל השחור של הספק והמסך שהוא IEC מדובר על UPS ADVICE E-COM700 ומודם כבלים מוטורלה SB4200

JohnDoe5

New member
מה זה נקרא "רגיל" ?

ולמה אתה חושב שבחנות חשמל לא תמצא עבורו מעביר מתאים כך שיתאים לשקע ה-UPS ? לגבי חיבור כבל הטלפון לשקע המודם ב-UPS (במידה ול-UPS יש גם הגנה על קו טלפון) - זו יכולה להיות בעיה מאחר ואני לא בטוח שהחיווט שם מתאים ל-ADSL (אבל אפשר פשוט לחבר ולבדוק אם האינטרנט עדיין עובד)

lmnop

New member
אין לו ADSL אלא כבלים

ומדובר על כבל החשמל לא על כבל התקשורת. ומה שונה הכבל של המסך משל המודם? חוץ מזה שיש לו שלושה פינים?

lmnop

New member
אז....

הכבל של המסך התחבר בעבר לשקע בקיר נכון? הכבל של המודם גם הוא התחבר לקיר אני יוצא מתוך הנחה שהכבל המקורי של המסך מתחבר ל UPS ולכן אין סיבה שגם המודם לא יתחבר(החשמל הוא אותו חשמל)...

כריסטין

New member
ואגב יש בכבל של המודם יש 2 פינים...

ובקצה השני יש לו שקע קטן כזה כמו של מכונת תספורת וכ"ו . וזה ממש לא הכבל של המסך..

כריסטין

New member
IMMOP אתה לא מבין

בUPS קיבלתי 2 כבלים שחורים ICE זכר ונקבה כבל אחד אתה מחבר מUPS למסך , כבל שני מUPS למחשב וקבל שהיה בספק אתה מחבר לUPS משם לחשמל .

JohnDoe5

New member
גש לחנות חשמל

קנה מעביר מראש קומקום לראש רגיל קנה מפצלים לשקעי החשמל חזור הביתה וחבר את כל הכבלים שצריך לאן שצריך ואם אין כאלה מעבירים - תמצא מישהו שמבין בחשמל, תן לו את הכבל ואת הראש (שכן ניתן לקנות בחנות חשמל), חכה 5 דקות עד שיחתוך את הכבלים ויחבר את הראשים המתאימים, חזור הביתה והמשך את התהליך באמת שזו לא שאלה לפורום - אין לזה לא קשר לתוכנה ולא לחומרה, אם היה פורום חשמל ואלקטרוניקה - עדיף היה שתשאל שם.

כריסטין

New member
תודה אבל זה קשור לחומרה כי זה UPS

ואתה בעצמך כתבת לי בפורום תמיכה טכנית שדברים הקשורים לUPS לשאול לכאן.......

JohnDoe5

New member
כל השאלה שלך סובבת סביב

כבל חשמל, מצטער, אבל אצלי כבל חשמל זה לא נחשב חלק מחומרת המחשב.

כריסטין

New member
כאילו שבפורום רשתות ופס רחב לא...

מתעסקים עם כבלים לרשת , מדובר כאן בכבל אז מה אם הוא חשמל או לא בכל אופן כל הדיון הזה מיותר הכל סובב סביב הUPS לא צריך להיות כזה אנטיפט .....

JohnDoe5

New member
תקשיב

שאלת שאלה, עניתי לך תשובה - לך לחנות חשמל ושם תמצא את מה שאתה צריך. ודרך אגב - כבל רשת כן קשור למחשב, להבדיל מכבל חשמל שממלא תפקיד בכל מכשיר חשמלי ביתי (באותו אופן היית יכול לשאול לגבי חיבור מפזר חום ל-UPS על-מנת שיפעל בהפסקות החשמל כשקר בבית !)

lmnop

New member
תפנה להיכן שקנית את הUPS אני בטוח

שיפתרו לך את הבעיה

JohnDoe5

New member
התבלבלתי

היה פה אחד מקודם ששאל לגבי מודם ADSL וחיבור כבל הטלפון ל-UPS. בכל אופן, כפי שאמרתי - לכל כבל חשמל יש מעביר ! ואם אין - לוקחים קאטר ויוצרים אחד !

למעלה