חח קבלו קטע..

drums123

New member
חח קבלו קטע..

בבוקר אני נוסע ברכבת לתל אביב, יורד באוניברסיטה הולך החוצה לכיוון מרכז הירידים, פתאום את מי אני קולט? חח את רונן (ronerad) לא אמרתי לו שלום אבל רונן, מה סחבת ככה? בכל אופן הייתי בדרך למבחן של התכיון למדעים ואומנויות.. ואם כבר שאלתם כל כך בנימוס, הלך יפה

drums123

New member
היה די קשה..זה ככה:

היו 6 מבחנים בנושאים שונים..הדירוגים זה לפי מה שהיה לי. 1. אוצר מילים- 6 דקות- רמת קושי גבוהה 2. מתמטיקה-70 דקות- רמת קושי קשה- בינוני 3. צורות- 20 דקות- קל 4. הבנת הנקרא- 30 דקות- קשה ביחס לזמן שנותנים. 5. עוד אחד של צורות- 35 דקות. יותר קשה מהקודם אבל לא היסטרי. 6. היה קטע, היית צריך לכתוב על מה הוא וכל מיני דברים ואז הקטע שהכי אהבתי. היה לכתוב עמוד שלם על נושא שאתה בוחר מתוך ששה, שפכתי! כתבתי "מאמר" על הנושא: "האם אנחנו חכמים יותר מההורים שלנו?" חוץ מזה שאלון רציני שואלים אותך על הכל, כתבתי הרבה על המטאורולוגיה וכאלה.. נהנתי אבל התעייפתי איימים וביטלתי שיעור תופים

ronenrad

New member
נקניק תלמד לאמר שלום

הייתי שם עם הבת שלי שנסעה לסדנה של מתא"ן - מנגנת על כינור - וסחבתי שני כינורות - אחד שלה אחד שלי. אני שמח שהלך לך יפה במבחן עכשיו עש לך ראיון ואחרי זה סדנא של ארבעה ימים בפסח אנחנו נפגשים מחר ויש לי סי די בשבילך

ronenrad

New member
מותקן נמדדו 49 ! ממ במערכת

היה הפרש גדול בין באר שבע ללהבים

amir rg

New member
יפה מאוד, תמיד בלהבים יורד יותר

מב"ש. אני אשמח אם תעדכן מדי פעם כמה ירד. דרך אגב כמה ירד מאז שהתחלתם למדוד?

ronenrad

New member
היו כמה מלימטרים בודדים במערכת

הקודמת אבל מד הגשם היה בבית ולא על המוט בחוץ כך שזו מדידה ראשונה באזור.

ronenrad

New member
תיקון רח יסעור ליד ינשוף

מתפצל משדרות תאנה שזו הכניסה השניה ללהבים ואגב ירד שם עוד מלימטר כך שהכמות הסופית היא 50

drums123

New member
באר שבע הייתה באמת כמה ק"מ דרומית

מידי כדי לקבל את הגשמים שעברו בעזה והמשיכו לצפון הנגב..

er77

New member
לא שיש לי סימוכין, אך גרדיאנט

המשקעים באזור זה הוא חריף מאוד. לדעתי בלהבים הכמות השנתית הממוצעת גבוהה ב 30-40% מזו שבב"ש, ובסה"כ מדובר על מרחק של 10 ק"מ מלהבים לתחנת המדידה בב"ש המוקמת במרכז העיר (1 ק"מ דרומית לאוניברסיטה).

er77

New member
אם התכוונת לקו הבצורת, הרי שקו זה

הוא דינמי (וגם פוליטי), ולהבים נמצאת מדרום לו. קו הבצורת הוא בד"כ מעט דרומה לקו בית קמה - דביר.

amir rg

New member
אבל הקו הזה זז כל הזמן כך שפעם זה

מצפון ופעם מדרום, לא?

er77

New member
צפי מיטב זכרוני אף פעם לא מדרום

ללהבים. לפני תקופה, נתקלתי במפה בה שורטטו קוי הבצורת בשנות ה 60-80. אף אחד מהם לא הגיע לאזור צומת להבים. מה שכן, צפונית לבית קמה לעיתים כן הגיע קו הבצורת.

אוריג

New member
דווקא היו כמויות דומות- 44 מ"מ

על פי תחנת גילת (בתוך באר שבע) היו כ- 44 מ"מ בעיר. לא ברור למה באתר השמ"ט הופיע מספר נמוך בהרבה. הקישור לנתוני התחנה המעודכנים: http://www.moag.gov.il/csv/gilat.html

למעלה