חחח נזכרתי במשהו שקרה ברוק עצמאות..

Jessica Rabbit

New member
חחח נזכרתי במשהו שקרה ברוק עצמאות..

כשעברי לידר עלה לבמה אז אחרי איזה שיר אחד ידיד שלי צועק : ע-ב-ר-י תעשה לי ילד... אוי איזה בידור.... זה היה כזה כיף.....

Bitca

New member
חחחח אוף אני רוצה שוב... ../images/Emo10.gif

זה עבר מהר זה ממש מדכא..

black buttercup

New member
כן ובמוניקה בכלל התחרפנת...

"ככה את יפה..." (אני יודעת!!!!) וכל מי שהיה סביבנו ברדיוס שמיעה הסתובב לראות מי המשוגעת!! דיי, עכשיו כשאני חושבת על זה היה כזה מצחיק...בעיברי ובמוניקה ובברגר בכלל רק צחקתי! היה כיף! עוד פעם!

Jessica Rabbit

New member
כן אבל את בת.... והוא הומו....

וידיד שלי..... טוב יכול להיות שהוא הומו... אבל הוא לא מודה.... בקיצר הוא בן וזה היא מצחיק ולא "מופרע"

the king 25983

New member
היה משהו יותר מצחיק...

צעקו למוקי "מוקי, תעשה לי ילד!" אז ילד אחד צעק "מוקי, תעשה לי אח!"... ובאמת חבל שזה נגמר... כשהגעתי לאוטובוס אז זה היה נראה לי כמו חלום ולא עצמתי עין... אני רוצה משהו כזה שוב...

נכון, נכון!

כן צריך את זה יותר מפעם בשנה!!!! אוף זה היה ממש כיף!!!!!!!!!! זה גם היה מאוד משחרר...חחחחחח

דווקא אני חושבת שזה טוב רק פעם בשנה

אני חושבת שזה לא היה אותו דבר אם זה היה יותר מפעם בשנה. קודם כל, לא היו מצליחים לגייס את אותה כמות אומנים יותר מפעם אחת, חוצמזה, אנשים היו אומרים לעצמם "לא נורא אם נפסיד את זה יהיה עוד אחד עוד מעט" לכן זה לא היה יכול להיות אותו דבר אם זה היה יותר מפעם בשנה, זה לא היה זוכה לאותו פרסום נרחב, לא היו מגיעים כל כך הרבה אנשים מכל הארץ ולכן גם האווירה היתה שונה לגמרי. לדעתי זו הסיבה שהאנשים באים- בשביל מגוון ההופעות ובגלל כמות האנשים והאווירה. אם זה היה יותר מפעם בשנה או אפילו פעמיים זה לא היה אותו דבר. חוצמזה, זה נחמד שיש ארועים שהם רק פעם בשנה ואז יש למה לצפות- וגם, עדיף להישאר עם טעם של עוד מאשר להיות אולי קצת מבואסים או להיות סתם. עד כאן.

ורק אנחנו החולונים צועקים

"מוקי תעשה לי ינשול" ומבינים את עצמנו... או שאנחנו צועקים: "מוקי תעשה לי שני ילדים! אחד בלונדיני, 175-180 עיניים ירוקות... והשני תימני! לא אתיופי! תימני!" "מוקי! תעשה לי קפה שניים סוכר!"

למעלה