חחח טרי טרי ..מהמייל שלי בעבודה !

חחח טרי טרי ..מהמייל שלי בעבודה !

איש עסקים פגש אישה יפה ויחד הם סיכמו לבלות יחד את אחר הצהריים, ובתמורה, ישלם לה 500 דולר.אך כשהוא עזב, הוא הבחין שאין לו כסף מזומן עליו, וסיכם איתה שיבקש ממזכירתו לשלוח לה את הצ'ק,בתירוץ של "שכר דירה". בדרכו למשרד, התחרט על מה שהבטיח, בחשבו שכל האירוע לא היה שווה את המחיר. הוא ביקש ממזכירתו לשלוח צ'ק על סך - 250$, בצירוף המכתב הבא: "גברתי היקרה!מצורף בזה תשלום על סך 250$, על שכר הדירה שלך. איני שולח את הסכום שסיכמנו עליו מראש, מאחר ולפני ששכרתי את הדירה ניתן לי הרושם כי: 1. הדירה מעולם לא הייתה מאוכלסת לפני כן. 2. הדירה מחוממת כהלכה. 3. הדירה קטנה בצורה שתתן לי תחושת נוחות וביתיות. לעומת זאת, מצאתי כי הדירה אוכלסה בעבר, לא היה בה חימום והיא הייתה גדולה מידיי." הבחורה מיד החזירה לו את הצ'ק עם המכתב הבא: "אדוני הנכבד! ראשית, איני יכולה להבין כיצד ציפית שדירה כל כך יפה תישאר ללא שימוש. ביחס לחום, יש בדירה חום רב, אך ייתכן ואתה לא ידעת כיצד להפעיל אותו. באשר לגודל הדירה, הדירה בגודל רגיל, אך אם אין ברשותך רהיטים מספיק גדולים כדי למלא אותה, אינך יכול לבוא לבעלת הבית בתלונות. אתה מתבקש לשלוח את שכר הדירה במלואו, אחרת אצטרך ליצור קשר עם בעלת הבית הנוכחית שלך!"

sahr12

New member
גם זה מהמייל..

אלון מזרחי אחרי הקורס באנגלית..חחחחח ושיפור ההשכלה.. 15) "הייתי שלוש פעמים מלך השערים ואני מקום שישי בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול להיות מטומטם?" 14) "אני לא יודע אם הוא ישמח. מה שבטוח הוא יקבל את זה בשמחה" 13) "כשמישהו מפורסם, הוא מפורסם בכל הארץ" 12) "עם הזמן השחקנים למדו לתת לי כבוד עצמי" 11) "אני משחק בקבוצת אם-בת של רומא" 10) "יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק" 9) "אני חושב שמי שתגמור עם הכי הרבה נקודות תזכה באליפות" 8) "צריך לתת את המקסימום המינימלי" 7) "יש חוסר אי-ודאות במכבי חיפה" 6) "עדיף להיות מכוער מאשר למות יפה" 5) "אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש" 4) "לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה" ושלושת הגדולים: 3) "אני רוצה לשחק באירופה ואמרתי את זה גם בתקשורת וגם בטלוויזיה" 2) "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד" 1) "לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המתניים"

נ י ש

New member
אפרופו מייל

עמיר פרץ לן (כנראה עם אשתו חחח) בבית מלון יוקרתי בלונדון בחדר מספר 222...כשקם בבוקר ורצה רום סרוויס התקשר 0 לקבלה והזמין: טו טי טו טו טו טו
(בתרגום סימולטני שני תה ל-222). חיחיחי

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח...

נשיקות לביבה שלי..חחחחחחח

נ י ש

New member
תצחקתצחק

כאילו זו הפעם הראשונה שאתה שומע את זה חחחחחח די עם הלביבה

נ י ש

New member
מתאים לי

סופסופ אוכל לנוח
(שלא תחשבי שרק אני צריכה אישפטז..גם הוא. רק אתמול הוא סיפר לי את הבדיחה הזו..מילא שאני לא קוראת אותו אבל שהוא לא יקרא אותו????
)

ק o ם

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

בהזדמנות ספרי לי מה עדיף... אשפוז או אישפטז

...Blue

New member
אם זה לא היה מצחיק כל כך הייתי בוכה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אין אין על מזרחי:) איזה נעל..

למעלה